Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
20.7.07 10:49

ty jo normalne to jde a taky jdou dodatecne dohazet smajly do textu, to bylo fakt tou mozzilou :! , je sice rychlejsi, ale tady to je zase takhle lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 10:49

zase ale v exploreru nemuzes dat zpet a docvakat se z galerky zase na to forum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 10:54

tak, konec pruzkumu, kulda je vzhuru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.7.07 10:55

stiko : taky jsem nakoupila bio :lol: mrkvicku, brokolici, atd..

lenyo : to mas pravdu,ze ten chlapecek je tam tak tak
ja jen ze takovy styl bych brala no a ty vetsi deti ten kluk ma tak deset -myslis, ze chcou jeste v takove zidli sedet ? Ja nemam zkusenosti, ale treba kluk od svagrove ma ctyri roky a sedi na velke zidli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 11:04

jo bacha dneska od soboty poprve neobedvam jogurt, :! mam, kureci maso se spenatovejma nokama, co sem tady vcera rano uklohnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 11:05

Smarja, to nase skvrne melo zase naladicku :evil: Ja ji potvurce nemohla ani navlect plenku, jak sebou mlela… jednou rukou ji neslo udrzet, furt se mi tocila na brisko :roll: ja s ni zapasila asi ctvrt hodiny!

A vubec… jsou vase ditka taky tak narocne? Anju uz vubec nezajimaji okoukane hracky, porad potrebuje neco noveho, aby se zabavila :? , napr. hrazdicka uz je zase out. Jedine, co muze porad dokola je zvonkohra, ale v te uz jaksi chrasti, tak jsem objednala novou, snad te nasibabusi nebude vadit jina melodie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 11:14

Ajko, tak to my mame dobry, nas kolotoc ma vic melodii :lol: , taky se mi toci pri prebalovani a mrska nohama a uz ji neudrzim pri cviceni vojtovky :( . Pesticky uz docela povoluje, ale kdyz ji zveda z lehu na zadech, tak skrci ruce k sobe jako kdyz se vzdava, da v pest a nahrbi se. jakoby se bala, delaj vem to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 11:17

Stiko, ruce krci k sobe jako ze se pritahuje, ne :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.7.07 11:22

tak my mame nektere hracky ktere ji moc nezajimaji, hlavne ty co necinkaji, nebo nesusti :lol:
Ja se ji snazim ty hracky menit a nedavat jich vic najednou, takhle ma porad nove :lol: i kdyz uz okoukane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 11:31

holky, jeste se chci zeptat, jestli je v tehle vedrech pres den koupete? ja se bojim, abych ji nezblbla a nemyslela si ze je vecer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 11:33

tak nase oblibena hracka je kolecko s beruskou, ktery sem utrhla z tyhle panenky

http://www.caryfuk.cz/…nenka-emilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 11:35

Jani - hracky, ktere necinkaji a nehrkaji nejsou problem, ale u niceho nevydrzi…porad potrebuje zmenu :roll:

Stiko pres den si jenom tak spolu vlezem do vany a vecer u toho mame ceremonie :lol: :arrow: rikanky, basnicky a po koupani baby masaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.7.07 11:39

Tak u nás dnes vedou nohy v puse.Ráno to zvládla sama poprvé a užmá fusky mokrý oslintaný

Jinak se mi taky zdá,že hrazda už ji tak nebere,asi budu muset poměnit osazení a dát něco jinýho.Kolotoč jsem nepouštěla ani nepamatuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 12:00

Nic tomu sice nenasvedcuje, ale doufam, ze dneska vecer (maximalne zitra) zaprsi… jsou totiz Hornacke slavnosti :wink: - a ty probihaji v takovem peknem prirodnim amfiku (rika s etomu tam Na hurce- je to teda spis takvy kopecek… :lol: ), ale kdyz tam zaprsi a hooodne moc lidi tam tapka hore dole, tak se za chvilku bobuje pozadecku z toho kopecku dolu :lol: . A protoze to uz pomalu patri ke kazdorocni tradici, tak doufam, ze letos nebude Hurka bez skluzavky a my spareni tvoreckove bez deste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 12:02

ajko, to mate dobrou tradici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie