Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
22.7.07 13:00

Tak teď koukám co jsem to napsala za kraviny… jsem věčně sama a manža mi chodí po čtvrté z práce :lol: :lol: :lol: No já to myslela tak, že prostě nemám nikoho na hlídání a dokud nepřijde manža, tak prostě nejdu ani do té blbé sprchy :wink: Tak snad jste mě pochopily :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 13:18

mužský: je mi to taky tak nějak blbý, ale já si prostě na toho mýho stěžovat nemůžu. Když jsem ho poznala a žili jsme spolu, nikdy jsem si nedokázala představit, že zrovna on by se měl starat o jakékoli dítě. Hrozně mě potom překvapil, s jakou samozřejmostí se o něj postará a jak to vyhledává. Jak s nim cvičí a jak ho učí novým kouským, ke kterým já se ani nedostanu i když jsem s Martínkem celý den. Mám v něm jako partnerovi obrovskou podporu a někdy se mu fakt divim a to obzvlášť v poslední době. Připadám si strašně zanedbaná a mám pocit, že být chlapem, tak už si dávno najdu nějakou jinou. Neni to sebelítost, jen takový nějaký strach, že potká takovou, která bude pro něj mnohem lepší. Jediná moje deviza je, že si spolu opravdu rozumíme a jsme skvělý tandem. A doufám, že pro něj je to přednější, než nějaká fizycká krása. Než mě poznal, tak byl o 20 kg hubenější a jak on říká o 20 kg mladší a byl skvělý sportovec s mnoha plány, které díky mě si už asi nikdy nesplní. Proto mám strach, že mi to jednou vyčte. Sice jezdím na kole, běhám, plavu, lyžuju a dělám všechno proto, aby byl na mě hrdý nebo aby byl rád, že je se mnou a máme společné zájmy, ale většinou jdu až na dno svých sil, abych mu to dokázala a dělám to ze srdce ráda. Doufám, že se nějak po tom porodu vschopim a dokážu mu, že.....ani nevim co. Prostě, že udělal dobře, že si mě nechal. Budeme spolu 8 let musm říct, že to byly nejkrásnější léta mého života.

Velice se omlouvám těm, které mají teď problémy, ale nějak jsem cítila, že to musím napsat. Velice bych si přála, aby jste měly v mužích stejnou oporu a stejné porozumění, jako mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 13:21

Zuzi: já to pochopila a navíc ty to máš o moc těžší. Nevim jak si to dělala dřív, ale já ze začátku neměla čas chodit ani na záchod a pak mě z toho pěkně bolelo břicho. S tou sprchou to tedy plně chápu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
22.7.07 13:40

Pipi , tak tohle bys mu měla dát přečíst… a stopro tě nevymění :wink:
a moc ti rozumím neb to cítím podobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 13:46

Pipi,Zuzi,
nemusíte se cítit ani trochu blbě,že tu o tom píšete…holky určo pochopí,že někde se prostě daří dobře a někdy je to kapku složitější a horší…
Já jsem na střední cestě…někdy jsme totál v pohodě a vše klape jak má,ale někdy je to taky o nervy…
Radim je člověk pro rodinu,za něj mluví činy než slova a sliby…umí se postarat a stará se rád.Já se mu to snažím vynahradit tak,že mu v jeho volném čase dopřeju jakoukoli zábavu i za cenu svého nepohodlí..(tím myslím jeho fotbal,tenis,box,běh,posilovna,kolo - prostě sport atd.,atd.)…Někdy mě starost a únava semelou a vybouchnu,jsem impulsivní a hodně emotivní člověk,ale většinou jsem ráda,že si odpočne a pak funguje doma 100%…
V hodně věcech si rozumíme,často ,velmi často si spolu povídáme a hodně se smějeme…ale taky spolu umíme mlčet a to je taky hodně důležité :wink:
Jak jsem psala,pivko si dáme spolu doma nebo na zahrádce,ale tak jednou za 3-4 měsíce si zajde s kámošema a to je do půlnoci doma :wink:
Tož tak je to u nás… :wink:
Jste mi blízké a taky Vám přeju,ať máte se svýma manželama pohodový vztah..ta podpora a pochopení je šíleně důležitá :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.7.07 13:57

Lištičko to s tou svatbou-u nás je to taky tak,manžel by i hlídal,navrhoval mi to,ale já nemám jít s kým.Ale v pá se vdává Mirova sestra,nedělají slavu,mají druhou svatbu,ale budeme tam spát.No někdo musí malou v 7 vykoupat a uložit a zůstat s ní u nich doma,oni budou na zahradě.To jsem já,kdo bude s ní.Ale!!V srpnu děláme společnou oslavu narozenin,tak jsem mu řekla,že nekojím a není to fér,tak ať se rozhodne,jestli chce malou uspávat po tý svatbě nebo na narozkách,že mi to je fuk,ale vola dělat nebudu.Že jsem máma,je fakt,ale on je táta a to není o nic míň.Tak vyvalil oči a začal mozeček šrotovat.Jsem zvědavá,jak se rozmyslí.já teda potajmu myslím,že pokud bude malá schopná,tak jí posuneme večerku a bude,jinak s ní asi pojedu dom já.Nemám náladu koukat,jak ostatní chlastají a já nepiju.Bo mi to nechutná.Takže jsem mu na:,–(ila briuka,ale mám promyšleno,jak to zhruba udělat.Ale je fakt,že si na něj nemůžu nijak stěžovat,stačí říct a pomůže.I když-mohl by občas i sám od sebe,ale to už bych chtěla moc,že?

tak hlásím dočteno a Matess-je mi to moc líto.jestli někdy pojedete s Nelčou k nám do velkoměsta,tak napiš dopředu a můžeme se sejít,pokud bys chtěla a nevadilo by ti,že prcková nespí a budí pištěním tvoji Nelinku.

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 14:08

Já nebudu psát jakýho mám manžu,protože si nezaslouží abych ho veřejně chválila :wink: ,ale napíšu jediné-jsme spolu 16 let bez jednoho jedinýho náznaku rozchodu a prošly jsme si dobrým i zlým v životě.A pořád jsme spolu a budeme spolu protože si myslím že si ani jeden nedovedeme už bez sebe představit život.Ale to ještě neznamená že mě nedokáže nebesky nasrat.

Mates nikdo tě za nic odsuzovat nebude.Jestli vám to opravdu neklape,tak je kolikrát lepší rozejít se hned než to násilím lámat přes koleno.Jsi mladá holka a máš toho v životě ještě hodně před sebou a já ti přeju ať je to všechno jen hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 14:11

Tý vole nedíváte se na F1,to je síla co se tam děje.Slejvák jak prase a jeden za druhým bourá.Doufám že to počasí nepřijde sem .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 14:15

štiko: ještě jsem ti chtěla napsat abys ses vschopila a jela na tu chatu. Tvůj manžel má pravdu, přeci z Kuldy neuděláš skleníkovou kytičku. Ty sama si přeci v přírodě byla ráda, tak jí taky dopřej kousek té naší krásné země. Ať budeš dělat cokoli stejně jí neuhlídáš a čim dřív se okolnímy vlivy otrká, tim líp. Alespoň já tomu věřim. Bude muset v životě čelit spoustě věcem a musí být na to připravená. I když se teď zdá bezbranná.
Uvidíš, že tam i ty načerpáš tu enerdii, kterou teď tak strašně potřebuješ a změna prostředí vám oběma udělá dobře. A když postříkáš všechno těma repelnatama, to by bylo, abys ty potvory neotrávila a neodradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.7.07 14:24

Ahojky vsem,mam na vas prosbu,potrebovala bych poradit :oops: co davat prckovi jeste ke kojeni,aby se vice zasytil a trochu lip spal a byl spokojeny 8) .Zkousela jsem Nutrilon2HA,ale ze tri pokusu vypil pouze jednou 100ml a budil se casteji nez kdyz ho pouze kojim :( .Zkousela jsem uz i mrkvicku-ta celkem sla,jablko-u toho se desne ksichtil a nejvic mu lezl naskrabany banan lzickou,ale z toho mam strach,aby se pak vykadil :roll: Prosim pomooooooooooooc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
22.7.07 14:36

Ahojky zdravím všechny

Moc děkuju za gratulace k narozkám :D

Grehlo na zasycení je dobrý Nutrilon Forte 2, mám vyzkoušeno, my jsme taky nenapapkaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.7.07 14:43

Mam prave strach at mi to neblinka,chlap je alergik,proto mam HA.A nevadi,ze zacnu rovnou dvojkou 8O .Jsem v tomto naproste telatko :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 14:44

Tak u nás taky zabírá Nutrilon ale normální. Teď ale už taky přejdu na silnější.

Jinak nechápu, proč kupujete ty HA a štika taky. To vám jako řekli doktoří????? Ten normální je prý sladký a ten HA je hořký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 14:48

Ahoj holky :D

Teda takovejch stranek 8O ,ale reknu vam ze me to ani nevadilo dneska cist a mam takovehle debaty rada :D Ale je tu i kapku smutno :oops: ,myslim Matesku…je mi lito jestli je to u vas takhle na levacku,ale ty sama musis vedet jestli vas vztah ma smysl a jestli ma cenu se ho snazit udrzet,nekdy je to zbytecny a ublizi se hlavne detem,ikdyz hodne lidi spolu treba zustavaji predevsim kvuli detem,ale ony to stejne vyciti,ze to mezi rodici neklape :cry: ,zkratka drzim ti moc palecky at uz se rozhodnes jakkoliv a neboj se ze by te tady nekdo za to ze by jste se rozesli odsuzoval,to je proste zivot :roll:

Listi…uz to toho holky spoustu napsaly a i ja se k nim pridavam,chlapa musis proste nakopnout a jasne stanovit pravidla 8) ,ale uplne k obrazu svemu si ho stejne zadna zenska nepredela,vzdycky se najde alespon špetička neceho co te bude vadit a je to tak normalni,ale nesmis se dat a ukazat ze nejen on ,ale i ty mas narok si odpocinout a uzivat si zivota :D Ale co ti budem radit,vzdyt si chytra zenska a nejste spolu tejden a urcite moc dobre vis jak nanej :pankac: ,tak se nedej :pankac:

Stiko.....Pipi a i ostatni ti toho uz taky plno napsaly.....mimochodem napsalas to dneska moc hezky a fakt mas pravdu a proto si myslim ,ze prekonas ten strasny strach a seberes odvahu vzit kuldu a jednou treba ne hned …zajedes za manzou na chatu a prekvapis ho :pankac: ,jsi prece chytra zenska a nechces aby tvoje holcicka znala jen zasmradeny ulice plny aut a byla ochuzena o krasnou krajinu kterou se čechy muzou pochlubit :srdce: ,vzdyt venku je tak krasne :D a na klistata nemysli,ty byly vzdycky a budou a to bys ses fakt jednou strachy utrapila :oops: ,rikalas ze mas na ne nejaky homeopatika,tak se jima i malou hold naladujte,taky prej zabira kdyz se natres octem,ze i to jim smrdi a vyrazte do prirody :potlesk: :dance: ,naberes energii a budes se hnedka citit lip :D

Pipi.....krasne jsi to napsala a ja bejt tvym chlapem ,tak se te drzim zuby nehty,mas totiz presne to co hodne zenskejm chybi........nezamenitelnej smysl pro humor,umis si udelat srandu sama ze sebe a proste si zensky se srdcem na pravym miste :! Citim to z tebe a to je daleko vic do zivota zapotrebi nez jak si napsala fyzicka krasa…ta jednou pomine,ale to co mas v sobe a tim jak pusobis na ostatni …to mam v sobe malokdo :pankac: :-) A ja myslim ze tvuj manza to moc dobre vi co v tobe ma :! :D

Holky nejak jsem se rozepsala a tak radsi prozatim koncim,sem ale musela :D ,tak papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.7.07 14:51

Jojo ti nasi chytri doktori :roll: Zkousela jsem to HA je to fakt hnus,pekne horke. 8O Zkusim asi ten obycejny,ale nevim zda koupit 1 nebo uz 2.Jsou toho vseho hromady a ja vazne nevim co vyzkouset!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí