Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
21.7.07 00:13

MaK,
ten nejcenější :-P :-) Haha…ať si třeba někdo nemyslí,že to myslím vážně :nevim: :-P

Jo a s těma plenkama jste mi na:,–(ily chrousta do hlávky,budu to muset někdy spočítat…třeba hned zítra..myslím tu denní spotřebu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 00:13

Tak pokladky, ja uz se pomalu pokladam ke spani, nez me uplne polozi, ze se tu se mnou nikdo nebavi :cry:
Dobrou vy treperendy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 00:14

Pet. nespim :D :D :D Tvuj popis uzasny. No ono zalezi jake mas „proporce“ koupelny :D u nas je to na zabiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 00:18

Jeje,
no…je fakt,že máme koupelnu na to,že je to v paneláku, docela velkou… :dance: Naštěstí…
Ajko,
já se s Tebou bavím,ale Ty nic nepíšeš :-)
Ale já už se asi taky odeberu do říše snů,takže se už taky nebudu s nikým bavit… :-P
Ježiš,ta Jeje to napsala skvěle :-) nikdo se s nikým nebaví a popsáno milion stránek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 00:19

Aji: Dobrou noc a hlavne dlouhou noc! :)

Mak: sem rada, ez je to lepsi!
a mne se take libi (teda spis ta cena) ikea za 400 a byla jsem penve pro ni rozhodnuta, nez tu nekdo napsal,ze z toho videl mímo spadnout.. a od tej doby jsem na vážkách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 00:21

no a ja tu zase zustanu sama :(
Tak doboru vsem kdo odchazi :-)

holky, take tak nesnasite takove to ulepane horko?? Ja uz dneska byla 3× ve sprse a muzu jit znovu :(
to je priserne!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 00:23

MaK,
já na tom Tvém odkazu žádnou židli nevidím :-(

Jeje,
nesnáším :-( Já už ani nepočítám,kolikrát jsem ve sprše byla…mám pocit,že jsem se nemyla týden a lepím se ke všemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 00:32

Jeje ,jo,to je hnus,nejradši bych se sprchovala furt :roll:

ta židlička :arrow: fakt z ní mimčo někomu spadlo,jo?No,i když,mě Týnka spadla i z té CAMácké :oops: :oops: :oops: .Jsem se otočila,ona si stoupla a skočila šipku :oops: .
Mě se líbí,že je taková malá a skladná a přijde mi teda docela stabilní.U té Cam mě štvalo,že když začala jíst sama,tak byl oběd všude možně,i pod potahem.Ale to už možná dnes dělají jinak,já jsem ji kupovala starší už tehdy.

Dobrou noc všem,co to zabalily,jen co jsem se objevila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 00:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 00:37

A jak je na ní ten sundavací potah,tak mě děsně vytáčelo,to furt vytahovat a čistit :roll: .Ale možná,že to nikomu jinýmu neva,jen já jsem lemra líná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 00:46

No jasně,jste šli spát,že jo :-(

Než se urazim a půjdu taky,tak vám dám ještě jednu šanci a půjdu vyprat pos.. autosedačku, ale jestli pak zjistim,že jste se vypařily,tak si mě nepřejte :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 00:53

Mak: ja jsem tady.
NO ja jsem take lemra lina.
Nekdo to tu o te ikeacke psal, ale zase na diskuzich o zidlicce jednoznacne vitezila …tak ja nevim. Ono asi zalezi jak moc je to akcni dite.
ALe je pro mne nocni murou ze by se tereza nejak preklopila.

PEt. mam ti vzkazat od manzi ze Luky ma krasna kukadla (ted mi tu nakukoval)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 01:01

MaK,
já jsem tady taky :-)
Ale já jsem asi dilina ze všech dilin největší,páč já tu židli nevidíííííííím :-( :-( :-(
Jeje, že posílám manžovi pozdrav a vřelé díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 01:02

Cha,ještě jsem nikam nešla :lol:

Jeje ,já myslim,že když v ní sedí a jen se z ní naklání :arrow: nestoupá si,nebo tak,tak se nepřeklopí.Zkoušeli jsme ji několikrát v Ikeácké restauraci a fakt mi přišla stabilní :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 01:05

Pet jak tooo 8O :?: Když sjedu myší níž,tak je tam v několika barvách.Je taková obyč,holky sem dávaly fakt vymakaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí