Poradna duly
Jana Čurdová
holky tak nas mrnousek se zatim nepretaci nas brisko, sice se snazi
ale zatim to jde do boku, dela ruzne mosty a tak, ale co je novina tak uz asi tyden, kdyz ji po:,–(im tak sedi sama jupiiiii
sikulka to je tak krasne
ja ji bych ji samou laskou sezrala ![]()
je stiko my mame stejny den porodu???? 1 unora??nebo mi ten metrik pocita jak chce ???
Olsanko taky neni spatna
ja se budu ve vyberu hlavne divat na :
http://www.eshopbaby.cz/…-hauck-p627/
tady jsou i drevene krasne barevne ![]()
Jani 78 uz prikrmujete? ja se chystam od pristiho vikendu, uz se nemuzu dockat
. Bude ji teda pul roku azve stredu, ale tata chce mit premieru
ja bych sla asi do takove nejake http://www.ptiboo.ch/…-p-1843.html?…
stiko: ja chci zacit s prikrmem v den jejich sesti mesicu
uz jsem dokonce nakoupila ruznou zeleninku
jsme pripraveni a myslim ze to i pujde
jsme dokonce zkouseli ji dat pit vodu z ruky tak pila jak kotatko
byla ve vanne a porad tu vodu zkousela samo ze bez mydla ![]()
No a nesmime zapomenout nabit baterky do fotaku a kamery chichi uz se tesim
Stiko a s cim budes zacinat ? Elen zatim neochutnala nic jineho nez mliko. No a my budem asi zacinat se zeleninou.
Jani78 , ja koupila mrkvicku bio v lahvicce od hippu od ukonceneho 4 mesice
ja bych taky zacala az toho 31, ale to manza odpoledne neni doma, nebo to posunu az na vikend v srpnu, no tri dny nevadej ne?
Olši já ti s židličkou taky neporadím,já mám dřevěnou po Lence a protože je dobrá a jsem s ní max spokojená tak se po jiných nekoukám,tak ani nevím co je jak dorý.Ale ta druhá s tím stolečkem co jsi sem dávdla vypadá super-ovšem ta cena,to je darda
.
Pipi já věno nenabízím ,já počítám s tím že o mé princezny se budou chlapi rvát a předhánět se kdo dá víc
.Ale musí podotknout že holky už teď díky babičkám jsou finančně zabezpečený jako málo kdo
.
Jani78 do té dřevěné polohovací židličky bych teda asi nešla,nezdá se mě pohodlná pro větší dítě.Podívej na tho největšího kluka ,ten tam sedí snad jen na půl zadku.