Poradna duly
Jana Čurdová
Hlav diky diky,sice si to potvora snad ani nezaslouží,ale já jsem jí je tam ukázala a ona mě tak prosila a dneska pořád připomínala že je konec aukce.A dostala mě když šla spát tak mě moc přála a fandila,tak jsem prostě musela jít a vyhrát to ať to stojí co to stojí.Ale nějaká dacanka Jitka mě furt přehazovala,naštěstí ji nakonec do¨šlo že se nedám ![]()
Leni - a u Jitky tě teď pomlouvají, že jsi chamtivka, protože jejich holčička pláče, že nebude mít rukávky s Bárbí.
Tý jo, jsem zvědavá na co bude Justí. Já jsem v dětství milovala takové ty papírové panenky, co se mohly převlékat. Jsem jim i kreslila oblečení.
Ali,
ahojky ![]()
Leni,
gratulace ![]()
Jsou nějaké takové
http://www.mimiaukce.cz/…ce439006.jpg
Has, že jsem chápavá je velmi odvážné tvrzení,ale i tak Ti za něj převelice děkuji
…možná mi k tomu pochopení dopomohl fakt,že příspěvky byly nedaleko od sebe ![]()
A Vy budete mít ten barák,co .....a budete tam mít bazén
Páč jestli jo,tak na Nellis prdíme
a berem Vás
![]()
Jo a Leni ,
s tou dekou…no asi jsem se bála zbytečně,když holky tady píšou,že se může prát,tož to taky zkusím ![]()
No diky moc jste me nepotesily a v kolik teda koupete? ma to byt, koupani, pak hned papani a spani dle rad na netu a ruznych knizek o materstvi, ale tem se to pise. Prej mimi potrebujou pravidelnej ritual, stejny misto, hracky v postylce, cas, zpusob usinani, delate to?
Tak to je bezva zes to nevzdala,Lenca bude mit radost ![]()
Pipi…s dekou mas recht,my mame na zemi dve velke deky z ovci vlny a plno hracek a ucel splnen
,stejne se uz plazí i mimo ne tak to nema cenu utracet,ale musim uznat ze jsou moccc pekny ![]()
Jo a fotky v galerce jsou vsechny nadherne
,uz nestiham psat komentare ,takze vsechny se mi mocccc libi ![]()
no ja tu deku peru v pohode, vyndam z ni ty hraci strojky a piskatka co jdou, jinak to sustici a tak se tomu nic nestane
stiko: u nás ten rituál fakt funguje. Prostě kolem 18:00 se koupe a jak to neni, tak je protivnej a jakmile ho položim na přebalovák vedle vaničky, tak je najednou vyměněný. Po koupání dávám flašku a pokud neusne hned, tak do hoďky je protivnej a pak už jen stačí dát prso a je tuhej. Kolem 02:00 kojim apak až ráno
Tak mě to z té deky vyndaj nejde,proto to asi peru v ruce…
Já sundám ty oblouky - hrazdičku ![]()
Sticko tak my ho dodrzujem
,neexistuje abych sla ven az vecer a koupala dele jak po 19 hod.byl by pekne protivnej ,mela jsem to tak i s holkama ,sice ho vykoupu kolem tech pul 7 a usina az po 8,ale povida si v postylce a je spokojenej,uz jsem mu to chtela nekolikrat posunout na dyl,ale ikdyz mi prospal pul odpoledne tak musim koupat brzo a basta fidly
,Adik se řídí asi tabulkama ![]()
no me taky prave usina tak kolem 17:30 nebo 18:00 na hodku, ale koupe tata a ten chodi tak kolem pul osmy domu
No tak to jste mě moc nepotěšily,nejdřív mě Has řekne že nějaká holčička kvůli mě plače a pak Pet ukáže ještě hezčí rukávky než mám
![]()
Ty naše jsou jen takový
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Štiko u nás je to taky koupání-papání-spinkání,ale nejdřív musím v 8h uložit Leňu a až pak přijde na řadu Lucka.
Štiko,
tak my koupeme později,ale my to máme složitější v tom,že máme Sáru a já po ní nemůžu chtít,aby mi seděla od (třeba) 18h. doma,když je venku krásně a slyší,jak venku děcka výskají a hrajou si a samotnou ji ven nepustím ![]()
Takže jsme to holt posunuli a koupeme kolem 19.30-20.00h. Pak kojím…chvíli si povídáme,pak leží v postýlce a usíná…Mimochodem teď nějak hůř sám,ale tak snad se to změní ![]()
Ale když není do 20.00h. okoupaný,tak je mrzutý ![]()
Ježkovy oči, Leni ,tak to jsem nechtěla…ale já jsem děsná mrcha,tak Ti ukážu ještě něco,dívej
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…