Poradna duly
Jana Čurdová
Mak: nene, ja ne. Jak jsem psala, chtela to vedet jedna kocka co ma take unorove mimco.
My s holkama taky přejeme MARŤOVI všechno nej nej. Od každé z nás posílme pusu.
![]()
Kikinám taky všech nej… a všem co slaví nějakou radost.
MaK ,
kde se flákáš…čekám na Tě s helmou na hlavě
,kolo nastartované a Ty nikde…jdu jezdit sama
![]()
Já to nechápu..jak ten čas neskutečně letí…za chvíli budeme ty svoje mláďátka ženit a vdávat…
![]()
Jdu spát…nebo si teda lehnout a pokusit se spát…za poslední 3 dny mám naspáno 10 hodin
Ale zítra mě bude stopro bolet halva,se přespím,už teď to vím,to je kolotoč toto… ![]()
Dobrou noc ,holky a krásné sníky a co děláte o víkendu
Nebo jiný den…bych si tak dala zase chatu
Lišti,Ali,Jeje,Štiko a další…
Všechny noční hýřilky… ![]()
Nic,jdu
…dneska fakt brzy,jsem si to nakázala,tak papa ♥♥♥
Žehlíš klávesnici,co ![]()
Tak ať nespálíš písmenka,hospodyňko ![]()
Už tu nejsem ![]()
Jsem jak Superman ![]()
Lítám od prkna ke klávesnici a všechno mám pod kontrolou ![]()
PET: O vikendu nedelam nic tedy sedim u pc a pracuji..takze tu asi budu ![]()
Tak prvni vec jsem dokoncila a ted mne ceka druha a to ta vetsi ![]()
Asi si ji necham na zitra nebo tu sedim do peti do rana.. a to bych asi neocenila, kdyz Terka vstava o pul seste..
a nasledne by to neocenila hlavne ona, protoze by mela zase chcíplou mamku jako dneska.. takze MATKO BUD SOUDNA A PADEJ SPAT! ![]()
NO uz tu trpim samomluvou ![]()
jejiz mimis se mi tam nejak zabubal do periny.. jdu ji vymotat ![]()
Tak papa devcata.. (kurna zase ctvrt na dve!
).
RADKO - jsem rada, ze uz je vam lip. Ano, slana voda zabira (nejlepe morska
ta je fakt dobra na veskere kozni problemy). Nevedela bych to, ale Danny to praktikuje, kdyz ma afty.
LENI - bazenek je super, ja ho chci!
ZUZI - opakuj si po me… je to jen prechodne obdobi, bude lip
drzim palce!
JEJE - ty si nedas pokoj s tim ponocovanim ![]()
SRAZ - ja chci taky, ale holky, nemohly byste to udelat nekde bliz?
![]()
Giovanek uz je trosku lepsi, uz se mnou tak moc nebojuje, kdyz se ho snazim krmit, ufff. A dnes usnul uz v 7, hura. Mam radost. A sakrys… to sem zas nemela, co?
Jo a zapomnela jsem vam rict, ze jsem tento tyden slamena vdova, Danny je zas na vystave.
Ale nejak mi to nevadi
Nemusim varit ![]()
Cau kocky,
Radus uz je to ok, co Martinek a jak jste slavili?
Zanet, to je fakn ze malej uz zase papa. ta nase usurpatorka v noci byla vzhuru kazdou hodinu, ve 4 to tatka nevydrzel a utekl z lozice. dneska spi u rodicu, bo jde kalit tak tu vecer budu s vami at se tu nebojim.
jo ja husa ztratila OP, obehla sem vsechny kramy a nikde neni, nechapu to
, zase ty urady, no fuj je mi z toho na nic. snad mi nikdo na ni nevybere penize
.
Ted sem se docetla, ze klistata zabili prvniho cloveka, bojim, bojim ![]()
Ahojky,
Žanet jestli to s tím bazénkem myslíš vážně tak mě napiš adresu a já ho koupím a pošlu.
Štiko jdu tě povzbudit,nejsi jediná mamaka která se panicky bojí o dítě.Včera jsem nechala Leňu u švíci a ta mě řekla že dneska pojedou na výlet na Macochu.Do dvou v noci jsem nemohla spát a viděla katastrofický scénáře jak jim tam Leňa někde žuchne a utopí se.Jak jí neuhlídaj a ona si něco udělá a já nebudu u ní abych ji chlácholila.Od 5 nemůžu spát a bojuju s myšlenkou zavolat švíci ať nikam nejezdí.ˇUplně mám nervy
.
Dobre ranko.
Leni … klid, to bude dobry, neboj. Prece bys maly nezkazila vylet. Bat se o deti budm vzdycky, ale musime to holt nedat najevo. ![]()
Jdu okouknout diskuzi o sraziku, co jste vymyslely.
Lucci ani tam nechoď ,teď jsem tam byla a nic novýho.Leničce výlet nezkazím,připadala bych si před švícou blbě,ale strach a blabej pocit mám.
A ještě všechno nejlepší Kubíkovi od Gabri a Zoony k svátku ![]()