Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
21.7.07 01:06

No..mě taky přijde docela fajn ta Ikeácká..až pojedem do Ikey,tak tam zkusím Lukyho vrznout a uvidíme..podle toho se rozhodneme :wink: Je fakt,že tuhle jen otřeš a je jako nová…kdežto s těmi různými výztužemi a podobně…to je o nervy (aspoň ty mé :-) )..Jídlo,hlavně to řidší,zateče všude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 01:09

Ježíííš,babo…tak to musíš taky hlupani říct,ne :wink: Pet,sjeď myší dolůůůůů a tam je ten zázrak :idea: No,huš ji vidím…a stačilo tak málo…teda jako já ji viděla,ale říkala jsi,že ji máš starší a tam je napsáno jakási židle 2007,tak jsem předpokládala,že ta to není :oops:
Dneska jsem tu za inteligenta já,heč Matesko :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 01:14

Pet ,musíš sjet myší dolů,kočko a tam ji určo uvidíš :-) :-) .
Hele,hlavně,žes ji našla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 01:21

Mak,
v poho :wink: Nema problema :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 01:27

Tak za inteligentky jsme tu dve, ja tu zidlu tak enevidela, akroat ze tys to na sebe praskla a ja ne ! :oops: :P

NO stoupani mne ani nenapadlo! Ja mela nocni muzu z naklaneni.. no jeste stoupat.. brrrrrrrrrr!
pane boze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 01:30

A hotovo, jsem rozhodnuta, pujdu do ikeacke a kdyz nebudu spokojena tak koupime drazsi. Prisla jsem v zivote o vic nez o 400 takze hurrrrrrrrrá, mam jasno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 01:31

No,tak jsem asi za inteligenta já,protože vás je víc :oops: :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 01:33

Jeje ,já do ní taky půjdu.Nekup to,a 4kila 8O :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 01:58

Tak já běžím.Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 02:00

Já taky už půjdu :-)
Dobrou kočky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.7.07 07:20

Ahoj holky,

tak včera jsem věnovala večer taťkovi, tak to musim dohnat.

lahvička: tak Pet ta s tim šroubovacim dnem mě nadchla v tom směru, že se úžasně vymejvá. Prostě jí celou rozebereš a krásně jednotlivé díly umeješ. Nějak mě nelákalo tady furt sušit ten kartáč :? . Navíc tam je pěknej dudlík a Martin z něj bez broblému pije a je mu to jedno prso, lahev lžička. Prostě co mu dám do pusy, to bere. Hlavně, že z toho něco teče. Nesvízel těchto lahviček ale je, že občas přez to těsnění uniká náplň. Zřejmě to je ale tim, že to tam špatně nandám, jinak nevim.

jídelní židlička : tak já bych taky určitě šla do té dřevěné se stolečkem. Máme tady ale ještě takovou po mě a jelikož je manžel kutil, tak mi jí zrenovuje a nebo jí dostanu od švagrové, které dělal židličku přímo manžel, jelikož je truhlář. Tož uvidim

dneska pojedeme asi na výlet. Bude tady snad chladněji, tak vyrazíme. Dneska je na Křivoklátě akce, tak tam vyrazíme. Byli jsem tam o adventu a bylo svělý, tak si to chceme zopakovat
 http://www.krivoklat.cz/…lendar-akci/?…

příkrmy: tak jsem včera dala s velkýma obavama brambory se špenátem od Hami a byl to fakt chvíst. Ten náš šmudla, ale jakoby nic zblaznul všechno a ani nemrk. Sakryš, ten musel mít hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.7.07 09:35

Ahojky,

tak jsem konečně dočetla kdo se s kým baví a nebaví :lol: :lol: ,opravdu záživný :lol: .

Jeje já myslím že proto že jedno dítě spadlo ze židličky ještě neznamená že musí spadnout všechny.Taky záleží na tom co v tom to dítě dělalo.My jsme tu ikeackou měly v práci v cukrárně,bralo si ji tam spousta lidí a nikdy z ní nikdo nespadl.Ale holky jen jeden můj poznatek k této židličce-pokud máte málo místa doma tak nevím nevím .Není moc velká,ale nedá se nijak složit,tak aby jste pak o ni nezakopávaly.

Dřevěná židlička tak na té naší opravdu kšíry nejsou a tyhle jsem zatím s kšírama neviděla.

pet díky za diskusi o lahvičkách co jsi tu nadhodila.Taky musím pořídit nějakou pořádnou lahvičku na pak.A já jsem se snažila teď vtěch vedrech dávat Lucce čaj-a bez úspěchu.šupne dudlík do škraně a ani nedovírá pusu jen aby z něj něco nevyteklo.Když už se párkrát napije tak se začne dávit nebo to plive,a když už něco vypije tak to v zápětí vyblije.prostě čajínek je :poblion:
A teď to neber jako vtírání,ale Lukášek je opravdu moc krásnej,dej ho někam do reklamy.A na fotce co máš u metříku vypadá tak rozumě jako by měl už aspoň rok.

Tak chtěla jsem ještě něco :?: Asi ne.V noci byla u nás šílená vichřice,musela jsem pozavírat okna v podroví tak jsme tam měly saunu.No a v té se nedá spát ,tak jsem místo spaní chodila dvě hodiny po báráku a nastřídačku otvírala po jednom okně aby tam měli miláčci lepší vzduch :-) .Jo a taky tu bylo milion blesků,ale jinak ani kapka,teď už zase pálí pecen,tak to bude zase fajn den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 10:00

cau kocky, sem tu.
Pet, David jel na chalupu delat drivi s tatou a ja tam odmitla jet kvuli klistatum a je to moc daleko.
Mam tady mamcu, ale drzim se, jeste sme zadnej konflikt nemely :lol: a spi v obyvaku a chtela jit uz spat tak sem musely vypnou PC.
Holky, dneska to byla zase silena noc, spala od jedenacti do tri a v sest s ni mama sla ven, ze se mam vyspat, ale nejaci cur… nad nama od osmi delaj plastovy okna :twisted: .
Jsem silene vycerpana a zvazuju na noc nejakou kasi, spim ctyri hodiny denne uz skoro rok :( . zase sem v noci ujela a byla na kuliskovnu zla a pak kvuli tomu hodinu brecela. Dala sem ji i malilinkatyho facanka, jsem silena matka a moc se stydim :oops: . mama rikala, ze to byla jedna noc a je uplne hotova, ze se divi ze jeste funguju, zvazujeme dat na vecer tu kasi sinlac, pres to, ze sem chtela do ukonceneho 6mes vyhradne kojit. Kulda se pravidelne v deset vecer pokajdi a pak prej ma dle mamy prazdny brisko i po nakojeni, tak nevim :roll: .
Ja kuliskovnu moc miluju, prijde mi jako bych byla rozdvojena osobnost a v noci tam byl nekdo jinej, nebo jakoby se mi to zdalo, mam taky hrozny sny jak me david dava do bohnic, nebo me opousti a budim se po pul hodinach uplne zpocena.
sem rada, ze se vam muzu sverit, sem ale desna, musim se ovladat, ale fakt uz NEMUZU :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 10:14

Sticko , myslim, ze nema cenu psat, at si z toho nic nedelas… Ale jestli ti to pomuze, ja uz na Ancu taky parkrat vyjela :arrow: a potom mi bylo hrozne, tak te naprosto chapu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 10:18

Ajko, prej ulitne kazda mama, ale ja se zarekla ze ji nikdy v zivote neuhodim ani malicko, /protoze me tata v detstvi a vlastne i v dospelosti hodne bil/ a ze budu jina. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí