Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
23.7.07 21:54

Alik: Jo Alicku, chtela jsem se te zeptat, zda nevis, zda by se nedalo udelat v Adobe z normal fotky fotka okrova.. teda lepe receno ta SEPIE..
vim ze sto pro nekde jo, ale nevim kde..
muj fotak to totiz neumi sem zjistial :( Kuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 22:00

ahoj kocky, tak mala usnula, modlim se at spi dlouho at se mi udela trosku mlika. dala sem si ricinus a kojo caj od lerosu. snad to neni konec kojeni, to by me moc ranilo, potrebuju ji dat co nejvice protilatek a chci kojit do roka, nebo i dyl :cry: . tchanovci privezli nutrilon, rada pro kojici, kupte si nejake UM, protoze muzete klidne o pulnoci prijit o mleko a je to desny, kdyz miminko place a hleda a z prsa ani kapicka. Ta byla tak nestastna, chodila sem s ni po byte a nemohla si sednout, hned se tocila k prsu.
asi spurtuje, protoze mi za tyden vyrostla ze vsech oblecku, nedovedu to pochopit. zitra jdeme na posledni hexa, tak musim ji dat mlicko.
Ajko, ja tomu vsemu verim, pry pomaha pri spousteni mlika tuleni a cichani k miminku. budu cuchat celou noc.
Manza uz dorazil do prahy, tak za pul hodky bude doma a udobrime se.
dekuju moc vam vsem za rady.
p.s. trenera jsem zrusila, asi toho je na me moc, fyz,zatz, nevyspani, stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.7.07 22:09

štiko , tak hurá…a dala si tedy ten nutrilon. jo? A s tím trenérem máš asi pravdu. Ono odreagovat se můžeš i v kině a tolik Tě to nevysílí. Schovej si ho na potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 22:09

Stiko: jo to je dost mozne, ono se rika, ze je spurt v 6 tydnu, 3 mesici a 6 mesicich, coz vy mate za par dni..
Nutrilon je urcite lepsi mit doma, pro svuj klid.
A neboj mlicko se vrati a kojit budes i nadale.
Take planuji kojit az do roka. To castecne kojeni mi tak nejak vyhovuje a jsme spokojene obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 22:12

JO a nechtela jsem ti to psat, ale ja jednou byla na cviceni.. ne na poporodnim - to mi nic neudelalo, ale sla jsem s kamoskou a bylo to docela huste cviceni-myslim tim hodne narocne.
A jeste ten vecer sem nemela mlicko a druhy den temer take nic.
Pozitivni je, ze se pak vratilo..takze neboj, ale fyzicka zatez na to vliv asi rozhodne ma.
Na cviceni jeste chvili pockej, nebo popros trenera, aby to nepripravoval ten program tak narocny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.7.07 22:29

Ahoj holky,

vy jste fakt spisovatelky, nestihám vás číst. Ráno vypadnem z bytu vrácíme se nakoupaní…Uložím malou postarám se o manžu a du do postele. Ted když jsou ty vedra tak se mi fakt nechce sedět v bytě i když asi by to bylo lepší protože máme klímu a malý by se tady možná líp citil než venku…
Ted v těch horkách mi zas malý blbě přez den spí…spí možná tak 2h za celý den jinak nic moc…No zas v noci je to ok..to spí celou noc.
alik..myslím že ty máš ten probléms usinaním tak ten vubec neřeš.. To samé máme i my. Malý my usne v posteli u kojení a ja ho pak přehodím do postýlky…Nějak to pro zatím neřeším..Nevadí mi to… Ted dokonce houspavám z flaškou čaje… Přez ty horka strašně hodně pije tak mu dělám čaj..protože někdy spustil šílen řev a bylo to kvuli žizni a tu jsem vyřešila čajem. Večer když ho dávam spát tak taky napije se z obou prsou ale pak zas se natahuje po prsu ale to mu teče husté mléko co mu asi už vadí a chce se prostě jenom napít..Takže jak začne nebo vidím že dáva pusinku do potkovičky tak mu dám napít čaje a je klid a usne…
To spaní nějak neřeším nějak bylo nějak bude asi to dělám nebo spíše určitě to dělám špatně ale ja bych nesnesla aby mi řval 40min. Ja na to nemám v tom jsem slaboch. Ja jsem v prdeli když řve 5minut. To skoro pláču s ním…

Jinak holky zmeškala jsem to že unornatka se zaheslovala takže poprosím o heslo…a jak jste vubec pokročili s tím srazem??? Už jste se na něčem domluvili…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 22:40

Reo,

mas ho v SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.7.07 22:41

tterez: ještě jednou dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 22:43

jo a o ztrate mlicka mi nerikejte vubec nic.

cokoliv se tady napise, tak 90% veci z toho se stane. Zuzika pise, ze kluci usinaji na brise, ja pisu, ze Matej ne a za par dni ho najdu na brisku taky. apod. apod.
navic zadnej nutrilon nemam, mlicko v mrazaku uz taky ne, vylila jsem ho, protoze bylo starsi 3 mesicu. takze zadny ztraty mlicka. Jasny? :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 22:52

Tterez: No musíte se opičit pouze v těch pozitivnich věcech! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 22:53

no a uz Vás zase tak děsím, že všechny utečete?

Pet , mám prosbu, dej na www tu svoji luskovou omáčku. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 22:54

je ahoj Jeje,
tak to prosím Tě vysvětli hlavně Matějovi a ted tedy tematicky mejm prsiskům. :lol: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 22:56

tak já pádím chrnět, zítra máme náročný den.

přeji krásnou dobrou noc a všem hodně mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.7.07 22:56

terezko musíš myslet pozitivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 22:57

už tu nejsem, ale držte nám palečky, aby nás konečně oočkovali a abychom neměli žádnou špatnou reakci.
 díkes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital