Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko.
Nejak me po te dovolene desi, ze zas budu cely dny sama s Jenikem.
![]()
Zanet … ja davam vodu navic ve velkych vedrech, pac Jenik neni schopnej se jen napit na zizen, ale hned vypije cely prso a davat mu kojeni kazdou hodinu se mi nechtelo. A v noci taky kdyz se vzbudi driv jak po 3hod, tak dostane vodu, cucne si a spi dal.
No musim letet, dite rve, ach jo.
Dobré ránko,
opět nechápavě kroutím hlavou… kdy holky spíte? Já vím, já vím… Pet už mi to jednou vysvětlovala… ale já bych už byla mrtvá
Musím si naspat to svoje, jinak jsem naprosto nepoužitelná a odnášeli by to kluci ![]()
Moc nebudu reagovat protože už v tom mám fakt guláš…
jen… Štiko , asi je rozumné nechat toho cvičení. Mlíčko se určitě vrátí. Ty se dej do pohodičky a brzy se zklidní i Kulda. A s tím brečením… nám takhle nechtěli kluci flašku (ani mlíko, ani čaj, ani prso…) když jsou přetažení a potřebují spát… ale ono jim to nejde. Je to o nervy, ale jediný lék je je uspat ![]()
Voda - my používáme stále Fromin, ale na vyvařování flašek normoš vodu z kohoutku… ale já už vlastně nevyvařuju ![]()
a víc už nic nevím
Jo a dneska mají svátek Kristýnky? Tak to všechno nej nej nej !!!!
Dobré ránko
,
chce se mi spáááááááát
![]()
Jo,chce se mi spát…
Všecko nejlepší Kristýnkám
té nejmenší od Oren a pak od MaK a Aličky
![]()
Jdu si asi lehnout či co… ![]()
Pet , tak teď jsi mě uklidnila
já už myslela, že jsi marťanka ![]()
TAk vše nejlepší Kristýnkám
![]()
Počasí na cestování mám jako fík ![]()
Jo chtěla jsem jen dát info že MOŽNÁ zajedu do Plzně do Dinoparku, no budu u Klatov tak co by né
Nicméně na Hlav nemám fén, tak je to putna
Užijte si to tu ![]()
Zuzi,
marťanka nejsem,jsem Peťanka ![]()
To víš,když jsem s dětma dlouho venku,tak pak odpoledne nestihnu spoustu věcí,tak se je snažím dohnat večír,když už spí a to pak únavu přemůžu a pak se mi spát nechce ![]()
Dnes jdu fakt brzo…
Blablabla…
Ježíííš, Heliku,
já než pochopila ten Tvůj fén na Ali
Jsem si říkala,na co potřebuješ fén…
No,asi mám dnes kapku zabržděno…
Měj se jak se chceš mít ![]()
Taky vam to ted nebehalo?? Sem napsala prispevek a prd
zmizel. ![]()
No me Jenik usnul, tak jdu rychle neco udelat do prace.
Jo a porad se nemuzu dostat na mimiunor.
mi to login a heslo proste nebere, nejsou tam nekde velky pismena?? ![]()
Ach jo, tak ja mam cas na komp, pac Jenik spi a vy se nekde toulate.
U nas je teda docela zima a zatazeno, oproti vcerejsimu vedru docela zima. ![]()
Jeje … kams posilala na vyvolani scrapiky a jak je delas velky??? A4?
Ahoj
Teda já to nechápu,že vám stačí některým tak málo spánku.Já se dnes válela do 9.30,manžel obstarával Kačabu od 8,jak se vzbudila.Jé to je tak prima-jako za těhu.Holky já jsem asi vadná,ale mě to bříško tak strašně chybí,že kolikrát brečím smutkem,jak se mi stýská.
Jo a brácha mi stáhl tu písničku od Janelle,co mám u té prezentace fotek
![]()