Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
tak jsem včera večer napsala příspěvek a jen jsem odběhla ke klukům, manža mi to zavřel
.. .tak už jsem na to neměla nervy… už nevím co jsem psala, ale je to fuk…
a teď zase dočítám…a kdybych napsala ke všemu co chci.. tak je to zase na celou stránku ![]()
tak se jen připojím k Zanet… snad bude líp… protože mi přijde, že je tady v posledních dnech trošku pochmurno ![]()
Ahoj holky,
včera jsem vás večer dočetla,ale reagovat už jsem nestihla,takže tu mám poznámky,abych vás neochudila o žádný z mých inteligentních postřehů ![]()
Luci ,vítej z dovči
.Já taky ještě nepřikmuju
Cupi jak dopadla Jonáškova pokojíčková premiéra?
Has řešila,že nezapadá
.Já si teda stejně,jako ostatní holky myslim,že zapadá přímo perfektně a vůbec,že prostě zapadáme všechny.Prostě tak nějak jedna do druhé ![]()
Leny já na vás taky myslim,i když tu nejsem.Zrovna v noci jsem moc myslela na Matessku a taky na Štiku..¨
Matessko moc moc mě mrzí,že vám to neklape
.Ale určitě,ať s Martinem budeš nebo nebudeš,my jsme na tvojí straně a odsuzovat tě nikdo nebude ![]()
Stiko
Ono je strašně těžký být v něčem v souvislosti s dětmi důsledná.Zvlášť,když víš,že stačí málo a bude klid
,takže chápu tebe. Na druhou stranu máte asi v poslední době dost náročný období,takže tak nějak chápu i manžela,že stratil nervy.Určitě ho to mrzí.
Lišti co ten váš sporťák?
Stiko,
když jsem se ptala dr. jestli můžu dávat kaše že se kluci budí celou noc… tak mi řekli, že už by měli od večerního krmení spát šest hodin a pak už by se zase měli budit co tři hodiny… kaše jsme začli dávat, přestože to nedoporučoval… a zlepšilo se to.
A když se kluci budili, tak jsem taky furt kojila, ale postupně vstával i manža a dával místo toho třeba jen trošku čaje a jim to stačilo… hodně v noci mívali jen žízeň a proto nemusíš vstávat ty (ty se hlavně vyspi), na to může vstát manža ![]()
Ahojky holčiny,
tak mz doma padáme jak kuželky, minulej tejden Any, Lucinka byla nemocná jen 1 noc
, ale mne to v sobotu večer sťalo a myslela jsem že umřu
No dnes jsem mněla odjíždět, tak jsem to zrušila a teď jsem bez teploty
No zítra už asi pojedem, ale bylo mi fakt děsne, bolel mne snad každej kloub v těle
TAk mi držte palce, Anička brečela jak želva že nikam nejedem ![]()
Luky mi snad poprvé usnul v lehátku
To koukám..A nějak brzo..nebo že by byl ráno déle vzhůru a já si to jaksi nevšimla
![]()
Tak odpoledne jde na nákup lahvičky a nějakého čajíčku
tak mé vyzvídání je zde,…ale já Vás varovala,kdo poctivě čte,ten to ví ![]()
Jaký čajíček kupujete pro ty své drahoušky
![]()
Lahvička to vyhrála zřejmě ta Avenťácká - kouzelný hrneček…má to násosku i dudlík,takže kdyby nám to nešlo hnedka z násosky,tak zkusíme dudlajse ![]()
Jo a taky musím koupit plenky…to jsem doteď kupovala Tesca,s nimiž jsem teda spokojená,ale jaksi se tam teď nedostanu…takže musím koupit jiné…a teda,Vám povím,že v tom mám docela maglajs..no uvidíme,s čím se přiřítíme domů…
MaK sporťák ode mne jezdí super,fakt je to paráda a na opravu čeká až po dovolené tak uvidíme co bude dál!!!! ![]()
Dneska v noci za náma přišla do ložnice Anetka a brečela že se bojí v pokojíčku,přišla asi třikrát a po čtvrté manžel nevydržel a vzal si jí do postele. Kdo ví co jí trápilo,páč tohle udělala naposledy když se narodil malý!
Docela jsem fakt začala uvažovat,že bych dala malého k Anetce,jestli by to nebylo lepší,že by mne necítil a třeba by se upravilo i to kojení. Mak jak spinká malý v pokojíčku,parádička???
Včera jsem se v obchoďáku rozhlížela jen tak na kukačku po těch příkrmech jestli se něco od dob Anetky změnilo,ale koukám že nic tak zá:,–(ního se nezměnilo,jen jsou tam samé přesnidávky v plastových obalech…vypadají zajímavě…
začnu s příkrmy až po dovolené,aby se mi tam prďola třeba z něčoho neobsypal a já tam nemusela hledat nějakého felčara! ![]()
Lišti,
kdy chystáte tu dovču a kam vlastně
Tuším,že jsi psala něco o domovině nebo si vymýšlím
![]()
Pet , já kupuju čajové směsi v pytlíku… jmenuje se to „Dětská čajová směs“ (od Megafytu) nebo „Dětský čaj s heřmánkem“ (od Lerosu). Určitě bych nekupovala žádné granulované a tak… je to většinou přislazované. Kluci si na ty bylinky zvykli a nic nepřislazujem a pijou to dobře.
Lišti
nám se Anička stěhovala do postele taky pořád a chtěla malou u sebe, má jí tam minimálně měsíc, no něco po MaK a dělá to dobrotu
Já to aplikuji takto: dám spát do postýlky a při prvním kojení (asi ve 2) si Lucinku přenesu do postele. Na dnešek Lucinka v postýlce nespinkala, kvůli mé horečce a Anička byla v ložnici co by dub ![]()
Pet no si připadám jak magor pořád oddaluji odjezd, to mne budou milovat ![]()
Já kupuji čajík od Lerosu jako Zuzika a malý ho nechce bumbat,jen převařenou vodu!!! Ale to se poddá,oni mi ho tetky vycvičí na dovče,tím jsem si jistá!!!! ![]()
Petisko dá se řící,že je to domovina,jedu na Slovensko!!! malá tam jede už v pátek a já tu musím čekat do neděle na manžu až se vrátí ze soustředění.....ale nejraději bych už jela taky v pátek… no uvidíme.
![]()
Helíku tak to mě těší že je to taková parádička,já to všechno zkusím praktikovat až se vrátím,teď by to nemělo smysl,když vím,že na Slovensku bude spát malý se mnou v posteli…
Jinak se brzy uzdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Pet … ja mam caj od Cajanku, mame Vetrnicek, a Jenikovi docela chutna. Slazenej je laktozou, takze dobry. Viz
http://www.cajanek.cz/…ek/produkty/?…
Ale Jenik stejne vic pije vodu, caj mel jen kdyz byl nastydlej, aby mel teply piti.
Oslovovani … na srazu… me teda nejak neprislo a normalne sem Helikovi rikala Heli, i kdyz ona je vlastne Helca ne? A Ruza taky neni Ruza, ne?? No proste ode me necekejte, ze se budu ucit vase jmena, bezne se lidi oslovuje prezdivkou a akorat bych v tom mela hokej. I kdyz MaK teda rikam Monco.
A me klido rikejte Lu ja na to uslysim. ![]()
Mame zamceny wewewecka jo??? No ty brdo, tak musim juknout. ![]()