Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
22.7.07 20:33

No ja se jeste docetla, ze si prej Ondra a Tereza si spolu zkouseli libani, to tam nekde bylo?? Mi prijdou ty popisy dilu nejaky zmateny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.7.07 20:35

lucciasku, to te lituju, p.s. kulda furt spi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 20:36

Covece tak o tom nic nevim i deti rikaj ze tam nic takovyho nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:38

Stiko … drzim palce, at rezim prevratite. Ze zacatku klidne koupej ty a az bude zajeta, muzes koupani posouvat, aby mohl koupat i manza. My Jenika ze zacatku pres den budili, asi tyden, aby mel ten dlouhy spanek v noci a od ty doby to zatim jde, vic nebudu chvalit ani tuk. :wink: I kdyz vstavam teda i 3× za noc, ale prisla sem na to, ze mu nekdy staci jen cucnout vody a spi dal, ani ho nezvedam z postylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:39

Hlav:arrow: http://www.ceskatelevize.cz/…20:00-1.html Me to prave prislo divny i ty popisy dilu, co jsem videla, proto se te radsi ptam.
Dily dopredu jsem necetla, takze mi NIC NERIKEJ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 20:40

Has,
tak já teda taky zírám,páč by mě vůbec nenapadlo,že tady má někdo pocit,že nezapadá…vím,že tak mluvila jednou Zanetka,u té se nám to snad podařilo vyvrátit,tak stejně tak přesvědčíme Tebe o opaku :wink: :pankac: Mě naopak Tvé příspěvky přijdou smysluplné a vtipné :wink: a to,že máme na některé věci odlišný názor je jen a jen dobře…vždyť nemůžeme být každá stejná :arrow: to bysme si tady jen ke všemu přitakaly a to je přece nesmysl :wink:
A ten Tvůj vstup do téhle diskuze jsem si vyhledala a mrzí mě,že máš z toho ten pocit…jestli za to můžu já (podle toho,na co jsi tenkrát reagovala to tak vypadá),tak se fakt omlouvám…Já tak nemám ráda nějaké napětí a tak…já to tenkrát vůbec nemyslela zle,takže jestli to na Tebe tak působilo,tak mě to mrzí..doteď jsem neměla ponětí… :nevim:

Pipi,
já se Ti s dovolením (i bez :-P ) připomenu,pokud se mi budeš měsíc vyhýbat :wink:

Štičko,
tréninik si užij…no jo…máš motivaci… :-) Takový kocór by na mě klíďo mohl dohlížet i při jiných činnostech :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
22.7.07 20:41

Ahoj holky :-) , Lucci a Has , vás zdravím zvlášť.

Has , mi přijdeš naprosto normální, do diskuze zapadající holčina :pankac: . Možná se ti to zdá proto, že řešíš ten váš domeček a nikdo jiný takové problémy momentálně nemá nebo nevím proč, ale tvé příspěvky čtu ráda. Asi každá z nás má k někomu v diskuzi blíže než k ostatním, třeba já mám blíže k Evczi, Pet, MaK …, prostě k těm, co řeší třeba stejné problémy jako já, jako nespící mrně, školku, apod. Jo a Pipina, ta mně baví těmi svými zážitky třeba z řízení auta - neb já jsem na tom stejně jako ona :-) .

Tak teda dneska byl bomba den :roll: . Udělali jsme si rodinný výlet - na pohotovost do Ostravy :roll: - Mudra mi vymačkala hnis nz té díry po osmičce, vůbec to nebolelo :-(, myslela jsem v noci, že chcípnu, jak to bolelo. Ale teď už je to kapku lepší, snad se i vyspím.

A já musím svého manžela veřejně pochválit, protože se krásně staral o děti a uvařil. :srdce:

Nic, zatím papa, bo se jdu umýt. Martínek usnul nějak brzy, je nějaký hotový, měl i teplotu a hodně plakal, tak nevím, kdy se plánuje probudit :wink: . A zítra mažu brzy ráno, opět s celou famílií, vymětit dren v zubu a odpoledne s Lukáškem na alergologii, ale to stejně nikoho nezajímá, takže čus :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 20:44

Och,se omlouvám,že jsem Vám vlezla do seriálu :huban: …berte to jako reklamu..ovšem nevím na co :nevim: Třeba na mléééko..no přece mléééééko,mlééééko,mlééééko :-) Ježiš,pamatujete si ten popěvek :-( :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:46

Radi … me to zajima, malej je alergik? :?

S tou pohotovosti si mi pripomnela :arrow: v den odjezdu z dovci, my uz byli na ceste domu a volali kamosi, ze prej maly holky (byli tam dve dvoulete slecny) ozrali na zahrade nejaky bobule a jeli na pohotovost. Nastesti prej dobry a pohoda. Ale ustredni veta cele dovolene byla TO JE MOJE! jak si holcicky oznacovali svoje hracky, jidlo, obleceni… :-) Tak jsme rikali, ze staly u stromu a na kazdou kulicku jedna a druha TO JE MOJE a sups do pusy… :) No sileny humor, co, kdyz si vezmu, ze to mohlo byt jedovaty. 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:47

Pet … nepamatuju. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.7.07 20:48

Ahojky holky tak teď jsem se dožrala!!!!

Jsem prodala jeden kompletek na MMB a je tam napsáno že je bordový a na fotkách je vidět že je bordó,no prostě do fialova a paní mi píše,že není moc nadšená,že k jejímu zklamání není komplet růžový ale spíše do fialova!!!!! Krucinál tak jsem magor já nebo kdo!!!!!????? Když je bordó,fotky tak vypaddají tak jak mohla čekat růžovou?!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 20:51

Radus me to taky zajima a se zoubkem drzim palce. :wink: a taky at neni Martas nemocnej :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 20:51

Listi … pani je asi jako chlap a umi jen zakladnich sest barev! :D Kliiid prodano uz mas, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 20:52

Hlavni je ze mas prodano,na pani co nezna barvy se :-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.7.07 20:54

Jééééé Lucka se nám vrátila!!!!! Já jsem Vás totiž ještě nedočetla!!! jsem se akorát vrátila z Hradce z nákupů!!!!
i Ája je tu!!!!

Holky jste mě uklidnily,že ten magor nejsem já!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí