Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
26.7.07 21:06

Jo tak to ja mam taky hodnoucky miminko, taky jsme tak dnes jezdily a my vydrzime cely den bez mrceni, mrcime jen pred spanim, heheheheeeeeec :! :! :! A ja chvalim! A dnes jsme jeste lezely na dece a mala furt lezla na travu a chtela ji papat…kurna ona se neda udrzet na miste :roll: No toto, co ja budu delat, az bude behat??? 8O

Ja chvalim, protoze minule,jak jsem ji tu opatrne pochvalila, ze se lepsi se spankem v noci, tak mi spala od osmi az do peti a pak az do deviti 8O :D

mizim cist.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 21:06

Peti , a přijedeš do té Ostravy :nevim: :huban: ? Že bys mi toho hubana dla jako osobně :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 21:07

Pet … no este ze mi na konci ty animovany odpovedi mavas, jinac teda nevim. :wink:
Sem teda taky rozneznela :arrow: Jenik spinka a praci mam skoro hotovou. Uz skoro 1,5hod tu smiruju, kde vsechny jste, to mi to pak jde pekne od ruky. :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 21:07

Nazdarek,
no Pet, my to vzaly asi za vas, protze Terezka dneska byla zase VYJIMECNE PROTIVNA! :D Za den nezamhourila oka, krom asi peti minut, kdy mi vytuhla u prsa a ja ji chtela prelozit do kocarku, ze vyrazime..
no razem oci jak baterky a pul cesty si hrala, druhou pul cesty uz prorvala. Zrejme ji bolelo brsiko, protoze ho mela dost tvrdy a prdela jak o zivot. A kdyz to vsechno propojim, ze jsme dneska zase trhaly rekordy v plenach, tak jsem zjistila ze ty rekordy trhame predevsim kdyz ji boli bricho. To proste cura vic… jestli se tim proste chce vyprazdnint.. nevim.

Ajko: se mi libi ta tva veta, ze mala uz ma NEUVERITELNYCH 5,70 :-) Moje ma neuveritelnych 8 :D :D :D

Zoubky take nemame, neumime se pretocit na brisko ani zpet… takze my jsme takove lemry :-) Teda ale jinak je hrozne aktivni, neni vteriny, kdy by nemrskla nohou nebo rukou, neco nepozorovala a hlavne je straaaaaaaaaasne ukecana! Dneska jsme najely: ABUBŮ, BUBUÁ, BABA.. nevim, zad to posledni mam brat osobne.. ale denska sem neslysela vlastniho slova :-D

Ja se nejak nemuzu porad rozloucit s tim hlubokym kocarem, ale rikam si ze kdyz by si cucela ven ze sportovniho ze by mozna byl vetsi klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 21:10

Me teda prijde blby dat Jenika do sportaku, kdyz jeste nesedi. Aby videl, tak by mi tam akorat padal sem a tam, a ma-li lezet, muze byt v korbe, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.7.07 21:19

no to si delate prdelku?
Tak za a) jste me ani nepozdravily :evil: :evil: :D
a za b) zase jsem prisla, tak jste fuc? Jste na jine tajne diskuzi, kam ja mam zakaz,zejo? Uz jsem vas jednou podezirala…Ale ja si vas najdu, jen pockejte :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 21:20

Já potkávám hodně maminek,co mají dítka tak kolem nás a ještě nesedící a vozí ve sporťáčcích :wink:
Když jdou dát do lehu,tak není asi problém,ale já chci zůstat u korbičky zatím…
Jeje,
Luky nebývá protivka,ale dnes byl extrémně hodný,tak jsem se fakt chtěla podělit o tu radost…já su tak šťastná,když je spokojený… :D

Radi,
jestli pojedem,tak určo písnu a dám Ti klíďo i dva hubany..možná tam pojedem 2×,tak jeden termín bych určo věnovala Tobě :-)

Jo a dnes jsme měli taky extra spotřebu plen,sice nevím kolik jich bylo,ale dost..páč Luky se 5× pokajdil a když jsme přijeli domů,tak byl už po šesté dnes 8O 8O to trhl rekord…jak v délce bdění,tak v kajdění…a i v „hodnosti“… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 21:20

Lucci: Jsem tehoz nazoru… Ja muzu nahnout i ten hluboky, ale z toho mi pada z jedne starny na druhou.
Ve sportaku muzu take polohovat jak potrebuji a jsou tam ksiry, takze se da prikurtovat, ale jak rikam, se porad nemohu rozloucit s tou vanou.
Kazodpadne vim, ez v tehle horkach ji tam musi byt udesne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 21:21

Ahooj Matess :-) :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 21:21

MATESKO,AHOOOOOOOJ :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 21:23

Luci ja prave doted myslela, ze mamanek neni… A on asi jo :cry: Driv jsem to svadela na to, ze ho boli brisko a proto je protivnej :nevim:

Pet ja na to trosku byla pripravena, driv jsem chodila na LDN a pohled na stary postizeny babicky taky nebyl prijemnej. Ale tam u nich nikdo nebyl, musela jsem si poradit sama. Na tyhle akci mel kazdy doprovod, to mi to dost ulehcilo. Postizeny deti hlavne rodice. Byl tam vetsi kluk (14-15 let), ktery se nemohl ani hnout, prislo mi, ze ani nema mimiku. A jeho babicka nadsene spustila: Podivejte, ona ho zajima, on si ji chce pohladit… Cloveku je z toho smutno. Byly tam postizeny i mnohem mensi deti. Je to tezky, ale zas te hreje hezky u srdicka, kdyz vidis, jakou maji radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 21:24

No tak Matess ahojda. :wink:

Ja chci prave taky jeste zustat u korby, nejlip pres zimu, je dost velika a ja nemam ke sportaku zadnej nanoznik nebo tak neco. :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 21:25

Ruzo … podle me kazdy takhle maly miminko mamanek. Dyt sme s nima skoro celej den sami. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 21:25

Mates AHOJ :-)

A nekecejte tolik, clovek oboucha kousek omitky a jsou tu skoro tri stranky 8O :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.7.07 21:26

Matesko ahoooj já jsem nezdrhla,já jsem teprve přišla.

Tak já se přidávám do klubu šílených maminek.Dneska jsem měla den blbec.Spoustu pochůzek a vyřizování,Lucce jsem totálně rozházela režim a když jsem přišla v 6 domů a chtěla si odpočnout,tak hvězdička spustila pláč který se postupně změnil na vztekání.Nepomáhalo nic ,nosit v náručí,hračky ,chování,prostě nic :cry: .V 8 h usnula tak letím do sprchy a když ji vypnu tak slyším znovu árie.Teď jsem ji konečně dokojila a uložila tak snad budud mít klid.

Dneska nějak nemám náladu tak vás asi budu jen šmírovat,ju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí