Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny, tak jsme zase zpátky doma a chvíli tu pobudem. V úterý jdeme na KO a poslední hexa, tak jsem zvědavá kolik zase Lucka přibrala.
Něco jsem přečetla, koukám že řešíte docela závažný věci, tak všem přeju a se vše brzy vyřeší.
Pro Štiku mám tohle: http://www.mistecko.net/?…, třeba něco pomůže.
Ještě k těm drahejm polovičkám - na tu svou si nemůžu stěžovat, o Lucku se umí postarat sám a taky se stará. Nechválím, považuju to za samozřejmost, dítě je to naše a né jen moje. Nejvíc mě ale mrzí to, že nemůžeme dělat vše společně, protože jeden z nás musí hlídat. Dřív jsme třeba na trénink šli spolu, teď jde jeden a pak druhý. Sice by mohl hlídat někdo třetí, ale připadá mi nefér s tím ještě obtěžovat někoho dalšího. Ale někdy si někdo i nabídne a pohlídá Lucku rád ![]()
A chtěla jsem toho mnohem víc, ale zapomněla jsem to ![]()
Hlav jo přeně,moje rada je nebrat,ale třeba vám bude sedět.Manžovi ho doporučila prodavačka (chtěl mě překvapit
) jako jeden z nejlepších,ale buď jsem divná nebo se mě ta prodavačka chtěla za něco pomstít.Je u toho nějaká šetrnější hlavapro začátečníky,ale já se epiluju od 17 roků tak už nic šetrnýho nepotřebuju.A ta normální hlava mě teda trhá každý pátý chlup,takže vždycky nasraná to musím ještě doholit.
Tak holky ja to zitra vyzkousim a dam vedet …jestli budu kricet ![]()
A kracim do sprchy …ja uz jsem opravdu nejaka hotova a to jen z jedne sklenky ![]()
Né tak Hlav teď jsem to byla zkontrolovat a má tenhle
http://www.datart.cz/…-System.html
mě spletly ty masážní válečky,tak třeba bude ten tvůj lepší.
Hezky rozjareny vecer ![]()
teda vazne jak clovek neni cca kazdou hodinu na emimino, ma pak co docitat, ale musim se priznat, ze moc rada docitam, protoze se vzdy uz moc tesim, co noveho a zajimaveho se dovim a hlavne v cem to mame podobne, stejne nebo naopak rozlisne, tudiz k veci:
Zanet dekuji moc za poklonu. To vis psani me moc bavi a dokonce obcas dodnes semo tamo nejaky clanek napisu. Ale nakonec VS cislo dve me zivi.
Stiko krasny ranni prispevek, moc hezky se to cetlo , bylo z toho citit i horzne moc citu
Matess nevim vubec, co se mezi vami deje, jen chci drzet palce a poprat chladnou hlavu, ac to zni dost surove, neni nad to rozhodovat bez velkych emoci
Listi za A take vidim bordo a za B treba byla pani na neco nastvana a ty jsi byla primy terc jejich „nervu“ hlavne, ze mas prodano.
Sezeni priznavam, ze uz taky posazujeme, ac samosebou vim, ze se tonema, ale ona tak rada z toho sedu kouka a pozoruje svet, ze se neda odolat.
Krmeni taky porad jen a jen kojim, jedine co zatim Ivanka ochutnala a nebylo to MM jsou vitaminky ![]()
Vse nejlepsi k dnesnimu svatku Magdalence a verim, ze ji to Lilik vyridi
Pipi ze jsi mela na mysli Birell
nejlepsi nealko pivo v celem svete, toz to ja nekdy zajdu, neb to ja ted piju v hektolitrech
![]()
Jmeno Stiky-no tipuju Marketa, ale nechci ji nijak urazit, ale jsem zvedava.
Jo a ja jsem Tereza Richterova ( v manzelstvi jsem si nechala sve jmeno za svobodna)
Pet taky sleduju skore dle sousedu a hlavne dle hospudky naproti
Tak zatim papapapa
T
Leni svitla nadeje
ze je mozna prece jen lepsi …to poznam zitra ![]()
Holciny moje zlaty pro dnesek se loucim
a skacu ne pres kaluze ale do hajan
Krasne sniky a hodne deticky v noci
papapa
No táák ,tu jednou sedím a vy nic nepíšete,že pudu spát-hele chybí mě tu smajl co dělá tytyty a už jsem ho postrádala několikrát.
lenya píše:
No táák ,tu jednou sedím a vy nic nepíšete,že pudu spát-hele chybí mě tu smajl co dělá tytyty a už jsem ho postrádala několikrát.
Ja ale napsala taaaaaaaaaaaaaak dlouhy prispevek, ac vim,ze jsem tam zrovinka nic k Tobe nemela, nemuzes rict ze nemas co cist
tak co byc treba rada ![]()
tak ja pisu, treba to, ze vubec nevim, kam mam vybrat dovolenou, protoze manzel dostane asi nejake odmeny a chceme jet v lednu a ja vubec nevim, kde se v lednu da koupat, tak tady brouzdam a brouzdam na netu a hledam nejake tipy,tak nemate nejaky,teda Lenyo nemas nejaky tip?
Tak já Vám teda něco napíšu…
Snažím se otevřít jedno CD a nejde mi tooooo
DVD mi to nenačítají a v pc to nejde…
Tak se mi to v půlce sekne a konec
A já tu zuřím,ale to je fuk…není to důležité,tak proč kvůli tomu zuřím,že ![]()
No,tož tak…
Mám na něco šílenou chuť a sex to není,mladý pane ![]()
No tak nic ,skončil fotbal,manža hlásí odchod do lože.Jdem oslavovat to naše druhý místo na MS
.Se ho teď nějak nemůžu nabažit
,pánbuh zaplať za Depo-proveru
.Teda mimochodem mimo pár dní krvácení na začátku si nemůžu DP vynachválit.Už ji mám 3 měsíce a pohoda.Už si budu muset nechta píchnout druhou dávku,tak snad ta pohoda bude pokračovat.
Tak dobrou noc kočenky ![]()