Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
23.7.07 08:32

Dobré ráno,

tak jsem včera večer napsala příspěvek a jen jsem odběhla ke klukům, manža mi to zavřel :evil: .. .tak už jsem na to neměla nervy… už nevím co jsem psala, ale je to fuk…

a teď zase dočítám…a kdybych napsala ke všemu co chci.. tak je to zase na celou stránku :roll:

tak se jen připojím k Zanet… snad bude líp… protože mi přijde, že je tady v posledních dnech trošku pochmurno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
23.7.07 08:35

Ahoj holky,
včera jsem vás večer dočetla,ale reagovat už jsem nestihla,takže tu mám poznámky,abych vás neochudila o žádný z mých inteligentních postřehů :-P

Luci ,vítej z dovči :potlesk: .Já taky ještě nepřikmuju

Cupi jak dopadla Jonáškova pokojíčková premiéra?

Has řešila,že nezapadá 8O .Já si teda stejně,jako ostatní holky myslim,že zapadá přímo perfektně a vůbec,že prostě zapadáme všechny.Prostě tak nějak jedna do druhé :wink:

Leny já na vás taky myslim,i když tu nejsem.Zrovna v noci jsem moc myslela na Matessku a taky na Štiku..¨

Matessko moc moc mě mrzí,že vám to neklape :( .Ale určitě,ať s Martinem budeš nebo nebudeš,my jsme na tvojí straně a odsuzovat tě nikdo nebude :!

Stiko
Ono je strašně těžký být v něčem v souvislosti s dětmi důsledná.Zvlášť,když víš,že stačí málo a bude klid :oops: ,takže chápu tebe. Na druhou stranu máte asi v poslední době dost náročný období,takže tak nějak chápu i manžela,že stratil nervy.Určitě ho to mrzí.

Lišti co ten váš sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.7.07 08:36

Stiko,
když jsem se ptala dr. jestli můžu dávat kaše že se kluci budí celou noc… tak mi řekli, že už by měli od večerního krmení spát šest hodin a pak už by se zase měli budit co tři hodiny… kaše jsme začli dávat, přestože to nedoporučoval… a zlepšilo se to.
A když se kluci budili, tak jsem taky furt kojila, ale postupně vstával i manža a dával místo toho třeba jen trošku čaje a jim to stačilo… hodně v noci mívali jen žízeň a proto nemusíš vstávat ty (ty se hlavně vyspi), na to může vstát manža :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.7.07 08:46

Ahojky holčiny,
tak mz doma padáme jak kuželky, minulej tejden Any, Lucinka byla nemocná jen 1 noc :D , ale mne to v sobotu večer sťalo a myslela jsem že umřu :D No dnes jsem mněla odjíždět, tak jsem to zrušila a teď jsem bez teploty 8O No zítra už asi pojedem, ale bylo mi fakt děsne, bolel mne snad každej kloub v těle :? TAk mi držte palce, Anička brečela jak želva že nikam nejedem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 08:49

Luky mi snad poprvé usnul v lehátku 8O To koukám..A nějak brzo..nebo že by byl ráno déle vzhůru a já si to jaksi nevšimla :oops: :-)

Tak odpoledne jde na nákup lahvičky a nějakého čajíčku :arrow: tak mé vyzvídání je zde,…ale já Vás varovala,kdo poctivě čte,ten to ví :wink:
Jaký čajíček kupujete pro ty své drahoušky :?: :huban:

Lahvička to vyhrála zřejmě ta Avenťácká - kouzelný hrneček…má to násosku i dudlík,takže kdyby nám to nešlo hnedka z násosky,tak zkusíme dudlajse :wink:
Jo a taky musím koupit plenky…to jsem doteď kupovala Tesca,s nimiž jsem teda spokojená,ale jaksi se tam teď nedostanu…takže musím koupit jiné…a teda,Vám povím,že v tom mám docela maglajs..no uvidíme,s čím se přiřítíme domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 08:50

Heliku,
tak snad se vypravíte :! A hlavně plně uzdravíte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 08:51

MaK sporťák ode mne jezdí super,fakt je to paráda a na opravu čeká až po dovolené tak uvidíme co bude dál!!!! :wink:

Dneska v noci za náma přišla do ložnice Anetka a brečela že se bojí v pokojíčku,přišla asi třikrát a po čtvrté manžel nevydržel a vzal si jí do postele. Kdo ví co jí trápilo,páč tohle udělala naposledy když se narodil malý!
Docela jsem fakt začala uvažovat,že bych dala malého k Anetce,jestli by to nebylo lepší,že by mne necítil a třeba by se upravilo i to kojení. Mak jak spinká malý v pokojíčku,parádička???

Včera jsem se v obchoďáku rozhlížela jen tak na kukačku po těch příkrmech jestli se něco od dob Anetky změnilo,ale koukám že nic tak zá:,–(ního se nezměnilo,jen jsou tam samé přesnidávky v plastových obalech…vypadají zajímavě… :wink: začnu s příkrmy až po dovolené,aby se mi tam prďola třeba z něčoho neobsypal a já tam nemusela hledat nějakého felčara! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 08:53

Lišti,
kdy chystáte tu dovču a kam vlastně :?: Tuším,že jsi psala něco o domovině nebo si vymýšlím :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.7.07 08:58

Pet , já kupuju čajové směsi v pytlíku… jmenuje se to „Dětská čajová směs“ (od Megafytu) nebo „Dětský čaj s heřmánkem“ (od Lerosu). Určitě bych nekupovala žádné granulované a tak… je to většinou přislazované. Kluci si na ty bylinky zvykli a nic nepřislazujem a pijou to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.7.07 09:00

Lišti
nám se Anička stěhovala do postele taky pořád a chtěla malou u sebe, má jí tam minimálně měsíc, no něco po MaK a dělá to dobrotu :D Já to aplikuji takto: dám spát do postýlky a při prvním kojení (asi ve 2) si Lucinku přenesu do postele. Na dnešek Lucinka v postýlce nespinkala, kvůli mé horečce a Anička byla v ložnici co by dub :?

Pet no si připadám jak magor pořád oddaluji odjezd, to mne budou milovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 09:04

Já kupuji čajík od Lerosu jako Zuzika a malý ho nechce bumbat,jen převařenou vodu!!! Ale to se poddá,oni mi ho tetky vycvičí na dovče,tím jsem si jistá!!!! :D

Petisko dá se řící,že je to domovina,jedu na Slovensko!!! malá tam jede už v pátek a já tu musím čekat do neděle na manžu až se vrátí ze soustředění.....ale nejraději bych už jela taky v pátek… no uvidíme. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 09:06

Helíku tak to mě těší že je to taková parádička,já to všechno zkusím praktikovat až se vrátím,teď by to nemělo smysl,když vím,že na Slovensku bude spát malý se mnou v posteli…
Jinak se brzy uzdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.07 09:18

Pet … ja mam caj od Cajanku, mame Vetrnicek, a Jenikovi docela chutna. Slazenej je laktozou, takze dobry. Viz :arrow: http://www.cajanek.cz/…ek/produkty/?…
Ale Jenik stejne vic pije vodu, caj mel jen kdyz byl nastydlej, aby mel teply piti.

Oslovovani … na srazu… me teda nejak neprislo a normalne sem Helikovi rikala Heli, i kdyz ona je vlastne Helca ne? A Ruza taky neni Ruza, ne?? No proste ode me necekejte, ze se budu ucit vase jmena, bezne se lidi oslovuje prezdivkou a akorat bych v tom mela hokej. I kdyz MaK teda rikam Monco. :) A me klido rikejte Lu ja na to uslysim. :wink:

Mame zamceny wewewecka jo??? No ty brdo, tak musim juknout. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.07 09:19

Beeeee ja se na mimiunor nemuzu dostááááááááááát..... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 09:31

Lucko,jsem to zkoušela a funguje to!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie