Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
22.7.07 17:14

Už spinká, žabička moje.
Tak ačkoliv můj manžel právě kope výkop pro přípojku plynu, musím si na něj dnes postěžovat. Jak máme jít na tu svatbu, koupila jsem si halenku a sukni a měla jsem z toho opravdu radost. A dnes jsem se v tom manžovi ukázala, aby mi třekl, jestli to není moc usedlé ( i když nevím, jestli dost dobře jde být sexy s prsama nalitýma mlékem a s podprsenkovýma vložkama rýsujícími se pod tričkem :wink: ) no a on řekl, že to tedy není jeho vkus a že vypadám jako cikánka. Takže teď naopak z toho oblečení už nemám žádnou radost. Protože přiznejme si to, i když nás ti chlapi občas s****, přece jen se chceme líbit právě jim :roll: :roll:

A pořád mě bolí v krku a taky v tom ďolíku pod levým uchem. A to nevím, jestli je od toho krku nebo od průvanu z auta nebo příušnice (ty jsem ještě neměla) a nebo úplně něco jiného. A navíc Justínce pořád hnisají ouška. :( :cry: :cry: Nechci být blbá, ale mám dojem, že vždy, když jí to máznu tím framykoinem, se jí to zhorší - jakoby podebere. :evil: Zítra jdu znovu k dr, tak uvidím, co s tím udělá. :nevim:

Jo a já jsem taky ráda, že vás mám a že sem můžu psát. I když můj vstup do téhle diskuse byl jaksi ne příliš povedený (se mi zdá). A taky mám dojem, že někdy mezi vás moc nezapadám. Asi blbě píšu nebo mám jiné názory nebo blbou povahu. No já nevím :nevim: Ale i tak sem píšu ráda a mám vás všechny ráda…LOVE, PEACE, HARMONY…LET THE SUNSHINE..... :-)

Matess - já nevím, proč bychom tě měli odsuzovat. Narození dítěte je opravdu velká změna. To vidíme všichni dnes a denně. A člověk na ní není nikdy dost připraven. A taky se někdy stane, že to, co klapalo dřív, se najdenou hroutí. Já nevím, jak je to u vás. Ale mám třeba kámošku, která před porodem byla spíše submisivní a po porodu se z ní stala matka lvice a už ne všechno (v zájmu dětí) svému manželovi odkývala a najednou to začalo skřípat. U nás je taky sem tam zataženo, ale zatím se to vždycky urovnalo. Je fakt, že toho máme teď doma moc a nebo jsme oba unavení a nemáme vlastně jeden na druhého vůbec čas. Což je asi chyba, ale prostě někdy to tak je. Ale tomu, že by jsi do toho šla jen kvůli Nellince, i kdyby jsi to všechno věděla, tomu rozumím moc dobře

Štiko - s tím probblémovým spaním vaší Kuldy. Zkus si založit diskusi, určitě nejsi jedíiná, kdo má takové problémy a nejlépe ti poradí maminky, které něco podobného řešily. Já ti jen mohu poradit to, aby jsi si ji zkusila na noc vzít k sobě. A nebo ji zkus dát spát vedle sebe na manželovu postel a pod ní můžeš dát i monitor dechu. Uvidíš, jestli to bude fingovat. Já mám tu zkušenost, že přes den mi Justí sama spí po půl hodinkách. Ale když ležím vedle ní, vydrží i dvě hodiny. Opravdu je důležité, aby jsi byla v pohodě a vpořádku. I v letadlech, pokud je nutné dát cestujícím kyslíkové masky, platí pravidlo nejprve na:,–(it masku matce a potom teprve dítěti. Je to logické, protože matka se o dítě postará, kdežto naopak by to šlo ztěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 18:42

Has: tak teda musim okamžitě reagovat, protože koukám jak z jara, když od tebe čtu, že nezapadáš 8O nebo že máš jiné názory a blbou povahu či co 8O 8O 8O . To teda nechápu proč to píše, protože mě teda tak vůbec nepřipadáš a v životě mě nenapadlo, že bys nezapadla. Každá jsme nějaká, ale proto každým tím svým já utváříme tenhle celek, který máme všechny rády a to co jsi napsala je hloupost a nebuď k sobě tak krutá. My tě máme rádi a moc :srdce:

Jó a až nám všem uděláš ty projekty, tak tě budeme navíc i milovat :wink: :lol: (to neber vážně :wink: )

Pet: myslim na tebe, ale bohužel manžel dneska odjel i s foťákem, tak nepremávám. Ale můžu ti napsat, že žárovka je uzavřena v plastovém uzávěru a ten kryt s tim obrázkem je od toho uzávěru ještě cca 2 cm. Až budu mít foto, dám ho sem, slibuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 19:08

Has … me teda taky neprijde, ze bys jako nezapadla. 8O :nevim: Me teda prijde, ze si tu vsechny pekne zapadame jedna do druhe. :pankac: :-)

Sraz … no jak budem reagovat…
S Ter na porodnim kurzu sem vyhlizela blondynu s cervenymi brylemi a nejak sme prohodily „Ty ses Lucka/Terka“, potrasly jsme si tlapama a uz to jelo.
S MaK v porodnici jsme si po sms dali sraz pred sesternou, a pac sem ji znala z fotek a nikdo jinej tam stejnak nestal, tak jsme se taky nejak prirozene zakecaly. :wink:
A na ZOO srazu sem nejdriv videla Ruzu, kterou sem teda ale z fotek neznala, tak jsem to neja tipla, uz ani nevim kdo prvni promluvil. :) No ale kecali jsme taky celkem normalne a pak prijela Terka a Monca, co uz sem znala, takze pak uz to taky jelo. :pankac:

Musim jit utirat po koupani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 19:24

sraz: tak už se vidim, až budu volat „Nazdar Hlavičko, jak se vůbec jmenuješ?“ A vy zas na mě Pipino a lidi budou čumět a říkat si, oni dneska maji Bohnice asi den otevřených dvěří :lol: :lol: :lol:. a teď jsem si vzpoměla a co potom až budeme Jany rozlišovat podlečísla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 19:31

napište mi někdo něco :cry: mě se nechce jít mejt nádobí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 19:41

no dobrá dobrá vy hospodyňky. To neznamená, že když máte vy uklizeno, že já musim mít taky. Ale když se tedy se mou hodláte bavit až budu mít uklizeno, tak jdu na to :? A né že se na mě potom vyprdnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 19:46

No koukam Pipi ze jdu pozde. :lol: Koukala sem na krok za krokem, ale ted si to manza prepnul na sport. :roll: :D A pocitej s tim, ze ja ti budu rikat Pipi! 8) :D

Hlav … NUTNE potrebuju vedet, co dlouhodobe zajimavyho se stalo v Horacich. :D No jeste juknu na ten Listi odkaz na program, jestli tam je i program tyden zpatky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.7.07 20:05

cau kocky,
tak sem zase tady. Nevim ale na jak dlouho :lol: . nenechala sem ji spat v tech pul sesty a v pul sedmy uz byla ospala total, tak sem sla koupat, nakrmila a ted spi, v postylce a stacilo jen par slok ukolebavky, zatim spi, uz se jednou vzbudila a neverim tomu, ze ji to vydrzi do tech dvanacti. Kdyby jo, znamenalo by to zmenu rezimu, ale to by tata nestihal koupat a bylo by mu to moc lito, chodi z prace tak kolem pul osmy.
Prijede dneska kolem desaty, tak se uz nemuzu dockat, chybi mi. Zitra jede na sluzebku do olomouce a prijede nekdy v noci :( a ve stredu ma nejakou kalbu a spi u rodicu. moc si ho tenhle tejden neuziju.
mama mi pomohla, sla vzdycky s malou ven, ale ja stejne nespala, bud sem trcela tady, nebo uklizela :oops: . s mamou jsme e ani jednou nechytly, rekord :lol: . Chytla se ale se segrou po telefonu a segra ji triskla telefonem.
Jsme holt horky hlavy.
zitra jdu poprve na trening do posilky s tim pohlednym trenerem ve dve, tak vam pak pisnu, jestli sem to prezila. Uvidim, jestli budu mit silu, ale myslim ze fyzicka zatez by me mohla zlepsit psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:18

Stiko … tak trenink si uzij a zavidim. :oops: A nejen toho trenera. :-) Ja bych mohla chodit na spinning, ale ted mam trikrat tydne rehabilitace a je mi blby nechavat Jenika mame jeste na dalsi hodinu a pul. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:23

A kde jste vsechny??? Ja tu kreslim do prace a porad nakukuju abych nemusela delat a nikde nikdo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 20:26

Lu…ja teda moc dobre nevypravim..takze z toho co si pamatuju :

Posledni dil…Lucie,Sona a Zdenka si delali v hospode u Honzi a Standy test o sexu z casopisu.Ten tam nechali lezet a Eda zjistil ze Sona odpovidala na dotaz napr. jestli si nekoho predstavuje pri milovanim s nim - Ano.Jestli predstira orgasmus -Ano.atd.Eda z toho byl docela vedle a rekl si ze ho vlastne podvadi.Honza ze Standou mu poradili,chovat se tak aby si Sona myslela ze ho nema az tak uplne jisteho.Sona opravdu pojala podezreni ze nekoho ma a jelikoz meli jit vsichni spolecne na maskarni tak se zensky domluvili,ze reknou ze nikam nepujdou aby sli chlapy sami,no a baby se oblikli za svadivy zensky a Sona si tak chtela Edu vyzkouset.Flirtoval s ni,ale nakonec pred ni utekl.A Honzovi a Standovi rekl ze ji proste podvest nemuze.Nakonec si to vysvetlili a Sona mu rekla ,ze to takhle vyplnila aby byla sranda,pred holkama :D,

JInak nova spoluzacka Kristyna se velmi zalibila Patrikovi.Eva ji o nem rekla ale ze se ji jen tak nepusti.Holky na nej usily boudu a Eva mu pak poradila jak Kristynu ziskat-tim ze projevi zajem o male deti.Patrik se snazil a predstiral jak deti ma rad ,no a pak kdyz melo dojit na sex,tak na nej Kristyna uderila ze chce dite hned.Takze Patrik utek a holky se pekne nasmaly :D

Tereze se moc libil jeji novy spoluzak,chtela ho pozvat do kina ale on ji na tvrdo rekl ze s takovou slusnackou nikam nepujde.Terka to vzala vazne a poprosila Ondru aby ji proste naucil zlobit :D .Nakonec pri hodine ucitelky Anezky,ktera probirala tema jak odpustit ,ji na zidli dali lepidlo a kdyz sedela a opravovala pisemky tak ji pod stul hodili petardu.Ona se prudce zvedla a strhlo ji to sukni :D .Nakonec to dopadlo tak ze se za Terezu vsichni postavili a Anezka jim rekla,ze jim to odpousti.

Jeste tam bylo ze si ze Standy delali Honza a Eda srandu ze nikoho nema a tak si Standa zaplatil prostitutku aby hrala jeho pritelkyni.Nakonec na to Eda prisel a kdyz byli vsichni u Honzy na navsteve tak to tam rekl,ze je to obycejna kur*a.Myslel ze to Standa nevi.ten byl z toho chudak spatnej…

Eva stale miluje Tomase a snazi se mu priblizit,ale zatim se ji nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.7.07 20:26

na jednicce je nadhernej ceskej film a je tam mimi, taky pekne vlasaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:28

Hlav … no krasa… :) Me jde hlavne o Evu a Tomase a to zatim nic, tak dobry. :lol: Dekuju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:29

Stiko … tak na ten sem chtela koukat, ale radsi pracuju, :roll: mam toho moc a musim to stihnout do patku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 20:30

jo ja taky cekam jestli z toho neco bude :D doufam ze jo :D ,jen tam bylo ze za nim Eva vlezla do sprchy to ji zase poradila Kristyna,ale on byl z toho chudak celej vydesenej anavic je tam nacapal Honza ,bere ji proste jako segru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí