Poradna duly
Jana Čurdová
Jo tak to ja mam taky hodnoucky miminko, taky jsme tak dnes jezdily a my vydrzime cely den bez mrceni, mrcime jen pred spanim, heheheheeeeeec
A ja chvalim! A dnes jsme jeste lezely na dece a mala furt lezla na travu a chtela ji papat…kurna ona se neda udrzet na miste
No toto, co ja budu delat, az bude behat??? ![]()
Ja chvalim, protoze minule,jak jsem ji tu opatrne pochvalila, ze se lepsi se spankem v noci, tak mi spala od osmi az do peti a pak az do deviti
![]()
mizim cist.....
Peti , a přijedeš do té Ostravy
? Že bys mi toho hubana dla jako osobně
?
Pet … no este ze mi na konci ty animovany odpovedi mavas, jinac teda nevim. ![]()
Sem teda taky rozneznela
Jenik spinka a praci mam skoro hotovou. Uz skoro 1,5hod tu smiruju, kde vsechny jste, to mi to pak jde pekne od ruky.
![]()
Nazdarek,
no Pet, my to vzaly asi za vas, protze Terezka dneska byla zase VYJIMECNE PROTIVNA!
Za den nezamhourila oka, krom asi peti minut, kdy mi vytuhla u prsa a ja ji chtela prelozit do kocarku, ze vyrazime..
no razem oci jak baterky a pul cesty si hrala, druhou pul cesty uz prorvala. Zrejme ji bolelo brsiko, protoze ho mela dost tvrdy a prdela jak o zivot. A kdyz to vsechno propojim, ze jsme dneska zase trhaly rekordy v plenach, tak jsem zjistila ze ty rekordy trhame predevsim kdyz ji boli bricho. To proste cura vic… jestli se tim proste chce vyprazdnint.. nevim.
Ajko: se mi libi ta tva veta, ze mala uz ma NEUVERITELNYCH 5,70
Moje ma neuveritelnych 8
![]()
Zoubky take nemame, neumime se pretocit na brisko ani zpet… takze my jsme takove lemry
Teda ale jinak je hrozne aktivni, neni vteriny, kdy by nemrskla nohou nebo rukou, neco nepozorovala a hlavne je straaaaaaaaaasne ukecana! Dneska jsme najely: ABUBŮ, BUBUÁ, BABA.. nevim, zad to posledni mam brat osobne.. ale denska sem neslysela vlastniho slova ![]()
Ja se nejak nemuzu porad rozloucit s tim hlubokym kocarem, ale rikam si ze kdyz by si cucela ven ze sportovniho ze by mozna byl vetsi klid..
Me teda prijde blby dat Jenika do sportaku, kdyz jeste nesedi. Aby videl, tak by mi tam akorat padal sem a tam, a ma-li lezet, muze byt v korbe, ne? ![]()
no to si delate prdelku?
Tak za a) jste me ani nepozdravily
![]()
a za b) zase jsem prisla, tak jste fuc? Jste na jine tajne diskuzi, kam ja mam zakaz,zejo? Uz jsem vas jednou podezirala…Ale ja si vas najdu, jen pockejte ![]()
Já potkávám hodně maminek,co mají dítka tak kolem nás a ještě nesedící a vozí ve sporťáčcích ![]()
Když jdou dát do lehu,tak není asi problém,ale já chci zůstat u korbičky zatím…
Jeje,
Luky nebývá protivka,ale dnes byl extrémně hodný,tak jsem se fakt chtěla podělit o tu radost…já su tak šťastná,když je spokojený… ![]()
Radi,
jestli pojedem,tak určo písnu a dám Ti klíďo i dva hubany..možná tam pojedem 2×,tak jeden termín bych určo věnovala Tobě ![]()
Jo a dnes jsme měli taky extra spotřebu plen,sice nevím kolik jich bylo,ale dost..páč Luky se 5× pokajdil a když jsme přijeli domů,tak byl už po šesté dnes
to trhl rekord…jak v délce bdění,tak v kajdění…a i v „hodnosti“… ![]()
Lucci: Jsem tehoz nazoru… Ja muzu nahnout i ten hluboky, ale z toho mi pada z jedne starny na druhou.
Ve sportaku muzu take polohovat jak potrebuji a jsou tam ksiry, takze se da prikurtovat, ale jak rikam, se porad nemohu rozloucit s tou vanou.
Kazodpadne vim, ez v tehle horkach ji tam musi byt udesne ![]()
Luci ja prave doted myslela, ze mamanek neni… A on asi jo
Driv jsem to svadela na to, ze ho boli brisko a proto je protivnej ![]()
Pet ja na to trosku byla pripravena, driv jsem chodila na LDN a pohled na stary postizeny babicky taky nebyl prijemnej. Ale tam u nich nikdo nebyl, musela jsem si poradit sama. Na tyhle akci mel kazdy doprovod, to mi to dost ulehcilo. Postizeny deti hlavne rodice. Byl tam vetsi kluk (14-15 let), ktery se nemohl ani hnout, prislo mi, ze ani nema mimiku. A jeho babicka nadsene spustila: Podivejte, ona ho zajima, on si ji chce pohladit… Cloveku je z toho smutno. Byly tam postizeny i mnohem mensi deti. Je to tezky, ale zas te hreje hezky u srdicka, kdyz vidis, jakou maji radost.
No tak Matess ahojda. ![]()
Ja chci prave taky jeste zustat u korby, nejlip pres zimu, je dost velika a ja nemam ke sportaku zadnej nanoznik nebo tak neco.
![]()
Ruzo … podle me kazdy takhle maly miminko mamanek. Dyt sme s nima skoro celej den sami. ![]()
Mates AHOJ ![]()
A nekecejte tolik, clovek oboucha kousek omitky a jsou tu skoro tri stranky
![]()
Matesko ahoooj já jsem nezdrhla,já jsem teprve přišla.
Tak já se přidávám do klubu šílených maminek.Dneska jsem měla den blbec.Spoustu pochůzek a vyřizování,Lucce jsem totálně rozházela režim a když jsem přišla v 6 domů a chtěla si odpočnout,tak hvězdička spustila pláč který se postupně změnil na vztekání.Nepomáhalo nic ,nosit v náručí,hračky ,chování,prostě nic
.V 8 h usnula tak letím do sprchy a když ji vypnu tak slyším znovu árie.Teď jsem ji konečně dokojila a uložila tak snad budud mít klid.
Dneska nějak nemám náladu tak vás asi budu jen šmírovat,ju ![]()