Poradna duly
Jana Čurdová
PŘÍHODA NA DÁLNICI
Na rovném úseku dálnice mě zastavil policajt. Byl to takový ten typický Muž s Napoleonským komplexem, který se baví akorát tím, že buzeruje lidi.Přiznávám, že jsem jel trochu rychlejc… Policajt chtěl evidentně úplateček, protože brzy vyrukoval s větou: „A copak vlastně děláte za práci?" Rozhodl jsem se, že se trochu pobavím. „Pracuju jako prodlužovač penisů na soukromé klinice!" To jej zaujalo a začal se vyptávat: „Vážně? A jak se to vlastně dělá?" No, a tak jsem začal fabulovat: „My máme takovou speciální biotechnologickou emulzi, kterou velmi odborným hmatem vmasírovávám do penisu. Takže když má někdo třeba, odpusťte ten výraz, malého čuráka, tak po deseti minutách už má čuráka dlouhého patnáct čísel. Po další hodině ho má dvacet čísel, po další hodině třicet čísel… No, a když ho masíruju - samozřejmě s přestávkami - asi tak dva dny, tak klidně způsobím, že má čuráka dlouhého metr padesát!"
Polda na mě koukal jak tele na nové vrata a debilně se zeptal: „Metr padesát? Co proboha může kdo dělat s čurákem dlouhým metr padesát?" No, a v té chvíli přišla moje chvíle. S kamennou tváří jsem odpověděl: „No, to je jednoduché, ale musí se to provést přesně, takže pořádně poslouchejte…!" (Polda se naklonil blíž, protože jsem začal šeptat…) „…nejdřív si najdete pořádně dlouhý, bezpečný a rovný kus dálnice, jo?„
Poldovi se rozzářila očička nad tím tajemstvím, které mu právě odhaluji a výrazně přikývl, jako že rozumí. „…no, a pak tomu čurákovi dáte do ruky plácačku se stopkou, za ním postavíte radar, a necháte ho pokutovat řidiče za rychlou jízdu…!“
Shrnutí:
Pokuta za rychlou jízdu ....................................... 2 000 Kč
Pokuta za urážku veřejného činitele ................. 20 000 Kč
Pohled na toho policajta, když jsem domluvil … k nezaplacení!!!
cau kocky,
tak predevsim vse nej kristynkam a prtouskum od ajky, has a kacky ![]()
mlicko se mi pomalu vraci a uz sem nemusela ten nutrilon dat, coz sem rada, ale v noci byla vzhuru kazdy dve hodiny, jsem hotovson.
ted jsme prisli z posledni hexa a mala hned vytuhla, tak jdu zkusit usnout
miry skoro v 6 mesicich mame 7440g a 68 cm.
dekuju moc za vcerejsek, byla to bojovka, tchanovci privezli na noc nutrac a moje mati mi prijela nareikovat prsa
Polenta je takovy kukuricny jakoby knedlik, prodava se to ve valecku, jen se to ohreje ve vode a pak se to da osmahnout (coz delam prave ja na cibulce) nebo se to da dat misto prilohy jen tak uvarene ve vode.
Chutna to jako sladsi bramborove knedliky a jeste takove vic matlaci, ale je to jakoze „zdrave“
no tak jsem zvedava zda nekdo pochopi ![]()
TIKO - polentu znam, dela se z kukuricne mouky i jako kase, tak to jedi Italove, knedlik z toho delaji az ze zbytku druhy den
AJKO - tak to je super, ja bych tam mela urcite taky milion znamych, no co uz… ted mam miminko a jsem spokojena (taky jsem cela nesva, kdyz jsem pryc treba jen hodinu) a hornacke pisnicky mu obcas zpivam. vzdycky na me hledi a posloucha ![]()
Myslis, ze se mala fakt nachladila jen diky tomu, ze byla odkopana? To by maly musel byt nachlazeny porad, on prikryty nevydrzi.
STIKO - co je to reikovat?
Reikovat jsou tuším ty masáže,ne???
Myslím,že už tu o tom Štika jednou psala…
Aha,polenta…tak to neznám … ![]()
Zanet,
teď jste vstávali???
Jupindy,jupinky Zanet zna polentu,jupijo
Myslim, ze reiky je prace se spatnyma a dobryma energiema a hlavne s jing a jang, nebo to zase pletu jako maly popleta?
Jak se da zaridit, aby ty nase unoratka byla porad tak malinka miminka?
A proc to tak rychle utika?
Nic mam nejakou smutnou naladu.
No tak jsem zase potřebovala jít zítra k zubaři a opět nemám koho poprosit o hlídání…chjo!!!!! Tak doufám,že nebudu muset hledat zubaře někde na Slovensku! ![]()
Tak si jdu na chvilku lehnout k televizi,Anetka je něějak nastydlá,ale dovolila mi,že si můžu pustit dvd,že bude spát!! (hodná holka,že mi to dovolila,že????
) tak jdu kouknout na vratné láhve,tak doufám že to nebude ztráta času… ![]()
Tak jsem tu jen na kukačku,páč mam plno práce
a chtela bych poprat vsem Kristynkam k svatku a posilam vsem velikanskyho
a obrovitanskou
,preju krasnou a veselou oslavu
![]()
Hel......
,čoveče holka ,tak doufam ,ze jsi jeste neodjela
,jestli ne,tak dej vedet a ja ti pisnu tel.č.na sz,nebo mi ho posli ty
Pokud si uz odjela ,tak ja doufam ze na tebe nekdo kontakt ma a zapojim vsechny sily aby jsme se spojily a sesli ![]()
Ted narychlo jeste docitam jestli teda Hel uz odjela a taky Tynka moc dekuje za vsechna prani ![]()
Lu.....co to ctu?Dala jsem te spatny heslo ??? ![]()
Ježíš, ahoj, vy jste tady teda ponocovaly etetky.
My jsme byly dopo na poslední hexa a od návratu domů Lucinka pláče. Už jsem zkusila všechno, ale je furt řev. Teď teda dumlá kozu, tak je klid, ale až jí odpojím, tak zase spustí.
V 5ti měsících má 65 cm a 6,8 kg. Ptala jsem se na prevenar a MUDr. říkala, že pro Lucinku nedoporučuje, že je pořád zdravá a že těch očkování má teď dost a že je to zbytečná zátěž pro organismus. Tak to názor naší MUDr. Říkala, že by s nepoviným očkováním začala nejdříve v roce.
Co je to reikovat, tak to taky nevím.
A vtip s jeden a půl metrovym se mi moc libil.
Hlav … no to cos mi ty poslala, tak za tim je jeste cislo. Tak mi to teda funguje. Ti kdyztak pisnu SZ jo a rovnou ti poslu cislo na Helika, chces? ![]()
Jenik mel zase rvaci
a ted spi, tak mu to snad chvili vydrzi.
Luci.....boze ja jsem jelito jelitovity
,se Ti omlouvam
,no hlavne ze to Mak zjistila
,jo a moc dekuju za cislo ,Hel asi uz jela coz ? ![]()
Holky, jen si musím rychle postěžovat, bo děti, kupodivu obě, spí
.
Martin měl v noci přes 39 teploty, chuďátko byl úplně žhavý
. Nešlo to srazit, vstával co 20 minut, no děs
. Ještě že už máme půl roku a já mu mohla dát Ibalginový sirup, po něm to naštěstí kleslo a od dvou ráno pak spal až do šesti. Nastěhovali jsme se všichni na manželskou postel i s Lukym a taťku vypakovali do pokojíčku.
Ale přes den furt brečí, Lukáš brečí, že nechce, aby Martin brečel, mně furt bolí ta huba, no jsem matka těsně před Bohnicema. A Martinovi zase začíná stoupat teplota. A ten debilní ušní teploměr ukazuje teplotu úplně scestně, buď mu to s ním neumím měřit, nebo nevím
.
Ještě že ve dvě mně přijde zachránit babička a já poklušu k doktorovi s Martinem.
Tak to jen kousek z deníku skoro šílené matky
. Předem děkuji, že se mnou soucítíte
.
A ještě mi vypadl ten dren v puse, no já se na to vy
.