Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
25.7.07 10:43

Reo … Jenik taky cumakuje na tv, snazim se ho mit daleko, alespon ty dva metry, a nenechavam ho nijak dlouho, max. 5 min. No ono ho to stejnak prestava po chvili bavit. Ptala sem se kamosky a rikala, ze na oci by to snad zadny vliv mit nemelo. Ale jak zacne vnimat, budem ji vypinat, aby na ni necucel. I ted ji poustime az vecer na zpravy, pres den vubec nekoukam.

Leni … kuponky bych taky brala, ale jen babylove, me ty dalsi nejak nevyhovujou. Ale klido je posli Tice nebo se nejak podelime. :wink:

Prave sem delala babanovy koktejl a je to docela dobry. 8O :-)

Stiko … ja koupala po ockovani uplne normalne, nekoupat, tak Jenikovi narusime vecerni ritual, si myslim. Me Dr. taky nic nerekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.7.07 10:44

tak televize to je u nas neco, jakmile ji uvidi tak nam ocividne ukazuje, ze ji prekazime ve vyhledu :-)
snazim se tomu vyhybat, no kdyz ji natocim tak aby nevidela, tak si muze ukroutit krk. No ale nedavam ji tuhle prilezitost casto :-)

nechci mit zavislaka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.7.07 10:46

Dobre dopoledne vsem, :-) Nejprve chci poprat vse nejnej vsem Kubickum. :-) Takze,po ockovani normalne koupu,ptala jsem se Dr. a rikal,ze to nijak nevadi. :-) A nas maly je taky naprosty televizni maniak,kdyz ho kojim tak se odklani,aby mu nahodou neco neuniklo!!!!!Pokom to ten kluk ma,vazne netusim :nevim: .Myslim,ze nema smysl s tim neco delat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 11:14

Na TV Luky nekouká,páč ji nemáme zaplou a když má Sára puštěnou pohádku nebo film,tak (to bylo asi 2×) vydrží pár minut a odklání se..neba ho to…

Koupila jsem v pondělí v Rosmanovi plenky (Babydream,jsou přímo Rosmeňácké)…je jich 62ks za 219,– a jsou dobré..zatím vydržely vše :arrow: čury mury,kaki i noční nálož :pankac: Tak kdyby je chtěl někdo prubnout,tak může :arrow: má mé svolení :-)

Koupu úplně normálně…to je blbost s tou infekcí,kámoška Tě zbytečně straší, Štiko :wink:

Lišti,
na Tebe jsem si vzpoměla s tím sedátkem…tak trvalo to 4 dny…v pátek (nebo ve čtvrtek :? ) jsem ho objednávala a v pondělí ráno bylo tady :wink: A je fakt super… Cupi ho má vlastně taky..tak co Cupi ,jsi spokojená :?: Už si v něm Jonáška čachtala :?: Vzadu má i teploměr na vodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
25.7.07 11:19

Ahoj Jeje,
já ti zapomněla napsat, že se malej narodil 15.2. a nepřenášela jsem ho. Narodil se o týden dřív než měl. No měla jsem to císařem, jelikož byl velikej a byl koncem pánevním, takže jsem hned jak jsem přijela do nemocnice, že mi odtekla plodová voda a po vyšetření, šla na sál a malej byl za chvíli venku, ale pak to břicho opravdu hodně bolelo. Ještě teďka při změně počasí cejtim jizvu a bolí mě břicho..no opravdu zažitek. No ja jsem chtěla právě prodat můj kočár od Bebecaru (hlubokou korbu, sporťák a autosedačku a koupit malýmu neco meyi sporťákem a golfkama). No já jsem z Kladna, takže do Prahy je to kousek a jsme tam pořád…no jelikož já teďka šílím, že malej nebude mít v čem jezdit. Jsem prostě plašan.
No jinak co se tíče krmení malýho…tak nám mléko už taky nestaší, takže už jsme na přesnídávkach a na rýžový kaši na noc a malej je spokojenej. Jinak jsem i kojila kažsou hodďinu a to byla opravdu síla. Hrůza, ještě jsem měla problémy s prsy, jelikož, jak jsem měla hodně mléka, tak jsem pořád měla záněty a horečky…tak teďka jak ho přikrmuju, tak se to uklidnilo a jsem i já v pohodě. Tak se zatím měj a kdyby jsi náhodou věděla o někom, kdo by věděl o tom kočárku a nebo scháněl kočárek od Bebecaru, tak dej vědět…foto klidně zašlu a více info…papa Šára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 11:24

Zelvi … jestli mas taky unorcatko, tak pojd klidne k nam, tady se resi opravdu vse. Ja mam taky za sebou cisare a jizva me neboli, moje rehab.sestra mi poradila nejaky masaze na jizvu, kdybys chtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 11:24

Tak já mám asi jedinýo exůtka,který ho televize moc nebere!!! To Anetak byla jiný číslo a když jsem se tehdy ptala doktorky,jestli to nevadí,že jí mám v obyváku na zemi a ona čučí na televizi,tak říkala,pokud na ní necivý dvě hodiny tak to vůbec nevadí. Takže jestli prďolkové sem tam kouknout tak by to v zá:,–(ě nemělo vadit!!!! Peťovi se líbí jenom František z kouzelné školky!!! Jednou byl tak protivnej už sem fakt nevěděla co s ním,tak se teď přiznám,že jsem ho vrzla do lehátka natočila jsem ho na televizi,páč Anetka koukala na Kouzelnou školku a byl na chviličku klídek!!!! :oops: Teď se jdu stydět!!!!! :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 11:27

Lu,
jojo…vypadá to,že Zelvi bude mít únorňátko,když se narodil 15.2. :-) :-P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.7.07 11:28

Ahojky

Jsem ráno byla na nehtách,tak jsem zase krasavice.

Koupu po očkování normálně,nikdo mi nic neříkal. 8O

Leni ty kuponky na Sunar jsem si brala od Tiky já.Takže pkud jsi myslela mě,tak je beru,pokud je chce někdo jiný,tak klíďo,ať nevypadám jako hamoun.

Holky všem miminkům,co mají sváteček nebo narozeninky nebo je mají v okruhu pár dní, přeju všechno nej :srdce: :srdce:

My jedeme v pá do Moravske,Mirova sestra se vdává,ale jelikož to je jejich druhá svatba,tak mají jen obřad a pozdní oběd s rodičema a svědkama.Budem poprvé spát mimo domov,tak se hrozně bojím,jak to malá zvládne v cestovní postýlce a v cizím prostředí.fak se děsím.

Jo a marůdci- brzy se všichni uzdravte

Vlásky-my je máme taky furt tak kraťoučký, jako v porodce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 11:31

Co se řeší s vláskama :nevim: :?: Máme,ale nedáme… :-P Páč jich máme málo… :-)
Nějak jsem to přehlídla,řekla bych… :-)

Mají Vaše prťata taky vzadu vypelichané vlásky :?: Jak Luky leží,tak tam má úplnou lysinku :? Měla to i Sára..Vypadá to srandovně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 11:44

Halóóó,kde je kdo :?: :?:
No jo…čas oběda..se cpete,že :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 11:47

Pet … je zase ftipná cooo??? :roll: :D Lysinku mame taky, jinak jen takovy chmejri.

Ted jdu k mame na obed, ma kyselo, mnam mnam mnam :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.7.07 11:51

Ahoj Pet a ostatni,
ja tu sice jsem ale robe me nejak nechce nechat nic napsat :cry:

Lysinku mame taky, ta je vydrena od toho lezeni, rikame ji lezici ples :)
TV a mimco-tak my doma televizku nemame, jen si obcas neco poustime na PC a na to se Ivulina kouka moc rada a kdyz jsem u babicek, ktereTV maji, nemuze z TV oci spustit.

No a uz nevim co bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.07 11:56

Tak skočila jsem si na nákup a je tam fakt celkem kosa,navíc se honí mraky tak snad mě ta moje výletnice nezmokne.

Jani32 tak mě napiš adresu já ti je pošlu.Janičky já mám v těch vašich číslech prostě hokej :lol: .

Kupony na ubrousky vyhrávají tika a lucci :lol: :srdce: pošlete mě adresy Lu dostane 3 kupony na babylov-jeden jsem už použila v těhu, a Tika 3 na johnson a 2 pampers :wink: .

vlásky u nás je jich poskrovnu všude,lysinku máme.Vypadávat ale už přestaly,teď bych řekla že začínají podrůstat nový,ale protože rostou blond tak vypadáme pořád jak plešatci :D .

televize samozdřejmě na ni kouká,ale ne nijak uhranutě.Většinou jí zajímá nejvíc při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.7.07 12:10

Čauvéééés,
Peti se sedátkem mi to nebudeš věřit. Paní mi ho poslala, to druhé jiné paní, té to došlo a mně ne. Někde se ztratilo. Ach ta pošta. Paní mi pořád píše, jak se cítí trapně, že vypadá jako slibotechna, co slíbí a nepošle. Tak jsem ji ujistila, že ať jev klidu, že si nějak poradím. Ještě že to měla pojištěné. Takže Cupi nekoupe v sedátku, zatím prd velebnosti. :roll: Už máš ty lahvičky Peti? Mně dneska došla lahvička a ty dva dudlíky. :wink:

Vlasy , tak my máme a už dvakrát stříhané. :lol: Strojkem samo. A taky jsme nahoře skoro blonďáci a vzadu tmaví s pleškou. :lol:

Televize , tak našeho prďolu taky neba.

Zuziko , tak co kluci, už dneska lepší?
Koupání po hexe - taky koupu, taky mně MUDra nic neříkala.
Lišti , teda ty si s těma nemocema užíváš, chuďátko. :lol:

Žany , super, že malej se lepší. Počkej, ještě z něho bude jedlík, že nebudeš vědět, co mu dát dřív. Tak teda že hladověcí metoda nefungovala, to snad není možný. Opravdu tvrdohlávek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí