Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
25.7.07 21:22

Szelvi , podívej se na www.kojení.net a zadej bojkot kojení, tam to najdeš. Taky jsme prožili, fuj. Ale je to opravdu jen přechodné, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 21:26

Radko: a prosim tě na tu nemoc se nic nebere???? a když přijde ta vyrážka to jako už ty horečky nejsou??? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 21:26

Ahoja :-)
Jak se vede :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 21:27

Ja teda na Horaky koukala, dycky se desne bavim, vyborna rodinka. :potlesk:

Zelvi … masaze jednoduchy, jednak stlacujes prstem :arrow: dycky zatlacis na jizvu hodne do hloubky, povolis, posunes prst a zase zatlacis, po cele delce jizvy a pak kroutis krouzky :arrow: prilozis prst, stlacujes a kroutis s nim krouzky, ale maly cca 1-2cm v prumeru, tak aby se ti hybaly i spodni vrstvy kuze, pak povolis, posunes prst a zase stlacis. Nesmis ty krouzky delat jezdenim po povrchu, ale jako hodne hluboko dovnitr a nasucho, aby ti po kuzi prst neklouzal, pac to se hejbe jen ta vrchni kuze a dolni ne a o tu dolni jde. No snad to pochopis. :nevim:

Kase … rozhodne zacinat bezlepkovou a obecne bych prikrmy zacla zeleninou v poledne.

Dnes jsme koupali Jenika ve vane (jinak ma kyblik) a narame si to uzival, kopal a cakal a vejskal, az je mi lito, ze my mame jen sprchac. :-(

Radi … at je brzo po nemoci, jezis ja bych vubec nepoznala, ze to je sesta nemoc. :roll: A odkud jste, ze to mas tak daleko?? 8O No kdyz to mas do Pardubek kousek, tak budem nekde u Pardubek, ne? :nevim:

Tak ja valim do pelisku, papa kocky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.7.07 21:27

Ahojky devcatka,
Zelvicko ,tak mi mame stejny problem,ale snazim se vydrzet,ale jsou to nekdy pekny nervy :-( Kdyz kojim,tak malej trochu cucne,odkloni se,pak se treba zacne vztekat,pak zas zkusim prso a furt dokola nez to poradne roztaha :x Nekdy mam vazne nervy nadranc!!!V noci je to v pohode,to mu to jde krasne.Uz zacinan prikrmovat a na noc jeste ke kojeni davam Nutrilon-vypije tak 100ml.Takze si celkem taky nekdy nevim rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 21:28

jo oni davaj setkani v cervenci, to je romantika. nedavno sem premyslela nad tim, jak to utika, jak jeste nedavno cekali na me frajeri pred skolou, jak sem cely noce telefonovala se svou laskou, jak jsme se s manzou vecer loucili a uz se nam styskalo, jak mi jeden kluk bred domem vyslapal do snehu, miluju te, jinej posilal vylisovany kytky a basnicky, dalsi hral na dobrou noc pisne o lasce na kytaru, za jednim sem lezla kazdou noc oknem a k ranu zase zpatky, protoze jeho mati me nesnasela, ty jo a ted je ten zivot uplne jinde, vedle spi prtouskovna, kazdej vecer usinam vedle manzi a ty dny jsou skoro stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.7.07 21:28

:-) Čus Peti , no lépe mi niky nebylo.

Pipi - jen na ty horečky Panadol nebo Nurofen + Diazepam na křeče při vysokých horečkách, na tu vyrážku už nic, ta zmizí sama a teploty už nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 21:29

SRAZ: jinak jsem ještě přemýšlela, zda to neudělat buď někde na trase D1 aby to nebylo tak komplikovaný (Jihlava apod.) nebo někde na hlavnim tahu ČD, kam by se taky dalo v poho přijet. Přeci jenom jsem každá z jiného koutu republiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 21:29

holky taky na bojkot pomuze trosku mlicka odstrikat, at nemusej tolik tahat a vztekat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.7.07 21:31

No Luci, „kousek“, skoro 4 hodiny :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 21:32

Radi: diazepam??? tyjo takovej driják. Já jsem si ho jednou vzala a byla jsem celý den jak v mrákotách 8O 8O 8O . To asi bude nějaký detský ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.7.07 21:45

Pipi - tak to teda dětský není :D . Je normální a Martin byl po něm plně činný 8O :D . Dává se to při teplotě nad 38, aby mimi nedostalo febrilní křeče. Ty se dostanou při rychlém vzestupu nebo při rychlém poklesu teploty, ale dostane je jen někdo, ne každý, neboj :wink: . Ten Diazepam je prevence. Já to v životě nejedla. Stejně jako skoro nejím Paralen a teď ho futruju pořád, při těch zubech. :roll:

Kurňa, ještě nejsem ani umytá, už fakt jdu :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.7.07 21:47

A ty Petano jsi kde? Pozdravíš a zdrehneš darebačko 8) :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.7.07 21:49

Nazdarek devcatka!
Tak jsem tu :)
Takze vcera jsem byla tak za soudnou matku, az se mi dráček vzbudila jak jsem ulehla.. takze jsem ji jeste do tri tak nejak kojila, prebalovala, manzu po 100 letech vystehovala z loznice (tedy on prchl sam).. ne ze by mala rvala a plakala, ale ona mela proste potrebu si hodne hlasite povidat a vískat… :) Na výstrel do vesmíru fakt! :)

SZELVI No KONECNE BABO JEDNA! Tak te tu mezi námi vítám a zaradim te do naseho seznamku i s Fildíkem :-) A hod do galerky nejakou fotecku. Co se tyce kojeni, mne mala zacla odmitat prso cca ve 2 mesici prave a to az tak, ze uz v nem nemam vubec zadne mleko a kojim jen z leveho, coz je fuska.. Kzadopadne se ji navalovalo jen co ho videla.. to mne urazelo. Leve bere uplne normalne, tak nevim. Kazdopadne treba i ZANET take pumpuje a pumpuje… :(
KOcarek nevim, zkusila bych to trebas hodit na MIMIBAZAR.

STIKO Ja take koupala po ockovani. Je fakt, ze mi odmitla prijit pani na koupani (konecne se nam podarilo se spojit a ze se domluvime na terminu a kdyz slysela, ze by to bylo po ockovani tak jsme to zrusili). Ale tam se spis jednalo o to, aby mala v dobe kdy by prisla nemela teplotu apod. A ukonceny 6 mesic ti vysvetlili a tak jak si to napsala, ze ti to rekla kamoska, ti rekla spravne.. :)

REA Taky cucime na tv.. az mne to desi :(
ja si to kolikrat neuvedomim, protoze si telku pustim jako kulisu a jdu napr umyt nadobi a vratim se a mala na dece, otocenou hlavu a cuci na tv :(
Snad si z ni nevybuduju zavislacka, - to bych fakt nerada :(

TIKO kuju za prani … a GABRI a ZOONE preji vsechno nej ke Kubickum! :)

LYSINKA NA HLAVE jojo take mame… dole jsme cerni jako havranci a nahore uz jsme temer blon.. a rídnem a ridnem :)

MATESS gratuluji k lezeni! Jste sikulky ! :) a zrejme jsem vypochopila ze i Martinek od RADKY jsou lezci.. takze i vam gratuluji :)

Dneska jsem projizdela kalendar a tak si tak rikala..az si tu budeme rikat, ze nam poprve prcove rekli „mamko“, nebo az udelaji prvni krok, budeme tu hazet do galerky prvni svicku na dortu. Kua to leti jako prase :(

PIPI no ja po prvnich dvou prispevkach Zanet take nechapala, jak dokaze stihnout pri pumpovani jeste net.. sem si rikala, ze ma asi notebook s sebou :-) Ale pak uz mi to doslo! :) Navic u mne je to jeste o to horsi, protoze jsme si o tom s Zanet vymenovaly maily! :-) Takze neboj, nenecham te v tom samotnou! :D

JANI78 Mne dr rekla, ze pokud je mala takovy burtik a hodne pribira, tak ji ty kase nemam podavat vubec, ze ji zrejme staci co ma a akorat mam na poledne zavadet zeleninove a ovocne prikrmy. Ono je fakt, ze co clovek to nazor, ale takhle mi to vyhovuje, pricemz na noc davam Nutrilon.
A myslim, ze Elen je jedna z nejvetsich tady ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 21:50

Jsem tady…posílala jsem meil Jejikovi,Jeje ,tak mi pak písni,jestli došel,díky :huban:

Raduš,
tak teď už bude Marťa dobrej :wink: Taky už měl Luky šestou nemoc a Zuzičko ,taky jsem do té doby nevěděla,co to je :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí