Poradna duly
Jana Čurdová
Listicko : tak to je teda sila..
Kdzy jsem byla mala tak mne take kluk srazil na kole.. z kopce .. jel horzne rychle a za zatackou necekal, ze tam bude cely skaustky oddil .. vsichni nejak uhli jen ja ne..
nabral mne s sebou, nekam sem letela… a on nakonec take prepadl. ale dopadly jsme oba lip, ale sok jsme mely take oba.. ![]()
Stiko: tak bacha az budete platit elektriku .. hodne to zere.. ja to sem tam take nechavala nonstop, bo jsme neco stahovaly a pak se to take ukazalo na ucte..
Ježkovy oči, Lišti …
auvajs,chuďátko
To muselo sakra bolet..snad bdue brzo o.k.
A Ty se zubem též…a co s ním vlastně máš ![]()
Dnes se nepřihlásila večer MaK ani Ali ,copak copak ![]()
Jeje,
co se stalo s Kubou,že spolu nemluvíte…jestli teda nevadí,že se ptám ![]()
No ten klučina načekal,že by tam mohli být děti,fakt z toho byl vyklepanej a strašně ho to mrzelo,říkal že mu nevadí,že si dal na držku ale strašněho mrzí,že ublížil malé!!!!! Ale snad to bude v poho
Listi to je mi male lito, au au,posilam hodne hojive pofoukani ![]()
Tak vsem pritomny dobrou noc a vsem,co se podivaji az rano hezky ctvrtecni den
Upravim nejake fotky z dneska a frknu vam to do galerky
se mi nechce pacovat ![]()
Pet. nevim, proste mi bouchly nervy.
Za posledni tri dny mi lhal ve dvou vecech - pritom v takovych prkotinach a tak mne to nasralo, ze ze mne dela akorat blbce, pritom moc dobre vi, ze si dokazu veci prebrat. a tak vubec premyslim, ze kdyz dokaze lhat v takovych vecech, zda lze i v jinych??? no nebudu to tady rozebirat.. snad ne.. ale nastval mne to jo!
Kazdopadne neslo by o nic, kdyby rekl tak jak to opravdu je… ale to ze mi zalhal mne dožralo vic nez sama skutecnost..
Och Jeje ,
tohle je mi povědomé…nesnáším lhaní…to nenávidím z duše
![]()
Taky jsme občas řešili tohleto…a myšlenkové pochody jsem měla stejné jako Ty ![]()
Tak ať se to brzy spraví,držím palce…já nesnáším doma dusno,neumím být dlouho naštvaná,ale zase nejsem splachovací…tak se to ve mně vždy pere ![]()
PET: Ja take nedokazu byt nastvana dlouho, no rekla bych ze to neumim ani kratce..vetsinou to tak nejak vybubla samo…
HOdila jsem vam tri fotky do galerky.. bych jich naplacla vic, ale nechci vas zatezovat
ale terka dneska radila .. a vysly z toho celkem hezke fotky.. ![]()
ach jo budu muset končit,ten malej závislák tam pořád řve jakmile odejdu z ložnice""" A to jsou ty chvíle,kdy se těším až mu budou alespoň dva a nebude mě tolik potřebovat!!!
se v:,–(ím že jakmile vypnu počítač tak už najednou nebude mít potřebu se budit a řvát!!!! ![]()
Jeje přemýšlí jako ty,když dokáže bez mrknutí zalhat v prkotině,jestli mi pak nelže i v něčem jiném!!!!
Ale taky věřím,že snad né,jinak bych se z tho asi zbláznila!!!