Poradna duly
Jana Čurdová
Tak Jejíku dobrá máš u mne PLUS
J8 jen že poslední dobou (už před prázdninama) mám pocit že si tu tak plácám a nikoho to nezaujme ![]()
děvuchy vy mi hladíte dušičku
jedu do neděle a pak v úterý večer zase pryč
HEL: Takove male bezvyznamne plus! ![]()
To ja mam obcas take.. ale mam dobry pocit z toho, ze ze sebe jsem to dostala a manzela tim nezatezuji, cimz je asi spokojeny i on ![]()
A myslim ze vsechny tady maji pocit, ze se nikdo s nikym nebavi, ne? ![]()
PET: Tak uz by to tam melo bejt! ![]()
Joooo a jeste jsem vam chtela rict, ze se mi dneska zdalo, ze za mnou prijela PET a MAK na kole. Nevim kde mely deti, nevim, kde sem dite mela ja.. ale hlavne, proc jely takovou dalku zrovna za mnou a zrovna na kole…!!! ![]()
Nechtejte nic vysvetlit !
Kazdpadne ste hodne, ze ste prijely na kafco! ![]()
HEL: Dovcu zavidim. My nepojedeme nikam, vzhledem k tomu, ze manza je od unora v nove praci a jak to tak vypada, kvuli nedostatku casu a toho ze neni vubec s nami s tim sekne a ted ve stredu kyvne na novou nabidku prace, takze tam take dovca nehrozi, nehlede na to,ze tam bude mit o dost penez min a navic nebude auto -cimz je ohrozen i srazik s vami ![]()
Hej,
další taková…
Tož toto…co to je za epidemii tohleto ![]()
Heliku,
Ty s tím svým rázným přístupem,Ty naše akční mamino
,Ty bys tu chyběla jako sůl,to mi věř ![]()
A v neposlední řadě se svými radami
Máš druhé dítě jako já a já tu nepomohla nikdy nikomu jako Ty!!Ježiš,teď jsem přišla na to,jak moc zbytečná tu jsem
Chjo…
Kočko,
usměj se,Ty uličnice ![]()
Jejíku asi kvůli kondici ![]()
Jo a tak na Vás ještě šoupnu že jsem teď děsně agresivní
Prostě jak mi bylo od soboty zle, tak mne vytáčí každá prkotina a je to začarovanej kruh. Už sem hodná a do toho nemám ani minutku na sebe a cítím jak to jede zas
No dnes večer jsem žehlila s Lucinkou v šátku a balila, před chvilinkou na kojila uložila a je vzhůru Any
já už nemůžu
Jeje …říkáš na kole
Tak to jsem stopro nebyla já http://im.lide.cz/smile/35786.gif v žádném případě http://im.lide.cz/smile/35786.gif /> Takové sci-fi sny ![]()
Pet: nech toho............. ![]()
Jejíku já jedu k sestřence na šumavu a ve středu je tam pohřeb, v neděli dom, PO a Ut vyřizování
a pak se švagrovou opět jen do neděle do Halámek a pak
manža nastupuje 1.8. a to má od současného zaměstnavatele dovču a bude už tam
No a já začnu pakovat na tu rekonstrukci
HEL: To se nedivim… ja toho kolikrat mivam dost a to mam dite jen jedno.
A to kolikrat jsem take dost vytocena, kdyz mala nespi, kdyz ma ..coz jste byly svedky minuly tyden vecer.
Kdybych mohla, pomohla bych ti, ale takhle bohuzel muzu prd ![]()
Heli,
můžeš…a můžeš mnohem víc,Ty to víš
Jen je to někde na vývrat…chjooo…
Na dovči si odpočineš,uvidíš..bude líp…Jede manža?Zapoj ho nebo on se zapojí sám a Ty chvíli relaxuj,je toho teď na Tebe hodně
děti,rekonstrukce,plno vyřizování s tím
zase bude vše o.k. Dej si tam pivsona nebo co piješ,hoď nohy na stůl a aspoň jeden večer poslouchej ticho ![]()
jo a mne se na dnešek zdálo že máme třetí dítě
a holčičku
no manža dal oči v sloup a kroutil hlavou
HEl. hm,takze nic moc odpocinku
No budu na tebe myslet a kdyz budes mit nervy auf tak klidne brkni ![]()
PEt. NO jojojo, bylas to ty ty ty!
Nejvetsi prca byla, ze jste dojely, daly to kafe a jely zase zpatky
TEda to by se mi nelibilo normalne, ale proste sem koukala jakou mate fyzicku! ![]()
TAk Pet jak jsi již asi zatím dočetla manža bude makat v práci ![]()
No děkuji za Váš úúúžasný optimismus, já letím do sprchy a spát, bo spí obě děti ![]()