Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
24.7.07 22:52

Mak: nene, ja ne. Jak jsem psala, chtela to vedet jedna kocka co ma take unorove mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.07 22:54

Ahááá,ježiš,já jsem dneska nějaká blbá 8O :pocitac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
24.7.07 22:57

My s holkama taky přejeme MARŤOVI všechno nej nej. Od každé z nás posílme pusu. :huban: :huban: :huban:

Kikinám taky všech nej… a všem co slaví nějakou radost.

• Citovat
  • Upravit
9785
24.7.07 23:14

MAK: Se nekdy stava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 23:25

MaK ,
kde se flákáš…čekám na Tě s helmou na hlavě :pankac: ,kolo nastartované a Ty nikde…jdu jezdit sama :-) :-)

Já to nechápu..jak ten čas neskutečně letí…za chvíli budeme ty svoje mláďátka ženit a vdávat… :-( :-(

Jdu spát…nebo si teda lehnout a pokusit se spát…za poslední 3 dny mám naspáno 10 hodin :roll: Ale zítra mě bude stopro bolet halva,se přespím,už teď to vím,to je kolotoč toto… :roll:

Dobrou noc ,holky a krásné sníky a co děláte o víkendu :?: Nebo jiný den…bych si tak dala zase chatu :dance: :potlesk: Lišti,Ali,Jeje,Štiko a další… :-) Všechny noční hýřilky… :dance:

Nic,jdu :-) …dneska fakt brzy,jsem si to nakázala,tak papa ♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.07 23:28

Pet já dneska nemůžu :arrow: žehlim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 23:37

Žehlíš klávesnici,co :wink:
Tak ať nespálíš písmenka,hospodyňko :-P

Už tu nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.07 23:40

Jsem jak Superman 8O
Lítám od prkna ke klávesnici a všechno mám pod kontrolou 8O

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.7.07 00:02

PET: O vikendu nedelam nic tedy sedim u pc a pracuji..takze tu asi budu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.7.07 01:12

Tak prvni vec jsem dokoncila a ted mne ceka druha a to ta vetsi :(
Asi si ji necham na zitra nebo tu sedim do peti do rana.. a to bych asi neocenila, kdyz Terka vstava o pul seste..
a nasledne by to neocenila hlavne ona, protoze by mela zase chcíplou mamku jako dneska.. takze MATKO BUD SOUDNA A PADEJ SPAT! :)
NO uz tu trpim samomluvou :)

jejiz mimis se mi tam nejak zabubal do periny.. jdu ji vymotat :)

Tak papa devcata.. (kurna zase ctvrt na dve! :( ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.7.07 03:15

RADKO - jsem rada, ze uz je vam lip. Ano, slana voda zabira (nejlepe morska :wink: ta je fakt dobra na veskere kozni problemy). Nevedela bych to, ale Danny to praktikuje, kdyz ma afty.

LENI - bazenek je super, ja ho chci!

ZUZI - opakuj si po me… je to jen prechodne obdobi, bude lip :wink: drzim palce!

JEJE - ty si nedas pokoj s tim ponocovanim :-)

SRAZ - ja chci taky, ale holky, nemohly byste to udelat nekde bliz? ;-) :-)

Giovanek uz je trosku lepsi, uz se mnou tak moc nebojuje, kdyz se ho snazim krmit, ufff. A dnes usnul uz v 7, hura. Mam radost. A sakrys… to sem zas nemela, co?
Jo a zapomnela jsem vam rict, ze jsem tento tyden slamena vdova, Danny je zas na vystave. :roll: Ale nejak mi to nevadi ;-) Nemusim varit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 07:35

Cau kocky,
Radus uz je to ok, co Martinek a jak jste slavili?
Zanet, to je fakn ze malej uz zase papa. ta nase usurpatorka v noci byla vzhuru kazdou hodinu, ve 4 to tatka nevydrzel a utekl z lozice. dneska spi u rodicu, bo jde kalit tak tu vecer budu s vami at se tu nebojim.
jo ja husa ztratila OP, obehla sem vsechny kramy a nikde neni, nechapu to 8O , zase ty urady, no fuj je mi z toho na nic. snad mi nikdo na ni nevybere penize :! .
Ted sem se docetla, ze klistata zabili prvniho cloveka, bojim, bojim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.07 07:46

Ahojky,

Žanet jestli to s tím bazénkem myslíš vážně tak mě napiš adresu a já ho koupím a pošlu.

Štiko jdu tě povzbudit,nejsi jediná mamaka která se panicky bojí o dítě.Včera jsem nechala Leňu u švíci a ta mě řekla že dneska pojedou na výlet na Macochu.Do dvou v noci jsem nemohla spát a viděla katastrofický scénáře jak jim tam Leňa někde žuchne a utopí se.Jak jí neuhlídaj a ona si něco udělá a já nebudu u ní abych ji chlácholila.Od 5 nemůžu spát a bojuju s myšlenkou zavolat švíci ať nikam nejezdí.ˇUplně mám nervy :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 07:55

Dobre ranko.

Leni … klid, to bude dobry, neboj. Prece bys maly nezkazila vylet. Bat se o deti budm vzdycky, ale musime to holt nedat najevo. :wink:

Jdu okouknout diskuzi o sraziku, co jste vymyslely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.07 08:01

Lucci ani tam nechoď ,teď jsem tam byla a nic novýho.Leničce výlet nezkazím,připadala bych si před švícou blbě,ale strach a blabej pocit mám.

A ještě všechno nejlepší Kubíkovi od Gabri a Zoony k svátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí