Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
25.7.07 23:50

Listicko : tak to je teda sila.. :( Kdzy jsem byla mala tak mne take kluk srazil na kole.. z kopce .. jel horzne rychle a za zatackou necekal, ze tam bude cely skaustky oddil .. vsichni nejak uhli jen ja ne..
nabral mne s sebou, nekam sem letela… a on nakonec take prepadl. ale dopadly jsme oba lip, ale sok jsme mely take oba.. :(

Stiko: tak bacha az budete platit elektriku .. hodne to zere.. ja to sem tam take nechavala nonstop, bo jsme neco stahovaly a pak se to take ukazalo na ucte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121

Jejda,ony šly vážně chrňouskovat!!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

zato sůva jéje tady je zase! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Ježkovy oči, Lišti
auvajs,chuďátko :( To muselo sakra bolet..snad bdue brzo o.k.
A Ty se zubem též…a co s ním vlastně máš :?:

Dnes se nepřihlásila večer MaK ani Ali ,copak copak :nevim:

Jeje,
co se stalo s Kubou,že spolu nemluvíte…jestli teda nevadí,že se ptám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 23:52

No ten klučina načekal,že by tam mohli být děti,fakt z toho byl vyklepanej a strašně ho to mrzelo,říkal že mu nevadí,že si dal na držku ale strašněho mrzí,že ublížil malé!!!!! Ale snad to bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.7.07 23:53

Listi to je mi male lito, au au,posilam hodne hojive pofoukani :(

Tak vsem pritomny dobrou noc a vsem,co se podivaji az rano hezky ctvrtecni den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.7.07 23:54

Upravim nejake fotky z dneska a frknu vam to do galerky :D se mi nechce pacovat :(

Pet. nevim, proste mi bouchly nervy.
Za posledni tri dny mi lhal ve dvou vecech - pritom v takovych prkotinach a tak mne to nasralo, ze ze mne dela akorat blbce, pritom moc dobre vi, ze si dokazu veci prebrat. a tak vubec premyslim, ze kdyz dokaze lhat v takovych vecech, zda lze i v jinych??? no nebudu to tady rozebirat.. snad ne.. ale nastval mne to jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.7.07 23:56

Kazdopadne neslo by o nic, kdyby rekl tak jak to opravdu je… ale to ze mi zalhal mne dožralo vic nez sama skutecnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 23:58

Och Jeje ,
tohle je mi povědomé…nesnáším lhaní…to nenávidím z duše :-( :-( :-(
Taky jsme občas řešili tohleto…a myšlenkové pochody jsem měla stejné jako Ty :roll:
Tak ať se to brzy spraví,držím palce…já nesnáším doma dusno,neumím být dlouho naštvaná,ale zase nejsem splachovací…tak se to ve mně vždy pere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 00:04

PET: Ja take nedokazu byt nastvana dlouho, no rekla bych ze to neumim ani kratce..vetsinou to tak nejak vybubla samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 00:05

HOdila jsem vam tri fotky do galerky.. bych jich naplacla vic, ale nechci vas zatezovat :D ale terka dneska radila .. a vysly z toho celkem hezke fotky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
26.7.07 00:06

ach jo budu muset končit,ten malej závislák tam pořád řve jakmile odejdu z ložnice""" A to jsou ty chvíle,kdy se těším až mu budou alespoň dva a nebude mě tolik potřebovat!!! :oops: se v:,–(ím že jakmile vypnu počítač tak už najednou nebude mít potřebu se budit a řvát!!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 00:06

Kurna ja mam KOPR!!!! To je hruza! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
26.7.07 00:08

Jeje přemýšlí jako ty,když dokáže bez mrknutí zalhat v prkotině,jestli mi pak nelže i v něčem jiném!!!! :? Ale taky věřím,že snad né,jinak bych se z tho asi zbláznila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 00:08

Holčiny,
tak já teda letím :-) Miťuluju Vás :-) :-) :huban:
Papa zítra ♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek