Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny místní ženy
,
jsme na otočku doma, tak místo abych vyházela z tašek špinavé prádlo a hned tam naházela čisté, tak letím sem
.
Večer zase odjíždíme, v tomhle parnu se nedá ve městě vydržet
.
Tak a Vojta si právě poblil hrací deku
. Včera měl super blicí den a dneska v tom evidentně pokračuje.
Všechny zdravím a jdeme ven, dokud je tam „jen“ 25°C.
Žanet jak to můžeš vydržet na Floridě????
Dobre ranko,
tak koukam a doufam, ze to dnes uz bude bez tech extremu, protoze to by snad uz bylo nad moje sily.
Vcera jsme byli vsici dlouho venku, zasli jsme i na vecu a bylo to tak mnohem lepsi, nez se parit doma. Takze jsem to mela vcera cely den bez vareni
obed polopracovni a veceri „romantickou“ na zahradce, kde nas zastihl i malililinkaty desticek.
Zanet my mame v rodine ne spisovatele, ale same novinare, coz mam mimo jine taky vystudovane, ale trhla jsem rodinou partu ![]()
hudebni nastroje mate vsehny muj obrovsky obdiv, co na neco dokazete hrat, tak rada bych, ale jsem na to mega strevo. Akorat si pamatuju,ze ve druhe tride byl u nas jakysi „nabor“ do nejakeho orchestru a mne nabidli LESNI ROH ![]()
Hraci deku taky musim prat v ruce jako Pet, taky tam mame cinkrdlatka, ale poblintenou ji mam imrvere
Jeje u nas je to posledni tri dny taky strasne to usinani, dokonce mam pocit, ze vcera usly nase holciny tak nejak podobne pozde, porad se snazim utisovat tim dusnem a vedrem ![]()
Tak my jdem asi na nakup, neb dnes se mi to vareni asi nevyhne ![]()
Krasny patek, to je preci uz takovy maly vikend
PIPI ahoooj hlavu vzhuru, vzdyt je ten patek
Tika
Tady se strhl boj o ženichy? ![]()
Štiko co nabídneš, já Vojtíška jen tak z ruky nedám. To bude chtít aspoň 10 krav jako věno ![]()
Mahony ahoj, ty jsi prostě naše krevní skupina
. Tak to má být to je to pravé závisláctví. Proč prát a uklízet, když si tady můžu krásně hačat u PC ![]()
Tak navrhuji aby matky holčiček rovnou vypsaly, co jsou ochotny dát holkám věnem. No co, ať víme rovnou, která je ta pravá
Jo a nějaký ručníky nebo peřiny sem ani nepiště, to už je pasé
![]()
Ahojky,
tak já mám za sebou děsivou noc
Tedy věe začalo včera v 18:00 kdy mne zavolala kámoška ať jdu do služby, bo začala rodit
No tak rychlý odjezd od rodičů a to nabalená jak stěhovák, musela jsem zapojit i manžu, bo jsem u sebe mněla i psa další kámošky
No dom jsem přijuchala před půlnocí a tušila už že Lucinka je už taky nemocná
Aninka má už 2dny rýmu (ale ona se vysmrká) a mírně zvýšenou teplotu. No a Lucinka celou noc nespala, jen vždy zabrala na 15minut, tak jsem seděla v obýváku a jsem jak mátoha, má jakousi virozku, kýchá, dokonce i pokašlává a má rýmečku, ale odsát se nedá nic
TAk teď usla v sedačce a spinká už víc jak 15 minut
Držte palušky a já si jdu dát dvojitý kafčo ![]()
Pipi ty perlíš ![]()
Helíku: tak to mě mrzí. Držim vám moc palce, ať to zvládnete a budete brzo fit
PS: a až budeš mít čas tak nezapomeň vypsat to věno
![]()
Ahoj babky,
tak tady taky cumakuju
jsem se dneska taky moc nevyspala…je dusno, zdal se mi hororovy sen, mala krasne spinka (zatim) no a ja ne a ne dospat…jsem vzhuru uz od pate…tak jsem tu ![]()
pipi jsem se bavila, kde beres tak suprovni obrazky ???
jo a zenicha m uz mame
hec
takze prenechavam vsechny nadherne chlapecky holky Vam no i kdyz ![]()
a chtela jsem se vas zeptat jak si muzu udelat metrik
jsem tady jedina co ho nema jen jak na to
![]()
ahojky
Jsme včera byli u tchánovců v Moravské,takže Matessko nevim,jestli u nás něco lítalo.Ale tam jednou přelítl hodně nízko Albatros a voj. vrtulník a to bylo vše.Jsme ráno odjížděli,tady 23,tam hic jak kráva.
Štičko písnička je nádherná.Máš talent na skládání.Mě taky napadají takový kraviny,ale takový krásný nee.Klobouk dolů
Ajko tak ať vám to vyjde.Tam musí být kráásne.
Jeje,tak co ryby?Jak jsi dopadla?
To prohýbání při otáčení na bok dělá malá jen na levou stranu,napravo v poho až na bříško.Dá se to nějak odnaučit nebo co s tím?
Ha já tady reaguju na včerejšek a určo to už nejni aktuální nebo to už všecko vyřešíte a já se budu zase ptát,že?
no nic jdu číst dál.Jo a smajlové v galerce mi taky nefachčí ![]()
Ahojky
Jani 78 jeden návod je tady
PRO MIMINKA
http://lilypie.com/…birthday.php
(Zadáte datum narození, zaškrtene jeden z metříků, ikonku miminka,
do /Select Wording/ napíšete jméno miminka a dáte vytvořit metřík/Create Ticker./
V případě, že chcete u metříku ještě fotku, klikněte před vytvořením na /Procházet/
a v počítači načtete fotku miminka, vložíte. Kliknete na /Create Ticker/.
Vytvořený textový formát zkopírujete na svůj účet).
Peti koukám že jsem tě pěkně potrápila
,holka ty mě snad vůbec neznáš
.Tak teda já se ti taky musím omluvit ,ještě abys kvůli mě měla výčitky
.Já to nemyslela že jsem naštvaná na tebe,ale spíš na to že jssem prodrbala tak pěkný levný rukávky
.Ale z druhé strany musím říct že na těch hezčích byl takový boj že kdo ví jak bych dopadla.Takže už jsme zase kamarádky,jo
.
Jeje vy tead máte opravdu přímo brutální spotřebu plínek,my máme tak 6-7 za den.Přes noc nepřebaluju,ale ani není potřeba ona snad v noci vůbec nečůrá.Za 10hodin spanku má plínu tak jako přes den za 3 hodin mezi kojením.
Pipco , co kecas! My uz se o Martase hlasily a ty jsi delala, ze neumis cist
. A ovca nastesti chlupy nepousti, jinac bych ji ju nedalo
samo. ze vsechno rve do pusy
… A ted uz nevim, sem ti chtela tri veci - jo a kdyz reknu, ze jdu spat, tak to myslim vazne (teda aspon rano
)