Poradna duly
Jana Čurdová
Z Elinky jsem nakupovala jeste za tehu. Ta pani byla hodne prijemna. Tehda neco nemeli tak mi voalla..
Nespani: Prikladam to bud tomu silenemu horku.. tady jeste porad nezaprselo
a vy uz ste hlasili tolik destu vsude.. ![]()
anebo to budou ty zoubky.. ale snad uz bude spinkat.. uz se tam tak nehemzi.
Jdeme se s manzelem najist a trochu popovidat, sme spolu nemluvili poradne uz aspon tyden.
Aj je Majduskám lépe!!
Nase Anny sebou taky furt mele a obcas dokonce knikne, ale to je opravdu tim horkem, ma uplne zpocene vlasky a ani tulici ovcu nechce ![]()
Jinak Cupi - v nedeli se uvidim s Tomasem, je tu dojety na Hornackych slavnostech… Uz sem ho pozdravovala-strasne se divil, kde jsme se nasly a pak poznamenal: Moderni matky ![]()
Aji , teď jsem si objednala knížečku z mimibazaru:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tak jsem ji dala jeste pred tim nez usla napit jablecno-hroznove stavy s vodou a usla. Ze by to byl ten problem?? Zizen? ![]()
Cupi , tak já ti teda rehabko v Krkonoších závidím, ale přeju. Jedeš do té zotavovny ve Špindlu?
Vy vojáci se stejně máte, co? Zotavovna za babku, příspěvek na dovču, na bydlení a kdoví, co ještě. Teda alespoň tak to mají vojáci na Dukle ![]()
A u nás v práci nic takovýho.
Aliku , jo, jo, přesně tam. Teď je to tam nádherné. Jo, v některých věcech se máme, jsme na tom všichni stejně, vojáci na Dukle i my dělný lid.
A přídavek na bydlení je samo super. Nadruhou stranu, kdyby nedej bože bylo třeba, tak holt musím frčet aj do války. Tak aspoň něco za to.
Jídelní židlička , hrozně se mi líbí ta dřevěná, co se dá pak rozdělit na židličku a stoleček, ale kamarádka, co má dítko starší mi říkala, že je strašně blbý, že tam nejde dítko připoutat. Že se v té židličce pak staví a když se pak něco rozbije nebo rozleje, tak si pak člověk nemůže ani od dítka odskočit, aniž by se bál, že dítě vyskočí.
Jeje , seš šikulka, mně to zaheslování funguje ![]()
Jo a s těmi počůranými plenami, tak Lucinka, jak celou noc spí, tak ráno má taky suchou plenu. Ale v deset už má tu dvoukilovou. Ale za den máme počůraných jen 6-7 plen.
Knížka - máme tuhle http://www.babywelt.cz/…le-leporelo/ a sme s ní spokojení - píská, šustí a Lucinku už od malinka baví ![]()
Cup , tak to je super, já tam byla párkrát na bazéně s duklákama, když jsme měli na horách soustředění. Je to tam fakt moc hezký.
cau kocky,
tak sem tady. kuldous ted usnul, je to desny to uspavani, usnula mi opet v naruci pri zpivani a kdyby aspon spala do rana, ale to ne, ve dvanact je vzhuru jako na koni.
majdo, at je brzo lip a ty si uzij rehabku cupousku.
tak mamnaz odjel a prijede az v nedeli v noci, mame stale 29 stupnu doma, snad to pres noc vyvetrame.
snad se zene nejaka bourka, protoze me boli hlava a to u me vesti dest.
Sem mluvila s kamosem a rekl ze chodej na plavani a ze tam malej chytil nejakou bakterii a to rekne me takovymu psychousovi. ![]()
Jo, jo, Aliku , to je presna ta, co jsem ji mela vyhlednutou, ale tehda ji nemeli ![]()
Ty Aliku a neexistují náhodou už i ty dřevěný s kšírama? Se mi zdá, že jsem to někde viděla.