Poradna duly
Jana Čurdová
Huráááááááá,konecne se mi to podarilo
Tak jsem tam konecne dala nejake to foto maleho ![]()
Nazdarek!
Vase nocní sova se vraci na misto cinu
![]()
Tak damy.. ja dneska byla totalne mimo. Teda normalne chodim spat do tech dvou a stavam v 9, ale tentokrat to na mne bylo nejako moc a cely den jsem jak zombie pricemz jsme spaly az do 12!!! Ehm…
Zanet Terez take neleze vsechno co ji dam. Nektere presnidavecky ma rada (napr banan od sunarku a vcera jsme meli zeleninovou - mrkvicku s necim od sunarku a to ji take jelo), oproti trebas Hipp zeleninove, to se vzdycky tvarila jak pri muceni. Takze jsem to prestala kupovat a hlavne jak pipi nasledne dala odkaz ze to obsahuje moc sodiku a ja nevim ceho vseho.. Je fakt ze ta zelenina Hipp x Sunarek se v te chuti neda srovnat. Zatim co hipp je mdly a nechutnal ani mamince, tak ze sunarku je opravdu citit, ze je v tom mrkvicka.. a lezl mi take..
Takze zkousim co se da, vzdycky si i strhnu ten obal z te lahvicky a lepim si to do denicku, ktery ji pisu a k tomu si delam poznmamky, zda ji to chutna, zda to sbastila apod.
Smradlave kaku mame jak kdy… da se to vydrzet! ![]()
Kristynkam take preji vsechno nej nej! Coz mi pripomnelo, ze zitra ma svatek muj drahy chot a ja nemam co mu dat
Zase vymejslet! Boha jeho! ![]()
Lucci Scrapicky uz mam doma a musim teda neskromne rict, ze to vypada dobre. Vyvolavat jsem si to nechala pres Droxi, teda pres Schenker, nebo jak se to tedka jmenuje a format jsem si udelala 18×13, budu si to zaklad do spešl albíčka ![]()
Jooo a dve deti.. hm, tak to si rikam take,ze nezvladnu ![]()
Zuziku Tak Terezka to klukum nevysvetli, bo ta vstava pravidelne v 5,30 takze nevim..
Bohuzel nezaheslovat tu diskuzi o srazu nejde.. bo je to nastavene - udelane automaticky tak, aby tam byl pristup jen s heslem ![]()
Hezky vecre,
tak u nas se uslo teprve ted, ale ani mi to nejak neva, Iva byla hodna jen se ji nechtelo spat, tak si hezky povidala s tatinkem a ja aspon udelala nejakou praci a mam zas den dva pokoj ![]()
Cestovni postylku -taky nemame,vzdy spala pri cestach ( a ze spime celkem hoodne po vsech moznych certech ) v kocarku, nebo u nas ve velke posteli, jak psala Pet, ale u babi mame normalni postylku. U babi mame vlastne vse nejak dvojmo ,protoze tam byvame i na dyl jak par dnu.
VSE NEJ vsem, co slavi nejake pidinarozeninky, ale asi nejvic RADCE,teda MARTINKOVI, protoze prece jen pul rok to je takove prvni vyrocicko
tak at Te mamka s tatkou a brachou Martine nezlobi a ty jim delas zase na oplatku jen samou radost!!!!!!!!! Iva posila uslintanou pusu ![]()
Ja mam takovou radost z toho pocasi, hnedle se cloveku lepe dycha a co jsem dnes udelala prace, jak nebylo to dusno, slo to vse lepe od ruky.
T
Joj,taky přeju vše nej Martínkovi ,prvnímu půlročnímu miminku ![]()
JOOOO MARTINKOVI TAKE SAMOZREJME I OD TETY JEJE VSE NEJ K PULROCNIM NAROZENINKAM! (ac tedy to neni prvni vyrocicko, prece jsou jeste predtim nase holky Oreninovic!)
A take Ajce, Has k pidinarozeninkam.
Tak jsem to spletla,já jsem si říkala,jestli holčinky nebyly dřív…a ony byly ![]()
Vše nejlepší půlročnímu Martínkovi!!!
Na Kristýnku a Terku jsem s přáním úplně zapomněla - to je mi moc líto. Tak ještě dodatečně: Všechno nejlepší holčičkám od Oren!!! Snad nevadí, že je to tak pozdě ![]()
Cupi , my jsme taky Lucku koupali v málo napuštěné vaně poprvé asi před týdnem a taky se jí to strašně líbilo. Dali jsme jí na bříško a měla tam spoustu hraček a v té vaně se dokázala i k těm hračkám kopáním nohama posunout ![]()
Leni a co tu vodičku poslat třeba v malý PET lahvi od Dobrý vody?
No, jen nápad, zas nevím, jestli to k něčemu bude, než to Česká pošta doručí ![]()
Cestovní postýlku jsme koupili, páč při tom našem cestování jsme chtěli, aby měla Lucinka sebou aspoň něco svýho, kam se může před vším schovat. A až bude lézt, tak ji využiju ještě na to, abych si jí bezpečně mohla odložit třeba u moře, když jezdíme surfovat.
Mak : a pak jsou tam jeste dvojcata Aneta a Matej od KUzelky, ale ta tu byla naposled v tehu…
JO a od jedne holciny co ma take unornatkoveho chlapecka (kterou se mi sem zadarilo nahnat jen jednou -jenze to jsem zrovna byla v porodnici a jeji prispevek tady nejako zapadl, asi nebyla prilis privitana a tak sem nechodi) se vas mam zeptat zda nemate zkustenost s kocarkama NURSE..ale rekla bych ze ne, soudim-li dle nasich kocarkovanych fotek…
Kurna, mam tu prace do prace jak na kostele a vubec se mi do toho nechce.. ![]()
Nurse jsem párkrát viděla a líbil se mi,to jsou veškeré mé zkušenosti s ním ![]()
No jo,já nevím proč jsem měla za to,že Martínek byl prga
.Asi že byl tomu únoru nejblíž
.Tak se omlouvám všem,které jsem zazdila,ju ![]()
Chystáš se měnit vozový park, Jeje ?
Jinak já tu mám taky práce až nad hlavu
,zítra přijedou návštěvy přát Týnce,tak tu z toho musim udělat byt ![]()