Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3665
20.7.07 23:17

Já se bavím se všema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
20.7.07 23:22

Ale teď už mi padají víka, tak už půjdu spát. Tak se omlouvám, že vás opouštím, ale DOBROU.
A navíc se se mnou už nikdo nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 23:23

Bezva, jak se tu nikdo s nikym nebavi,ale popsane tri stranky, od doby co jsem tu TU CHVILI NEBYLA :D

Has: Neni za co

Pet - lahvicky: tak my kojime, jime ze lzicky, jime z flasky, pijeme z hrnicku.. vsechno v poho.. jak jsem psala vcera, mala je takovy jedlik, ze je ji jedno z ceho a jak ji to davam, hlavne ze davam.
Samo nejpohodlnejsi je koza :)
Flassticky mam koupene AVENT - je to super. Savicku na jidlo mam dvojku (jsou tusim az do ctyrky, ale vetsi cislo proste nestiha a zakuckava se..takze jsme zustali na te dvojce) A do hrnicku je to pítko dvoji ..to mame zatim to 3-6 mesicu. Musim rict, ze AVENT uzasny!!
To pitko je super, protoze ona si ho veme do ruky a pak jak se napije tak to proste pusti a bezva je, ze se to nikde nevylije. Opravdu clovek musi sat, aby to teklo :-)

Ksiry na sedackach: ja myslela ze je to samozrejmost!!! By snad ani enbylo bezpecne ne???

Prikrmy ohrivani - Jani: Ja neohrivam. Mala ty presnidavecky vetsinou sni cele (a to nedavam do lednice, ale do spisky). Kdyz to nahodou sni jen do pulky, tak to dam do lednice, bo to do druheho dne musi nejak prezit a to ji davam do studene lazne (kdyz to zapomenu rano vyndat a mala je uz hladova). Jinak to rano vytahnu a ono to do poledne ma pokojovou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 23:25

Nene, Ajko ,není :-P
Já mám tohle :arrow:
http://www.mimishop.cz/…91940-sm.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
20.7.07 23:30

jeje - podle dnešního zážitku soudím, že tak to bude i s Justí. Pokud de něco spapt, sem s tím a je mi jedno v čem mi to naservírujete.

Už vím, co dostane Justí k vánocům (mimo jiné). http://www.babybaby.cz/…rn--2-1.html?…
A ty kostičky se zvířátky jsou moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
20.7.07 23:32

Ha, teď jsem zabila komára přímo na monitoru :arrow: mám tam flek a nechám ho tam jako memento pro ostatní komáry :-) To vedro je děsné. :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 23:34

Pet: chtela jsem se zeptat, na co to sedatko je..
se ptam jako pako, samo, ze na to, aby to mimco bylo zaprene.. a pevne.. ale az bude sedet (coz bude brzy), tak to koupani take nebude spatne ne??
Jak ho v tom sedatku umyt??

Neptam se ve zlem tonu..spis ze sem natvrdla a porad s tim koupanim trochu bojuju. Porad koupu ve vanicce, ale male se to libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 23:43

Ja se take bavim se vsema, ale nejradsi sama se sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.7.07 23:46

Holky nezlobte se, ale ja se opet musim optat na tem mimiunor, protoze mne to opravdu nejde at zkousim co zkousim :cry: a to jsem to zkusila uz na dvou pocitacich

predem dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 23:47

Jeje,
já vím,že to nemyslíš ve zlém…Ty mě na to vždycky tak upozorňuješ,však já vím,že nerýpeš :wink: a ikdyby,tak já urážlivá nejsem :wink: Někdy :-) :-)
To sedátko je spíš na to,když si chceš vlézt do vany s mimčem,ať máš volné ruce,bude hačat a Ty mu ukážeš co chceš nebo když ho budu dávat do vany se Sárinkou,ať si nemusím lámat záda a budu jen sedět v pohotovosti vedle :wink: Atd.,atd.....Prostě ve vaně to klouže,navíc takovým prckům,tak v tomhle je větší jistota,že se Ti nepřeklopí pod vodu :wink: A umývat ho v tom nebudu…to ho vyndám a umyju vleže :pankac:
A je úplně možné,že je k ničemu a utratím zase pár penízků navíc zbytečně :-) ,ale to ukáže čas a proč to nezkusit :-P :-)
Jestli v pondělí přijde,tak ho hned prubnem,ikdyž Luky ještě sám nesedí,ale pro jednou ( :-) ) a napíšu jaký jsem z toho měla pocit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 23:54

PET: Jo to budes hodna.. :) a kdyz k tomu dodas i nejakou foto reportaz budes uplne nejlepsi ze vsech nejlepsich :)

mas recht s tema volnejma rukama, protoze ja se koupala s terkou jen jedno a to kdzy byl manzel konecne taky doma..
sama si to nelajznu, nevim jak bych ji lezla do vany a jeste s ni.. no radeji to nezkousim

TIko: poslala jsem sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.7.07 00:02

Dpbrej večír vespolek 8)

Se se mnou určitě nikdo nebude bavit,že jo 8O :-) .

Dneska jsem tu měla tetu,starala se mi o mláďátka a já jsem se ještě válela :arrow: je to poklad :potlesk: .Jinak už je mi líp,koza je sice ještě taková bolavá,ale je to mnoohem lepší.Naštěstí jsem ty atb dostala brzo :idea:

Dneska jsem vás dočetla a napsala jsem si tu poznámky 8) .Takže:

režim jakž takž máme,ale spíš než přesný čas jednotlivých činností dodržujeme jejich pořadí

náušničky jsem Týnce nechala nastřelit,tři měsíce na to jsem je vyndala,prže to měla fakt hrozný,chudinka.Má totiž alergii-možná na ten kov,ale určitě na Framykoin,kterým jsem jí to mazala,to jsem ale tehdy nevěděla…blabla,to je jedno :arrow: mít teď holčičku,tak na náušnice prdim a nechám jí je nastřelit,až bude chtít..

cestování v postýlce Davis neprovozuje

Heliku ať jste brzo fit :! To je naprd,marodit v takovém počasí :roll:

jídelní židlička já mám po Týnce nějakou takovou http://cam-neonato.com/…dsdetail.asp?… nejvíc se mi líbí ta z Ikey asi za 4 kila :)

hračky Davču hrazdička pořád baví-má jednu na hrací dece a jednu plastovou,tak to střídáme a dobrý :lol: .Ale nejvíc ze všeho ho poslední dva dny baví otáčení se na bříško.Mě už teda míň,protože ho pokaždý musim vrátit na záda :-)

plenky -většinou 6 denně-záleží,kolikrát se pokajdí,a jedna dvoukilovka ráno

zaheslování stránek díky Jeje :huban:

Cup na závistivce idiotský se :-) a pohled pošli hlavně jim,ať čuměj ,blbečci :-) .Takovýhle lidi fakt nesnášim,nejradši bych je nakopala :pocitac: :pocitac:
My ti to všechny přejem moc,beruško,tak si to pořádně užijte :!

Majdě a rodince přeju brzké uzdravení :!

lahvičku mám Avent :wink: .

Trošku dlouhý,co :oops: .Tak jestli nechcete,tak to nečtěte :-) :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 00:02

Jeje,
já se s Lukym koupu,ikdyž jsem sama doma nebo se Sárinkou,ale to vyjde nastejno,páč ona ho nebere…ale já to dělám takhle: :arrow: napustím nám vodu do velké vany ( :-) do malé bych se nevlezla jaksi :-) ),do malé vaničky si nachystám rozložený ručník,do kterého balím Lukáška,vysleču se,vysleču Lukyho,vezmu ho a vlezem do vany…rochníme se,rochníme se,stále se rochníme a až se dorochníme,tak vylezeme,já zabalím Lukyho v té malé vaničce a na sebe hodím župan a pak už fungujeme jako normálka…nebo napouštím vodu až jsme oba ve vaně a až se dorochníme,tak vypustím vodu a vylezu,hodím na sebe župan a vezmu Lukyho do ručníku a jde se na mazání… :pankac: tož tak…nespíš ještě :-) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 00:05

MaK,
ahoooj :-)
Já se s Tebou bavím :-)
Je dobře,že je Ti líp,jsem na Tebe dneska myslela :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit