Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
22.7.07 21:57

Hele já byla za svobodna Beránková.

Taky jsem myslela n Majdu a LIlika s přáním všeho nej Magdalenkám,ale oni sem teď nemůžou tak si to asi nepřečtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.7.07 21:57

PET: Probuh a jak se to vyslovuje???

Ja teda musim rict ze vetsinu vasich jmen znam bo mi hodne posilate ty maily ..takze tak nejak vim a ja se myslim take predstavovat nemusim :D

Akorat co nevim… a co by mne teda zajimalo kresni jmeno Stiky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 22:00

Tak budeme tipovat,jak se jmenuje Štika
Kokoska to asi nebude :-)
Já tipuju třeba…třeba…třeba…Markéta..nevím proč :nevim: To bylo první,co mě napadlo :wink:

Ali,
neznám :nevim: ..já znám Gambrinus,mé nej pivičko :-) :-) :potlesk:

A příjmení mých dětí se vyslovuje stejně jako se píše :arrow: Lerbletierovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 22:01

Stika, tak já jí typuju na Martinu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.7.07 22:05

Heh, ta bude koukat! :D
Ja tipuji Lenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.7.07 22:09

:-) :-) :-) :-) :-) :-)
To jsem ráda, že sem zapadám. :dance: Měla jsem odpoledne nějaký splín nebo co, tak jsem asi potřebovala ujištění, že mně má někdo uáááád :-) Takže vám všem děkuji a všem posílám hubana :huban:

Jinak po přečtení téhle diskuse https://www.emimino.cz/modules.php?… nejsem vůbec na svého manžela naštvaná, čert vem nějaké hadry. Chudák ta holka Jana. Fakt je mi jí líto. I když se jí podaří s dětma odejít, ještě si užije. :( :(

Lucci - ty jsi jí tam už psala, že? A podle mě jsi jí dost věcně a rozumně poradila.

Pet - no mým vstupem do téhle diskuse jsem myslela hlavně to, že jako sem vlezu a hned vás neomaleně poučuju atd. Tý vogo, ale by mě nenapadlo, že si to vyhledáš. No ty máš za takovu pěčlivost a starosrtlivost ještě jednoho hubana navíc :huban:

Jména - což o to, vy by jste určitě slyšelY i na PET, LU, PIPI a já na HAS. Ale co vizáž? Já vás mám hlavně spojeny vzhledově s obrázky pod nickem nebo s mrňouskem před metříkem. :pankac:

Ještě bych vám jistě něco zajímavého naspala, ale manža mě už uhání, že jdeme spát, takže :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 22:09

No je vyborny :D a chvalim,Gambrinus varim ja :pankac: :dance: ,takze me vlastne lichotis :huban: ,

Stika by me taky zajimala a tipuju .........treba Jitka ,jo a ona ta fotka uz tam neni???Myslim Stiky na mejlu 8O Ja ji tam teda uz nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 22:10

jééé já nebím,ale třeba Simona.

Teda ,ale jestli se nám ještě dneska neodhalí tak kvůli vám neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.7.07 22:12

Hola, hola kočky (do pr…e, už se mi to po třetí vmazalo, tak teď už snad) :lol: .
Těší mě, já jsem Blanka Cupáková. :lol:

Jonáš má dnes premiéru spaní v pokojíčku. Chtěla jsem to zkusit, poslední dobou bývá nějakej divokej a mám dojem, že se někdy tak nějak budíme navzájem. Tak uvidím, co z toho bude, přestěhovat zpátky si ho můžu na to šup, navíc pokojíček je hned vedle ložnice.

Luci , vítej zpátky po dovče. A super, že malej je již zdráv, určo mu dovča prospěla. :lol:

Jani 32, Ali , jasan, že Jonáše beru do Krkonoš sebou, copak bych mohla jet bez toho mýho srdíčka? Jani, aspoň na Bedřichov můžou děti už od narození. My známe trochu šéfika zotavovny, holt jsme financ na ministerstvu, toš když někdo potřebuje prachy, píše se k nám, takže dost lidí známe. Tak jsme mu volali a on, že s malým není problém a že mi zajistí i postýlku. :lol:

Lišti , já téže vidím iba bordó. Blbá nenisi. Zežer čokošku a bude dobře. :lol:

Has , ty kočko naše :lol: . Aspoň já si to tady vůbec bez tebe nedovadu představit. Fakt. A bez žádné z vás holky, myslím to od srdce.

Rady , tak kruci ať už tě ten zánět pustí.

Štiku tipuju na Hanku, nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 22:15

To je prča…snad nám to odtajní..a to je to,proč sem všecky zapadáme :potlesk: :-)
Jsme prostě úúúúžasné :dance:

Has,
no…nevím,jestli je to pečlivost :wink: ,ale zvědavost tam kapku taky byla :oops: :-)

Aliku,
uděluji Ti řád nejlepší kuchařky :srdce: :-) :-)

A Lilikovic Majdalénce taky všecko nej :srdce: …a to jsem přemýšlela,jestli tu nějakou Magdalénku máme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 22:16

tak zatim tak

Jeje: Lenka
Pipi: Martina
Pet: Markéta
Cup: Hanka
Len: Simona
Hlav: Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 22:18

no a stika jako na potvoru spí. Ale budiš jí to dopřáno, ta si ten spánek plně zaslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 22:19

Helik to určo ví,jak se jmenuje,ale ta nám to nepoví… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 22:21

Tak a vzbudit Helika :-) ,jsem zvedava …se tady z toho asi opiju :-D a ta fotka tam neni?????Me zas nevnimate :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 22:22

Hlav: tak třeba jí smazala. Dala jí tam tajně a tak to tam nechtěla nechávat. Tys jí neviděla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí