Poradna duly
Jana Čurdová
Szelvi , my máme šest měsíců a kousek a zub žádný
. Ono není o co stát
.
Lucci, dalo se to přežít. Kdyby mně tam neskočila ta infekce, bylo to v pohodě. Ale já to holt musím mít akční, ten průběh, víš
.
Jo a Lišti, jak mně to dnes v noci zase bolelo jako kráva
, ten zub, tak jsem ráno volala doktorce, jestli nemůžu na bolest aspoň Ibalgin a ona, že když ho vezmu ráno a večer, pár dnů, tak v pohodě. Podotýkám, že doktorka má dvě malé děti a je těhu, tak by o tom mohla něco vědět
.
Jasne Rad … rad si akcni. ![]()
Jenik taky zuby nema a nechybi mi to. Miluju ten jeho bezzubej usmev
a ne ze mi to tam zacne hyzdit nejaka lezouci jednicka.
![]()
Lucci , uznej, v noci bude možná plakat, jak ho to bude bolet, ten lezoucí zub, přes den bude protivný, může tě štípnout při kojení, no raději ať mu ty zuby vylezou až v osmnnácti, abych s tím nemusela mít nic společného
.
No jiste, az v osmnacti.
I kdyz ne, to bych se osmnact let mixovala s jidlem.
At mu lezou zuby, kdyz hlida tatinek a ja uz nebudu kojit.
Tak! ![]()
Ahojte
,
bleskem jsem Vás dočetla u koja,nakojila přitom Lukýska a nedá mi to dneska a zcela vyjímečně ho pochválím,páč dnes zaslouží metál za nejhodnější miminko pod sluncem
![]()
Napsal za celý den asi 30 minut,ale očividně spát nepotřeboval,ale dneska se mi v kočárku přetočil na bříško,tak jsem mu sundala stříšku a koukal a koukal a koukal
Zlatíčko moje milované,kdybyste viděly jak byl sladký a důležitý
Ten se rozhlížel,no jezdili jsem tak s přestávkou na kojo něco přes 3 hodiny a ani necekl…vyloženě si to užíval,kuřátko ![]()
A Sárinka byla dnes taky zlatíčko,takže zítra mi to nedarujou a bude den na
Ale to neva,chtěla jsem se s Vámi o tu radost podělit… ![]()
Radi,
taky mi zub moudrosti šili,respektive tu jámu po něm a v pohodě,naštěstí ![]()
Nane,Lu a MaK,
ahojte ![]()
Růži,
jsi skvělá,žes tam šla…přijde mi,že to muselo být docela depresivní,co
? Nemyslím ta akce,ale ten pohled na nemocné děti ![]()
Baby,
zoubečky jsou úžasné a ten úsměv,když se tam třpytí ty perličky…no na pusinku
Je to krásné a je to další pokrok ![]()
A mě třeba Luky nekouše (jendou kous,ale to může i dásinkama) a ani růst neproplakal ![]()
Beztak z Vás mluví čirá závist
![]()
Peti , Marťa v takové poloze ležmo s čumendou v kočáru jezdí už nějakou dobu, ale tři hodiny v klidu, to je sen
. A tu jámu po zubu bez komplikací ti můžu jen závidět
.
Bry vecir, ![]()
holky, mate recht s tema zubama. Nam zase brzo vypadnou a budou dlouho bezzubi
Ja mela zuby jeste driv nez Nellinka, ve 3 mesicich a ten, co prvni vypadl, hrozne dlouho nerostl-uz se mnou chteli jet na rentgen, prze vsechny ostatni uz narostly, jen ta horni jednicka nigde
![]()
Ja jak vzdycky zapnu emimino, tak se podivam, kolik jste toho nakecaly a jak vidim treba 30,40 stranek, tak se mi chce utect
Mam cas vzdycky jen chvilku a docitat je ztrata drahocenneho casu
Ale aspon trosku jdu mrknout
Tak zatim ![]()
No jasně Peti, já ti ty Lukiho klofáky taaak závidím
. Ale je fakt, že ten prďola s tím pidizubem v puse vypadá roztomile
.
Radi
a to on je Luky na bříšku docela nerad..
Jen ve vaně vydrží,jinak ne…tak jsem teda koukala jak tele
Ježíííš,já ho tak milluju a Sárouška pochopitelně taky ![]()
Jsem nějaká rozněžnělá,to bude tím,že už usli ![]()
A jé, tak dnes bude všechny milovat Petisa místo Mattesy, to víš, že nám tu chyběla, miláčku
.
Cusky Pet -flasko.
![]()
Zadna zavist, my mame na zuby dost casu.
Spis Jenika ted podporuju v lezeni, davam mu kolinka pod brisko, no vypada to nadejne, i kdyz bud ma nahore zadek a ryje cumakem v podlozce a nebo se vzpira na rukach a spickach nohou.
Jo a to lezeni v kocare je super, ze. Ja davam Jenika hlavou ke me a nesundavam strisku a kouka taky ostosest.
No a den jsme meli jako Pet, ale ja nechvalim!!! Tak a i tak jsem se s vami o to podelila.
Diky Pet. ![]()