Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
22.7.07 15:25

Halv: tak tady to maji nejlevnější. Jinak se to jmenuje kouzelné světýlko s méďou Pů
 http://www.fortel-katalog.cz/product.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 15:29

hele tady je nějaký světýlko, kam se dá vložit i fotka
 http://slunatko.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:31

Pipi.....ja to rikam furt…si proste dušička dobrá :huban: ..klidne bys mohla soukromnicit a nechat si Púáčka jen pro sebe,ale ty mi takto hnedka pomuzes abych byla taky spokojena…túze mocinky dekuju :potlesk: :huban: :potlesk: :dance:

Pet…tys jeste lepsi nez Colombo,bo si krasna zena :pankac: …teda jestli ja vam holky dneska moc nelichotim :-P :D ,mozna nekdo zalichoti i me co?Nebo ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 15:32

a tady je suprový výběr s různýmy vzory
http://slunatko.mimishop.cz/katalog.php?…

a už končim, nebudu tady pořád otravovat se světlem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 15:34

Pipi,
prosím Tě,mám na Tebe prosbu…nemůžeš vyfotit to světýlko z boku a hodit to do galerky???Prosím,prosím…
Je moc hezké,fakt …Já podobné (takovou blůďu) měla u Sáry a ono mi normálně začlo hořet 8O Takové do zásuvky a reagovalo to na zvuk..takže když zaplakala,tak se rožlo na pár minut a zase zhaslo…Jednou jsme to zapoměli vyndat,když jsme se tulili… :oops: :-) Blikalo to jak o duši :-P :-) No ale to je mimo téma :o
Nebo se taky dalo rožnout jako normální světlo…bylo od Philipsu,takže žádný šmejd…no ikdyž,očividně to šmejd byl :roll: To je zas věta…však víte :wink: Šla bych do něj,ale chtěla bych vědět,jak vypadá z boku,kvůli žárovičce…ta totiž tenkrát ten plast zahřála a už to bylo…uděláš to pro mne :srdce: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:35

Pú je lepsi…s tou fotkou je to takovy neprirozeny …si to nejak nedovedu predstavit,ze by nam v loznici treba pri sexiku svitil Adik :-) :-) :-) …ne ne ne ,Adik zustane pekne v postylce a sviti bude Pú :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 15:39

Ali,
tak ať Ti to není líto,tak já Ti taky polichotím :arrow: máš dobrý vkus a úžasný postřeh :-) :pankac: :dance:
A vyvracet Ti Tvá slova ani nebudu,páč sama uvidíš v září,jak „krásná“ jsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:40

Ty brdo toho je plno 8O ,mam ten jeden obrazek s Púem nad postylkou,ale teda stal o dost min 8O …jen 160kc ale do svetylka asi pujdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:44

O dekuju velebnosti :oops: :D

Budu rada kdyz Te jednou uvidim na vlastni kukadla ,ale nevim jestli to bude v zari :nevim: ,pac zatim auto neni :cry: ,ale jeste je cas tak treba to vyjde a nakonec Vas tam prekvapim :pankac: v cele sve krase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 15:50

Jezis nez doctu sobotu a nedeli, vy nakecate dalsi stranku. 8O

Leni … u tebe sem si vsimla, zes premyslela, jak se mam na dovce, diky. :huban: Ale podle toho co pise Pipi jste na me asi myslely vsechny, jste zlaticka. :huban:
Na F1 koukam tak napul, ale zacatek byl hustej!! :pankac:

Manza … docela me prekvapuje, ze se az bojite (?) (Jeje) nechat manzu samotnyho s prckem. Ja teda musim rict, ze mam v Petrovi maximalni oporu, asi jako Pipi. Krome kojeni zvlada s Jenikem absolutne vsechno. Na dovce sem jeden vecer byla total grogy a sla si v pet lehnout, ze me Petr vzbudi na koupani (on koupe, jak utiram a oblikam Jenika) a prisel me vzbudit s vykoupanym Jendou, ze to zmakli sami. No proste zlaticko. Abych jela domu z oslavy sama nehrozi, minimalne me doprovodi domu. Proste se super manzel a vyborny otec, a nejak si neumim predstavit ze ma Jenik za tatu cloveka, kterymu bych se ho bala nechat s tim, ze ho nezvladne vykoupat, prebalit nebo uspat. Je to i jeho dite a tak k tomu oba do zacatku pristupujeme. Tak doufam, ze tam kde to neklape, bude brzo lip! :pankac:

MaK … gratuluju k zoubkum, my stale nic. :roll: :wink:

No a uz jdu vazne vybalovat, manza umyl nadobi a uz ma jednu tasku vybalenou. :oops:

Jo a v noci svitim takovou tou mackaci lampickou, jak sla jeden cas v teleshopingu… myslim ze se ji rika „TAČ MÍ“ Sviti malo a je na baterky, takze zadna zasuvka a beru je vsude sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 16:00

Jo a to Vam musim povedet…Radka se mi ptala…a mami jak jako budes na etetky reagovat az se uvidite ??? A ja ,no jak,proste zdár Pet,Pipi,Hel atd.atd......a obejmem se radostne ne?A holky na me koukaly jak z jara 8O ,fakt jo?A Tynka mi rekla …ty ses mamko proste borec :-) :pankac:Teda ja si to alespon takhle nejak predstavuju…ze si padnem do naruce :-),zkratka jako by jsme se znaly leta letouci,dame si :huban: a budem kecat,kecat a kecat :D A jak to vubec probihalo ted na sraziku,kdyz jste se poprve videli???? Potrasli jste si rukou a rekli jmenem nebo predzdivkou? Mam zas debilni dotazy co? :oops: Ale fakt jsem zvedavej tvor :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 16:01

S těma chlapama je to všude různé…jeden má přednosti v tomhle ,druhý v tamtom..ale myslím,že na spoustu věcí se přijde,až je dítě na světě a nastávají kapku jiné problémy a situace…taky to některým chlapům dýl trvá,než se s mimčem sžijou a tak…Taky jsme každá jiná..my,co máme chlapy,kteří se starají,tak si to jinak ani neumíme představit,ale ostatní moc na výběr třeba nemají…no :? Na některého chlapa se musí pomalu,na některého zhurta an některého vůbec,páč se k tomu sám má…Hlavní je,aby na to časem přišel,páč je to důležité..
Tak a dost řečí…jdu za malým,ahojte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 16:04

Ali,
se musím smát…koukám,že máme podobné smýšlení a Tvé dotazy snad holky zodpoví,páč jsem taky zvědavka obecná :-P

Jdu se tulit s Lukáškem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 16:11

Pet… :D

A s tema muzskejma …neexistuje 100% chlap a zrovna tak 100% zenska a zaplatpanbu za to,to by byla zas hrozna nuda,kdyby po svete chodili samy dokonaly bytosti :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.7.07 16:23

Ahojte, tady pořád pere slunce a doma máme neustále 28°C. Tak kde je k sakru ta studená fronta? :-) Asi budu muset zatančit nějaký rituální tanec na přivolání deště. Uvážu si palmovou sukýnku a bude to :dance: A víc napíšu, až uspím Justí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí