Poradna duly
Jana Čurdová
No já jdu taky ukecávat ten svůj zub a to malý smráďátko co mi nemůže nechat minutku jen samu pro sebe!!!! ![]()
Mě snad zub bolel jako malý dítě,chjoooo zřejmě stárnu a už to bude jen a jen horší!!!!
téď už zbývá aby mne doma vyměnili za nový model a bude to!!!! ![]()
Listi: a co si vzit paralen aby se ti to zklidnilo aspon na noc?
Tak holčičky,přeji Vám krásnou noc,plnou krásných snů a úplně netrvám na tom,aby ty sny byly o mne!!!!
a zítra hurá opět do boje s těmi našimi prďolami!!!!!
![]()
Jejíku už jsem ho tam lupla,páč nejsem superman,abych všechno vydržela!!!!
tak snad to zabere!!!!!!
a fotečky jsou krásný,malá má nádherný kukadla!!!! Jako studánky!!!!
Uuuuuuuuuuuuuž jsem si vzpomnela co jsem chtela napsat!
Jak Pet psala Lucci, ze ma Jenik dlouhej jazyk, tak se take hlasime do klubu dlouhych jazyku, ovsem v tom tematku to zrovna nepredvadi, ale jazyk vim, ze ma terka stopro po mne !
Aspon neco! ![]()
No nic, cas udelat pápá..
doufam, ze se mysička nevzbudi jako vcera..
stejne holky, kolikrak si na ne zanadavame ale jak je milujeme!!!
ja dneska rano cetla jeden clanek v Miminku, shodou okolnosti o holcicce ktera se narodila 7.2.2007 a nejen ze jsem to obulela,kdyz jsem to cetla,ale jeste etdka nad tim premyslim a je mi z toho strasne uzko
Nechci vam psat o cem to bylo…
Pak si rika, jak malicherne problemy resi a vsechny hadky a jine problems jdou stranou… Kazdopadne clovek si uvedomuje jak strasne krehke to miminko je, jak je strasne bezbranne, a jak moc se o to dite boji a bat se uz nikdy neprestane.
Si rikam, jak to ta moje mama zvladla aniz by byla strachy sediva, kdyz si vzpomenu na nektere sve kousky z detstvi a nasledne z puberty..
Jo a ZANET dekuji za vzkazek u jedne z tech fotek
Teda samozrejme dekuji vam vsem
![]()
Kurna mam nejakou melancholickou… to neusnu, zvlast kdyz slysim co se ozyva z loznice … to je jak tygr bengalsky v riji!!
Coz mi pripomnelo, jednou jsem mu to nahrala na telefon a neveril svym usim, co vydava v noci za zvuky ![]()
NO prubnu to a uvidim… holky sem rada ze vas mam.. ani nevite jak.. ![]()
Dobrou nocinku…
Jeste si tu brouzdam po golfkach a HLAVI nasla sjem toto :
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
teda je to drahe jako prase.. no ale mrknete ![]()
dobre rano kocky, tak jaka byla noc?
ja kojila v 11,2,5 a od ty doby nespime, hlasim ze je prtouskovna zase nastydla, taky se me odkopala v noci a byla uplne ledova a mame otevrene okno kvuli manzovi, ma 37,5 a desne kejcha, tak uvidime jestli z toho neco bude
![]()
preju krasnej den bez hadek a bolistek
Dobre ranko.
Tak my vstavali v sest. Jeste bych ale klidne spala. ![]()
Pet … ta jazyciskova fotka byla fakt nahoda, ted uz ho Jenik neplazi. Ale mame ji jako pozadi na monitoru. ![]()
Stiko … v noci nekrkame, proste kojim, on skoro usne, dam ho do postylky a je to. Jo a v cem ti mala spi, ze je ledova. Jenik ma vzdy overalek, takze ma rucky i nozky porad necim prikryty i kdyz se odkope.
Mami … mi teda Jenik nerika, jeho vyrazi jsou nga, ggg, ogi, je.
Kojeni … zkousely jste, kdyz vam odmita jeden prs, kojit z toho odmitaneho ve stejne poloze jako z toho druheho? Aby proste lezel prcek na stejnem boku. Treba mu vadi ten druhy bok. Mama rikala, ze clovek si radeji lehne na pravy bok, kde nema srdce a jestli Jeje koji jen z leveho , tak to ji prave Terka lezi na pravem-pohodlnejsim boku. No treba na tom neco je. ![]()
Dobre rano, tak Iva se rozhodla taky nejak brzo vstavat,a nejde a nejde mi ji premluvit na jeste aspon chvililinku ![]()
Ale aspon si ted v klidu hraje v postylce s beruskou, ktere zuzla hlavicku.
Jinak jsme s manzou vecer hezky jeste vse probrali a konecne se snad nekam hneme. Jak se mi pak hezky spalo.
Jeje tak to chapu Tve rozcileni,ja jedine co nedokazu odpustit je lhani, to je jako kdyz ten clovek Ti neveri a vymysli, jak by to na Tebe zahral, aby to pro nej bylo vyhodne, chapu, ale doufam, ze jste si to uz treba vyrikali. A bengalskeho lva mam obcas taky v posteli
a taky mi neveri, ze prece nemuze chrapat, kdyz jeste nespi
Predstavte si,ze to dite od rana vykrikuje takove LEN LEN LEN
no jo, holt jsem ji dost jasne vysvetlila od koho bude mit dalsi ubrousky.
Leni jeste jednou diky
Tak to jsme teda pozadu, pac Jenik Len rozhodne nerika.
Ale i tak je za ubrousky desne rad!!! Taky dekujem. ![]()
lucci ona taky spi v overalku, ale pod nim ma uz jen plinku, nebo jestli nastydla kdyz ji musim 5× denne svlikat do naha na vojtovku, uz to cviceni uplne nenavidim ![]()