Poradna duly
Jana Čurdová
Leni,
tak Lůca zítra vyrobí nový typ Kofily ![]()
A borůvky si za:,–(ila tchýňka na zahrádce
Ňam ![]()
Sára miluje borůvky…a tak jsem přemýšlela,jestli Vás neotravuje,že pořád píšu o Sáře…kdyby jo,tak si víte co…
Páč by mi nešlo ji vynechat ![]()
Jo a Štiko přijedeš za náma na sraz-teda jestli nějakej bude,nebo budeš stále tajmná?
Jo a Pet u nás se zase plánuje Lešná-ale zatím jen plánuje,takže to vidím tak na konec srpna.
Jeje,
no neke…a na co šéf ještě spěchá
![]()
Štičko,
jestli Ty u toho cvičení moc nefuníš ![]()
Boruvky?? Ja dneska vylovila pri rozmrazovani mrazaku uplne vzadu zahadne fialove bobulky… a ze sem uz ani nevedela kdy a jak se tam dostaly
, tak je dostala Tara (psice vsezrava) ![]()
Leni,
nahlas datum a zařídíme…pokud to půjde…a to by bylo,aby nebylo…
Pet já mám taky pocit že v každým příspěvku je napsaná Lenička,ale prostě ty děti si neodpářem
.Já mám taky 3 keříky borůvek na zahrádce ,ale špačci jsou rychlejší ![]()
Ajko,
tak bude mít Tara hodně mlíčka…páč jsem si právě vymyslela,že je to na to dobré
![]()
Hezky vecer,
tak doma vymyslime tu nejlepsi variantu bydleni az se z toho s manzelem "pohadame " a kazdy ted sedime u sveho notebůčku a ani nedutame
![]()
No konec narku.
Matess Nella je teda megasikulka!!!!!!!!!!!
Pipi taky tak nejak nekdy mala pokrikuje „mem mami“ nevim, ale rada si myslim,ze je to mami ![]()
Pet tak boruvky, no to je dobre, neb tech ja sezrala tento tyden snad „dvacet“ litru a jeste mam ,tak se do nich pustim, protoze mamka a byla s babkama nekde na chajde a dovezla snad pro celou gardu
Lenco ja nasla kus novin v plince ![]()
Jé Ajko dyť ty už tu dávno nejseš
![]()
No nic já mám vínko dopité tak se asi taky odkulím.
Jojo Pet ona ma taky dokonce nejradeji, kdyz ji z novin cteme
ale taky jsem byla rada, ze ma Ivca smysl pro recyklaci
![]()
Tiko ještě jsem neslyšela že by někdo plánoval bydlení,rekonstrukci nebo cokoliv jinak důežitýho a nepohádal se u toho,takže to je prostě normálka
.
co to citam, Lesna, tak uz se divam do kalendare… mam to, nemuzem 10. -12., jinak jooo