Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
24.7.07 00:10

Tak Jejíku dobrá máš u mne PLUS :wink: J8 jen že poslední dobou (už před prázdninama) mám pocit že si tu tak plácám a nikoho to nezaujme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
24.7.07 00:12

děvuchy vy mi hladíte dušičku :D jedu do neděle a pak v úterý večer zase pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 00:13

HEL: Takove male bezvyznamne plus! :)
To ja mam obcas take.. ale mam dobry pocit z toho, ze ze sebe jsem to dostala a manzela tim nezatezuji, cimz je asi spokojeny i on :D
A myslim ze vsechny tady maji pocit, ze se nikdo s nikym nebavi, ne? :D

PET: Tak uz by to tam melo bejt! :)

Joooo a jeste jsem vam chtela rict, ze se mi dneska zdalo, ze za mnou prijela PET a MAK na kole. Nevim kde mely deti, nevim, kde sem dite mela ja.. ale hlavne, proc jely takovou dalku zrovna za mnou a zrovna na kole…!!! :D
Nechtejte nic vysvetlit ! :) Kazdpadne ste hodne, ze ste prijely na kafco! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 00:15

HEL: Dovcu zavidim. My nepojedeme nikam, vzhledem k tomu, ze manza je od unora v nove praci a jak to tak vypada, kvuli nedostatku casu a toho ze neni vubec s nami s tim sekne a ted ve stredu kyvne na novou nabidku prace, takze tam take dovca nehrozi, nehlede na to,ze tam bude mit o dost penez min a navic nebude auto -cimz je ohrozen i srazik s vami :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 00:15

Hej,
další taková… :( Tož toto…co to je za epidemii tohleto :?:
Heliku,
Ty s tím svým rázným přístupem,Ty naše akční mamino :pankac: ,Ty bys tu chyběla jako sůl,to mi věř :!
A v neposlední řadě se svými radami :! :! Máš druhé dítě jako já a já tu nepomohla nikdy nikomu jako Ty!!Ježiš,teď jsem přišla na to,jak moc zbytečná tu jsem :( Chjo…
Kočko,
usměj se,Ty uličnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 00:17

O jééé a ted jeste spadne splín na PET a mne je*ne! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
24.7.07 00:19

Jejíku asi kvůli kondici :D
Jo a tak na Vás ještě šoupnu že jsem teď děsně agresivní :-( :-( :-( :-( :-( :-( Prostě jak mi bylo od soboty zle, tak mne vytáčí každá prkotina a je to začarovanej kruh. Už sem hodná a do toho nemám ani minutku na sebe a cítím jak to jede zas :oops: No dnes večer jsem žehlila s Lucinkou v šátku a balila, před chvilinkou na kojila uložila a je vzhůru Any :-( :-( :-( já už nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 00:19

Jeje …říkáš na kole 8O :?: Tak to jsem stopro nebyla já http://im.lide.cz/smile/35786.gif v žádném případě http://im.lide.cz/smile/35786.gif /> Takové sci-fi sny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
24.7.07 00:23

Pet: nech toho............. :D

Jejíku já jedu k sestřence na šumavu a ve středu je tam pohřeb, v neděli dom, PO a Ut vyřizování :-( a pak se švagrovou opět jen do neděle do Halámek a pak :arrow: :-) manža nastupuje 1.8. a to má od současného zaměstnavatele dovču a bude už tam :? No a já začnu pakovat na tu rekonstrukci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 00:24

HEL: To se nedivim… ja toho kolikrat mivam dost a to mam dite jen jedno.
A to kolikrat jsem take dost vytocena, kdyz mala nespi, kdyz ma ..coz jste byly svedky minuly tyden vecer.
Kdybych mohla, pomohla bych ti, ale takhle bohuzel muzu prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 00:24

Heli,
můžeš…a můžeš mnohem víc,Ty to víš :! Jen je to někde na vývrat…chjooo…
Na dovči si odpočineš,uvidíš..bude líp…Jede manža?Zapoj ho nebo on se zapojí sám a Ty chvíli relaxuj,je toho teď na Tebe hodně :arrow: děti,rekonstrukce,plno vyřizování s tím :roll: zase bude vše o.k. Dej si tam pivsona nebo co piješ,hoď nohy na stůl a aspoň jeden večer poslouchej ticho :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
24.7.07 00:25

jo a mne se na dnešek zdálo že máme třetí dítě :idea: a holčičku :dance: :-) no manža dal oči v sloup a kroutil hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 00:26

HEl. hm,takze nic moc odpocinku :( No budu na tebe myslet a kdyz budes mit nervy auf tak klidne brkni :D

PEt. NO jojojo, bylas to ty ty ty! :-D :-D :-D :-D Nejvetsi prca byla, ze jste dojely, daly to kafe a jely zase zpatky :D TEda to by se mi nelibilo normalne, ale proste sem koukala jakou mate fyzicku! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 00:27

Hel: Kdyz uz! tak uz kluka ne! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
24.7.07 00:28

TAk Pet jak jsi již asi zatím dočetla manža bude makat v práci :?
No děkuji za Váš úúúžasný optimismus, já letím do sprchy a spát, bo spí obě děti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí