Poradna duly
Jana Čurdová
jinak rekreace už se rýsuje. Zřejmě pojedeme příští rok na nějakou fízlovskou za pád grejcarů
. Když jsme byli naposledy, tak to bylo na 14 dní s plnou penzí a to vše pro dvě osoby za 3500,– Kč. ![]()
Pipi taky je treba ale uvest, ze se sice chystame nekam vyjet a porad vlastne kazdy vikend travime nekde mimo domov, ale zase nas hlavni tabor, tudiz nase trvale bydliste je naprosta katasrofa, mozna prave proto se snazime byt co mozna nejvic pryc a doma jsme vedli sahodloude debaty pro co se chceme rozhodnout zda pro hypoteku nebo pro poznavani a hledani novych moznosti a zajimavosti. No protoze nase bytova situace je ponekud slozitejsi (dedictvi, obecni byty atd) zvolili jsme prozatim variantu cestovani a investovani do vzdelani a vseho mozneho jineho nez je byt jako takovy (ale jako nebydlime nekde v suterenu nebo v podnajmu a mam to tady rada, ale je to s ditetem ne na dlouho). Jenze samosebou me pak prepadaji chmury, ze uz chci mit bytecek vyreseny, zvelebovat si pro sebe do budoucna, jenze ja si pak sednu vse propocitam a stejne mi vyjde, ze musime jeste nejaky cas pockat a pak to snad nejak dopadne a to cekani se doufam vyplati. No sposuty slov o nicem, ale chci napsat, ze ja treba zas zavidim vam ty bazeny,domky se zahradou a nove kuchyne a tak. Kazda mame neco.
Kdyby to slo a mohly bysme to vse spolecne propojit ![]()
No vidis Pipi jen to dopisu a uz mate primo dovcu,takze super a prosimte kde se da byt pro dva i s plnouo penzi za tak super penize?
Pipina píše:
v policejní zotavovně v Orlických horách
Tak tam my asi nemuzem
ach jo ![]()
Nazdarek, jen na skok, bo musim rychle bezet jeste s malou, protoze za hodinku prijde kamos mi konecne udelat tu elektriku do kumbalu ![]()
Je to hrozne, porad zakopavam o kabl (mam to totiz zavedene z koupelny, abych mohla fungovat).
TIKO Jeste jsem premyslela o tech destinacich ale Alik ti to tu napsal dobre.
Napadli mne Kanary, ze tam by se to dalo, ale msuis pocitat, ze voda bude chladnejsi, bo je to Atlantik. Z vlastni zkusenosti se mi libilo na Tenerife, ale pokud bys zvolila, tak volit hotel, tkery lezi na jihozapadni casti ostrovu.. protoze na tech zbyvajicich dvou byva vic vetrno a vic chladneji.
Ty Maledivy take zni hodne dobre…
A co se tyce te exotiky - Malajsie, Mauritius, Seychelly, Dominikanska republika.
Ty Kapverdy - byl tam jeden muj staly klient a rikal, ze ho to moc nevzalo, kazdopadne tam plati vse co jsem napsala o kanarech, bo je to ve „stejne“ lokaci.
STIKO at ak ji misto prsna dej proste lahvicku.. nebo jak psali holku, jen vodu.
A sem rada, ze manzel uznal svoji chybu. V tom pripade vsechna cest - je to spravny chlap. Mam rada chlapy, kteri se dokazou omluvit. Memu to nekdy moc nejde, ale uci se ![]()
A co se tyce tech klistat, ja jak jezdim za nasima na chalupu, tak mam pres kocar kvuli hlavne moucham (bo tech je tam jak nasrancych) koupenou sit (takovou moskitieru) - co ten tvuj strach vyresit tim?
OLSI mne ten papir ze socialky prisel postou, takze ja tam takeb udu muset jit co nejdriv. Vyplaci se to zpetne jak materska, tak rodicak.
ja sla na materskou 2.1. a posledni vyplatu materske dostanu koncem cervence a to za 16 cervencovych dnu.
TTEREZ, HLAVI MOC VAM DEKUJI ![]()
JO a Tiko, jeste jak si psala o tom Thajsku, nevim jak to bylo letost, ale loni se mi podarilo sehnat pro klienta thajsko za 13500 + poplatky..coz byla super cena.
Pipi, jak jsem psala mockrat, ja odpoledne mlicko take poradne nemam, driv jsem to resila odstrikanym mlikem z noci, ted davam v poledne tu presnidavecku, ona vydrzi dyl a tak staci moje mlekarny jeste nadelat, ze uz posledny tyden ani v noci neodstrikavam (To mne nicilo!!!!) a odpoledne uz ji zase normalne UKOJIM.
Je potreba se srovnat a byt v klidu, hodne pit, jist, jejiz, dyt to vsechno znas!
Ale hlavne klid.. a na manzela se vyprdni.
Ja volim radeji volbu toho, ze sic Terka dostala UM, ale za to vim, ze mam spokojene a hlavne NEHLADOVE dite! Nez se stresovat a mackat prso za kazdou cenu a mit nervozni, podrazdene a hladove dite.
Hm, tak jestli tady hodlam jeste chvili vysedavat tak to se vazne ven nedostanem ![]()
Jeje píše:
JO a Tiko, jeste jak si psala o tom Thajsku, nevim jak to bylo letost, ale loni se mi podarilo sehnat pro klienta thajsko za 13500 + poplatky..coz byla super cena.
Teeeeda to je opravdu super cena, to by jsme ani necekali takle „malinko“, to jsi teda sikulka pokud jsi to dokazala sehnat.
Jak tak koukam tak ty jsi asi nedela primo v CK ale v agneture co?
JEJE si bezva a moc si toho vazim,ze dokazes poradit vlastne uplne nezname zenske, mozna budu hodne odrzla a napisu Ti mail s nasim nastinenym problemem a jestli bys mohla neco sehnat abys z toho mela aspon i ty nejakou provizecku mohly bysme do toho jit, ale nevim, jak to mas se svoji praci. Ale jen pokud z toho budes miti neco ty.
Presto opet moc dekuju.
Ja driv delala na pul uvazku v CK Petr´s coz bylo spise zimni zajezdy a ubytovani v Praze, tak nevim, jestli Ti to neco rika
Koncim dite rve jako na lesy
PIPI - taky to znam a este horsi je, kdyz to mleko mas a prcek ho od tebe nechce
aale, vsechno preboli, vsechno je to jen prechodne obdobi… dyt i my jsme tu na svete jen na prechodne obdobi (jak zpiva Nohavica… jsem tady na svete na kratky vikend, dokud nevyprsi muj cas…), proto nema cenu se trapit nad drobnymi neuspechy, jsme tu na svete na moc kratkou dobu, abysme se trapily a neuzivaly si to. (Tohle me naucil muj muz. Jsem za to moc vdecna, protoze driv jsem se taky dovedla hadat a trapit nad kdecim.)
JEJE - ma spolupumparka me zradila
Jsem rada, ze uz nemusis pumpovat!!!
cau kocky, tak sem tady z treningu a sotva lezu
. trener je ale uzasnej, blondak, super telo, 30 let, mistr sveta v aerobicu
. presne muj typ, ale v tomhle uz mam bohudik jasno. Dvacet minut me dal na kolo a potom jsme cvicili na mici a na zemi a pozzoooor, poslednich 20 minut se po me valel a vselijak me protahoval
, no co vam budu povidat. moje mama tam chce chodit cvicit po me
Ten muj David ale nema pro me konkurenci.
.
Kulda spi, doufam ze mi nezhorklo mliko nebo neco, bo se mi valel i po prsou
Ahoj kočky,
tak dopoledne jsem letěla do práce pro papír na sociálku - to potvrzení příjmů a taky kvůli tomu poukazu do Kokrnoš, ten už mi nikdo nevezme.
Monči - premiéra ok, nečekaná. Spal od 20:30 do 4:15 a ani jednou jsem k němu nemusela. Pak jsem nakojila a spal do 6:15, pak už jsem si ho vzala do postýlky a hajal do 7:15. Kéž b mu to vydrželo. Ale si fakt myslím, že to prospělo nám oběma.
Za zkoušku to stálo. Pokud se to zhorší, zpátk ho přestěhovat můžu vždycky.
Štičko , tak super, že se to už urovnává. My ti furt říkáme, že jsi skvělá máma. Jo a s tím nočním kojením, taky bych to nehrotila, hlavně ne v době, kdy ještě pořádně nepřikrmuješ, pak chápu, že by se to mělo spravit, ale do té dob mi přijde logické, že dítěti to mlíčko přestává stačit. Však máš svůj rozum a určitě to děláš podle nej vědomí a svědomí, tím je n chci říct, že laktační poradkyně taky nemá patent na rozum a co řekne, nemusí být svaté.
Ajko, Heli , tak ať se brzy uzdravíte, teda Ajce malá prďolka.
Čaj - taky nedávám, jen převařenou vodu a ohřívám ji, jinak ji naše fajnovka nechce.
Tiko , náš Jéjik ti určitě pomůže, bo to je poklad pokladů. ![]()
Zanet , neboj… já s tebou ještě statečně pumpuju ![]()
Stiko , tééééda
ale je poznat, že ses odreagovala a to je mooooc dobře!!!
ZUZI - dik, jsi kamoska
![]()
Holky, ale vite co me se**? Ze ja uz musim malemu nutit i tu flasku, nekdy dokonce primo nasilim. On je takovy matej (Terko, sorry
), on ma hlad, primo desny, ale bude se se mnou rvat a bojovat do poslednich sil. Kdyz se mi podari mu to tam strcit, tak vsechno krasne vypije a uklidni se. Ach jo. Je to tvrdohlavec tvrdohlavy
Po kom to ma, ulicnik? ![]()