Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
577
20.7.07 15:43

ty jeje ted me napadlo jedna vec nema Terezka problem s udrzenim moci??? je to zvlastni tolik plin my mame za 2,5 dne, zkousela jsi ji nechat bez plinky a pozorovat jestli cura hnedka po jidle nebo po malych troskach porad ????mozna jsi uz to zkousela..jen me to tak napadlo.Ale uz te s tim nebudu stvat.
Tedkom jsem koukala tak ti ty me sz prisly asi trikrat co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 15:44

Jeje, Zuzi , diky za tipy s hrackama, mi se taky libi ten brouk a pak ty leporela, uz jsem se kdysi na nejake divala, ale protoze nemeli presne to, co se mi libilo, tak z oho nic nebylo…

Holky to moje male chudatko bylo tak splavene, ze jsem napustila lavorek a pekne ji v nem vycvachala :arrow: moooc se ji to libilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 15:46

Jani, nepozorovala jsem to, ale po troskach necura, vycura toho dycky na plnou plenu.
Vy rikate ze mate po noci 2kg plenu, tak mi to mame pres den (v noci necura, to vetsinou za celou noc necura a i rano ma trebas plenu suchou).

Je to divne budu se muset poradit s dr.
netusila sjem ze spotrebujete tech plen „tak malo“..

Stiko: nejsem smutna, jen clvoek nedela nic jijeho nez ji prebaluje :) a hlavne porad kupuje pleny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 15:47

Ajko,
já jsem dala malého do jeho vaničky na balkon,kopkal si ve vodě,výskal..no očividně mu to udělalo dobře (beztak už normálně koupeme ve vaně :wink: )…ten byl tak šťastný :potlesk: :potlesk:
Sára byla ve větší vaničce (to je už spíš vana),tak se děcka očachtaly..ale teda šťastné byly obě jak blechy…mám z nich úplnou radost :potlesk:

Pádíme ven,tak papa :-) Nešla bych,ale musím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
20.7.07 15:51

Tak jsem tady děvčata. To se vám stýskalo, že jo…radči ani neodpovídejte :lol: :lol:

normálně mi manžel ztratil pinzetu :-( Tak jsem tady chodila bečela a chtěla jsem pořád ať mi jí najde, když jí měl naposledy :-) a on prý, že mě má rád i s tim brežněvem :-( :-( :-( sprosťák. Já chciiiiiiiiiiiii pinzetůůůůůůůůůůůůůů :-( :-( :-(

Ajko: já jsem se už ptala, ale jaký máš skušenosti s tou lahvičkou od MAM. Mě občas protýká přez to těsnění, ale jinak je super

Jeje: já se tam nemůžu dostat, mě to hlásí, že jsem asi invalida či co :lol: :wink: . To to poznal i ten počítač, že jsem na hlavu :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 15:53

pipi, a co ti to hlasi??
nezadala si to spatne to heslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 15:55

holky, ja sem pako, sem se zase zapomnela zeptat pri jednom, kdyz sme to vcera resily :arrow: omlouvam se, takze jeste dotaz k pichani ousek - netahaly si potom vase princezny za ouska? Ja mam strach, ze to tomu nasemu divochovi bude prekazet :roll: a jeste si ublizi…
treba dneska si tak vehementne protirala ocicka, ze si v jednom praskla zilku a ma ho uplne krvave :? Ona se vazne jednou zmrzaci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
20.7.07 15:58

Tak jsem nakoupila další blafy pro Martínka, tak jsem na něj zvědavá. Ty lumpové změnily etiketu na HAMI první lžičce a zdražili jí o 3 kačky. To by mě zajímalo, čim je asi tak lepší, asi do tý zeleniny melou i bio červy, jinak nevim :?

Sunárek - mrkvová polévka se zeleninou - prošla jsem celý Beroun a samozřejmě nic a v Hypernově taky kulový. Kurňa tak už mi zbývá jen ta naše drahá lékárna. Tady si to alespoň můžu objednat.

plavání: tak jsem si dala kilák a ještě něco navrch. tý vodě dobrý, ale když jsem vylezla, tak jsem neunesla ani igelitku.

Jeje: já myslim, že jsem to napsala dobře, ale ještě jednou to vyzkoušim a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 15:59

jdu se venovat drobkovi :) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
20.7.07 16:00

Jéje: už to jde. Nejsem invalidní, ale blbá a to je ještě dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.7.07 16:01

Jeje mě to funguje! Díky za zaheslování :wink: . Plenek máme taky jen 6 - 7 denně. A ráno jednu dvoukilovku.

Musím jít přebalit tašky, od rána jsem to neudělala. Mně se tááák nechce. Poslední dobou nedělám nic jiného, než něco balím :roll: . Už jsem v tom skoro profík :D .

Mějte se tu překrásně, já se zase někdy ozvu :wink: . Budu trávit týden s třema tříleťákama, snad mě moc nevyděsí 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 16:03

Jo Pipi , taky jsem moc spokojena, paradne se vymyva… a ze nekdy hur tesni se mi zda, kdyz jsou velke rozdily teplot (jako kdyz treba horkou lahvicku dam chladit do studene vody…)
A uz jsem si poridila i tu vetsi… 260ml

Jezis, ted se mi mala strasne poblila :? , tak du menit prosteradlo v postylce… to me ani tak nesere, jko spis kdy ji mam ted zase krmit? Kolik ji toho v tom zaludku mohlo zustat, kdyz ani nevim,kolik toho vypila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 16:06

ty jo chudaci bratia slovensky tam maji 40 stupnu ve stinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 16:08

Tak to sme na tom dobre, my jenom 38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.7.07 16:15

Tak a ja jsem invalidni i blba zaroven, nejde a nejde se mi tam prihlasit.

Vidte ze mi nekdo pomuzete :ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital