Poradna duly
Jana Čurdová
Zdaravim vsechny vespolek ,
tak mi jsme taky jedni s tech mamincinych milanku,ale nijak mi to zatim nevadi
Taky stale jezdime v korbicce a doufam,ze jeste dlouho budem ![]()
Musim tedy potvrdit,ze Lukasek od Petisy byl dnes opravdu k sezrani a je vazne dost akcni
,az jim nekdy dost zavidim ![]()
Jani neboj,to zvládnete ![]()
Luci
to je dobrý,si to pěkně naplánovali,prďolové ![]()
Copak Jeje ???
![]()
Kurna me se Jenik nejak mele, asi jak mu tu cvakam mysi.
![]()
Grehlo
,
Davča je borec…uvidíš,že bude co nevidět capkat..je pevný jak skála …vždyť to víš… ![]()
A Matesko ,
mě na Sárinku mraky lidí říká,že ji mám dát někam do reklam a tak…a já nechci,nevidím důvod ![]()
A na Lukyho už jsem to taky zaslechla…už mě za ty roky tyhle řeči točí…docela,ikdyž trochu to potěší,ale někteří lidi z těch,co to říkají, jsou tak zištní
Že to myslí vážně
Nechápu…
Tak to vysyp Jeje, chci jít chrnět a nerada bych, abys byla smutná, už vůbec ne kvůli mně třeba.
Radi … to nebude kvuli tobe, dyts nerekla mic spatnyho?? ![]()
Pet … taky nechapu, jak chteji nektery lidi vydelat na detech.
Jo kdyby to Jenika treba lakalo si nekde neco zahrat a mel na to talent a naladu, tak mozna, ale nutit ho jen za ucelem zisku… ![]()
Devcata vim,ze jste to uz urcite psali,ale jen tak pro zopakovani,spise jen pro me-kolik tedy vazite a jestli jen kojite nebo prikrmujete a cim a z ceho,DEKUJI.
My mame ted 7,15kg a kojim na vecer davam Nutrilon,jinak zkousime nejake kasicky,zeleninku a ovoce,nejake prikrmy ve skle.
Halooo,tak co je???
Se čeká na Jejikův příspěvek,co ![]()
Tak Jeje ,
co je
![]()
No Peti já nevím, jestli Jejíka nějak nerozesmutnilo, jak jsem napsala, že když je Marťas chudý jak lunt, tak je aspoň mrštný. A ona psala, že se Terka ještě ani neotočí. Tak mně až teď napadlo, jestli jí to nějak nevadilo, jako že Terce chutná a je těžší a tak jí to proto nejde nebo nevím. Jsem se do toho kurňa zamotala.
Grehlo,
já jen kojím a kolik vážíme Ti nepovím,páč to nevím
Ale posledního července se to dozvím a to tajemství Ti prozradím ![]()
Lu,
přesně… ![]()
Jsou to jejich životy a až projeví zájem o něco takového,tak je budu max. podporovat,ale sama je někam tlačit a prodávat
NE ![]()
Jejda holky, to jsem nechtela… nic se nedeje… !!!!
Radi, to vubec ne!
Ja vim ze je Terča těžší a ze ji to bude jeste chvili trvat ![]()