Poradna duly
Jana Čurdová
Halv: tak tady to maji nejlevnější. Jinak se to jmenuje kouzelné světýlko s méďou Pů
http://www.fortel-katalog.cz/product.asp?…
hele tady je nějaký světýlko, kam se dá vložit i fotka
http://slunatko.mimishop.cz/detail.php?…
Pipi.....ja to rikam furt…si proste dušička dobrá
..klidne bys mohla soukromnicit a nechat si Púáčka jen pro sebe,ale ty mi takto hnedka pomuzes abych byla taky spokojena…túze mocinky dekuju
![]()
Pet…tys jeste lepsi nez Colombo,bo si krasna zena
…teda jestli ja vam holky dneska moc nelichotim
,mozna nekdo zalichoti i me co?Nebo ne ![]()
a tady je suprový výběr s různýmy vzory
http://slunatko.mimishop.cz/katalog.php?…
a už končim, nebudu tady pořád otravovat se světlem
![]()
Pipi,
prosím Tě,mám na Tebe prosbu…nemůžeš vyfotit to světýlko z boku a hodit to do galerky???Prosím,prosím…
Je moc hezké,fakt …Já podobné (takovou blůďu) měla u Sáry a ono mi normálně začlo hořet
Takové do zásuvky a reagovalo to na zvuk..takže když zaplakala,tak se rožlo na pár minut a zase zhaslo…Jednou jsme to zapoměli vyndat,když jsme se tulili…
Blikalo to jak o duši
No ale to je mimo téma ![]()
Nebo se taky dalo rožnout jako normální světlo…bylo od Philipsu,takže žádný šmejd…no ikdyž,očividně to šmejd byl
To je zas věta…však víte
Šla bych do něj,ale chtěla bych vědět,jak vypadá z boku,kvůli žárovičce…ta totiž tenkrát ten plast zahřála a už to bylo…uděláš to pro mne
![]()
Pú je lepsi…s tou fotkou je to takovy neprirozeny …si to nejak nedovedu predstavit,ze by nam v loznici treba pri sexiku svitil Adik
…ne ne ne ,Adik zustane pekne v postylce a sviti bude Pú ![]()
Ali,
tak ať Ti to není líto,tak já Ti taky polichotím
máš dobrý vkus a úžasný postřeh
![]()
A vyvracet Ti Tvá slova ani nebudu,páč sama uvidíš v září,jak „krásná“ jsem ![]()
Ty brdo toho je plno
,mam ten jeden obrazek s Púem nad postylkou,ale teda stal o dost min
…jen 160kc ale do svetylka asi pujdu ![]()
O dekuju velebnosti
![]()
Budu rada kdyz Te jednou uvidim na vlastni kukadla ,ale nevim jestli to bude v zari
,pac zatim auto neni
,ale jeste je cas tak treba to vyjde a nakonec Vas tam prekvapim
v cele sve krase ![]()
Jezis nez doctu sobotu a nedeli, vy nakecate dalsi stranku. ![]()
Leni … u tebe sem si vsimla, zes premyslela, jak se mam na dovce, diky.
Ale podle toho co pise Pipi jste na me asi myslely vsechny, jste zlaticka. ![]()
Na F1 koukam tak napul, ale zacatek byl hustej!! ![]()
Manza … docela me prekvapuje, ze se az bojite (?) (Jeje) nechat manzu samotnyho s prckem. Ja teda musim rict, ze mam v Petrovi maximalni oporu, asi jako Pipi. Krome kojeni zvlada s Jenikem absolutne vsechno. Na dovce sem jeden vecer byla total grogy a sla si v pet lehnout, ze me Petr vzbudi na koupani (on koupe, jak utiram a oblikam Jenika) a prisel me vzbudit s vykoupanym Jendou, ze to zmakli sami. No proste zlaticko. Abych jela domu z oslavy sama nehrozi, minimalne me doprovodi domu. Proste se super manzel a vyborny otec, a nejak si neumim predstavit ze ma Jenik za tatu cloveka, kterymu bych se ho bala nechat s tim, ze ho nezvladne vykoupat, prebalit nebo uspat. Je to i jeho dite a tak k tomu oba do zacatku pristupujeme. Tak doufam, ze tam kde to neklape, bude brzo lip! ![]()
MaK … gratuluju k zoubkum, my stale nic.
![]()
No a uz jdu vazne vybalovat, manza umyl nadobi a uz ma jednu tasku vybalenou. ![]()
Jo a v noci svitim takovou tou mackaci lampickou, jak sla jeden cas v teleshopingu… myslim ze se ji rika „TAČ MÍ“ Sviti malo a je na baterky, takze zadna zasuvka a beru je vsude sebou.
Jo a to Vam musim povedet…Radka se mi ptala…a mami jak jako budes na etetky reagovat az se uvidite ??? A ja ,no jak,proste zdár Pet,Pipi,Hel atd.atd......a obejmem se radostne ne?A holky na me koukaly jak z jara
,fakt jo?A Tynka mi rekla …ty ses mamko proste borec
Teda ja si to alespon takhle nejak predstavuju…ze si padnem do naruce
,zkratka jako by jsme se znaly leta letouci,dame si
a budem kecat,kecat a kecat
A jak to vubec probihalo ted na sraziku,kdyz jste se poprve videli???? Potrasli jste si rukou a rekli jmenem nebo predzdivkou? Mam zas debilni dotazy co?
Ale fakt jsem zvedavej tvor ![]()
S těma chlapama je to všude různé…jeden má přednosti v tomhle ,druhý v tamtom..ale myslím,že na spoustu věcí se přijde,až je dítě na světě a nastávají kapku jiné problémy a situace…taky to některým chlapům dýl trvá,než se s mimčem sžijou a tak…Taky jsme každá jiná..my,co máme chlapy,kteří se starají,tak si to jinak ani neumíme představit,ale ostatní moc na výběr třeba nemají…no
Na některého chlapa se musí pomalu,na některého zhurta an některého vůbec,páč se k tomu sám má…Hlavní je,aby na to časem přišel,páč je to důležité..
Tak a dost řečí…jdu za malým,ahojte ![]()
Ali,
se musím smát…koukám,že máme podobné smýšlení a Tvé dotazy snad holky zodpoví,páč jsem taky zvědavka obecná ![]()
Jdu se tulit s Lukáškem ![]()
Pet… ![]()
A s tema muzskejma …neexistuje 100% chlap a zrovna tak 100% zenska a zaplatpanbu za to,to by byla zas hrozna nuda,kdyby po svete chodili samy dokonaly bytosti ![]()
Ahojte, tady pořád pere slunce a doma máme neustále 28°C. Tak kde je k sakru ta studená fronta?
Asi budu muset zatančit nějaký rituální tanec na přivolání deště. Uvážu si palmovou sukýnku a bude to
A víc napíšu, až uspím Justí