Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
21.7.07 13:51

Já v noci taky nemluvim,maximálně šeptám,nesvítim a kojím jedině vleže

Stiko ,myslim na tebe,at je brzo líp :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.7.07 13:55

Ahoj holky,
hlásí se ztracenka - k PC se většinou přes den ani nedostanu, takže vůbec nemám přehled, kdo co…skončila jsem na straně 1100 :roll:
Fotky v galerce stíhám :D
Malý dneska poprvé od rána usnul až po jedné odpoledne, vedro ho docela neba…zabrat večer je taky docela problém.

Můžete mi některá prosím písnout na mail, jak se teďka dostanu na naše www (adnav@seznam.cz) ? Jako jaký je login a password.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 14:00

Holkýýýý,my máme 2 zubýýýýýý :D

Ajko ,my to máme podobně-kouká okolo,za 5 minut max. je po jídle a vzteká se,když to hned neteče :roll: .Akorát teda neni hubenour :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 14:02

Vittie ,máš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.7.07 14:07

Díky moc MaK, funguje to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
21.7.07 14:12

Monči, Aji , tak my jsme s kojením taky hotoví většinou do 5-ti minut. A jsme asi tak akorát, ani hubení, ani klustí. :lol: A tak kojím v klidu, páč jinak čučí kolem, mlíko mu teče po puse a on je zvědavej, co kde lítá. :lol:

Monči , vy zubatci. :lol: Hned dva naráz? Asi ty spodní, co? My furt nic, ale prý už to vypadá, říkala MUDra a i mně se zdá, že mu leze levej spodní kel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 14:44

holky,
dekuju moc za vsechny rady, my taky kojime tak maximalne 7 minut, ale zase kazdy 2-3 hodinky. ted sme obe hodku spaly a mama se sla projit.
vecer zkusim dat tu kasi a dam vedet, mate nekdo tu kasi SINLAC? je pro alergicky deti od ukonceneho 4 mesice protirefluxni proti blinkani s tim zahustovadlem.
Fakt moc dekuju, jsme moje berusky :huban: , co bych si bez vas pocala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 14:52

Ted jsem to schvalne stopovala, kojily sme ctyri minuty, ani o chlup vic… A kdyz rikate, ze to tak mate vsechny, tak tim asi ty nase vahove prirustky zpusobene nebudou. Bud si teda Anja malo vytahne nebo proste vsechnu energii spotrebuje na svoje pohybove aktivity :D

Stiko , ja sem teda tak s kojenim nechtela za zadnou cenu prestat, ale z toho, ze dam male na noc kasicku, si zdane skrupule nedelam :wink: (a to nam do pul roku chybi jeste vic nez mesic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 14:57

Asi mas pravdu ajko, zkusim tu kasi, vzdyt je zazrak ze vubec kojim, kdyz me rozkojila ta odsavacka a mala kvuli zloutenici furt spala a ja do ni rvala nutrac strikackou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 14:57

My pouzivame nemlecnou ryzovou kasi Sunarku, je taky od 4. mesice, nejdriv jsem ji delala jenom s vodou nebo odstrikanym mlekem, kdyz jsem mela a ted jsem ji zacala delat s Nutrilonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 15:27

Jinak Stikousi je lepsi krmit v polosede (v lehatku nebo v autosedacce (ale radsi si ji celou obloz plenkama, aby si pak hnedka nemusela prat potahy - jestli bude mit Kulda stejne aktivni pristup k jidlu, tak si uzijete dost srandy :lol: ) A nezapomente to zdokumentovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.7.07 16:47

Ahojte,
tak jsme na desatou vyrazili smer Stechovice vlackem a bylo tam moc hezky, ale poklad jsme nanasli :x
Cesta zpatky byla o neco horsi, protoze to uz parilo velmi mnoho a vedro bylo k padnuti. No prezili jsme to a Iva byla nadsena, ve vlacku byla poprve.

Stiko - vsechny holky to napsaly moc hezky, povzbudive a pravdive , muzu se jen pod to podepsat. Jen se pridavam k tem matkam,. ktere take uz ztratily nerv a rekly neco, co jim pak bylo lito a dokonce jsem uz placla Ivu prez plinku (ale asi to vubec necitila :roll: )Ja toho taky moc nenaspim, mozna tak sest hodin maximalne v noci. A taky rada ponocuju, tak proc by obcas neponocovala i mala a neni to tak i u Tebe,prec jsi rada dlouho do noci vzhuru a myslim, ze uz i za tehu jsi byla, tak to mate proste jen podobne, no a neboj, urcite si rezim jeste mate cas upravit. A co si ji brat pri nocnim kojeni k vam do postele, ac se to treba dle nekoho nema, ja to tak delam pri prvnim nocnim kojeni v tech pul 4 v pul 5 a pak uz hezky spinkame vsichni dohromady.

Jeje - poslala jsem Ti SZ a snad neco vymyslime, protoze ja jsem uz bezradna

Tak se zatim mejte hezky a dekuju moc za bezva hodnoceni vsech moznych i nemoznych jidelnich zidlicek, asi jsem tak nejak ramcove rozhodnuta pro drevenou a to ostani doladime v obchode se svagrem.

T & I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 17:02

Cauky,
tak sem to pocitala a Kulda od tech sesti od rana spala do ted 7 hodin, jak vam speji pres den mimca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 17:04

spi ale hlavne venku v kocarku,tam je okamzite tuha, tady je fakt dusno a 28 stupnu, uz je to desny. ani v noci to nejde vyvetrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.7.07 18:21

Štiko Lucka vstávala o půl sedmé,pak spala hodinu a půl,pak hodinu,po obědě 3 hodiny a teď už skoro 1 a půl takže dohromady to máme taky 7 za celý den.Teď se vzbudí nají a až do 9 neusne a pak spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí