Poradna duly
Jana Čurdová
Jezis ja tu dietne vecerim ovoce, a Ruza mi tu voni palacinkama.
![]()
Pet ne ne nenamíchla,já ti to hodný miminko přeju
,však ty si to za ty pochvaly zítra vybereš taky
.
Já bych mluvila ale někjak nemám o čem a jsem dneska fakt vyfluslá.
vcera jsem litala po socialkach kvuli rodicaku-potesily me zensky jedny ourednicky! Vsude mi chvalily nellinku(co taky jinyho maji rikat,ze), radily, at ji dam do reklamy a ze uz nebudu muset pracovat
Ale cim me nejvic potesily
za cervenec dostanu i materskou i rodicak. Takze nejakych 15 tisic, coz je tady u nas v prdelakove jeden ucitelskej plat ![]()
Luci o kolik jsme vlastně mladší?Jeník je někdy odpoledne?Myslim narozenej.
ja bych si taky dala palacinku
Ale asi se budu muset lecit s tou mou chuti na sladky… Uz to fakt prehanim
A dost, Martino
Jako ale vazne, ja kazdymu rikam, at uz me hlida, abych tolik nezrala to sladky, ale pak se vymluvim, ze jdu treba na WC a zezeru pul cokolady
![]()
PET: No ja porad doufam az tu zacneme hazet ty vahy v 6 mesicich, ze na tom budeme podobne.
JOO .. STICKO, tys sem davala vahy a miry v 6 mesicich, ja si to zapomnela poznacit a uz se mi to nechce hledat.. mohla bys to hodit znovu?
Kuju! ![]()
Abych to mohla hodit do tabulky prirustku ![]()
Koukam se tedka do nasi galerky ..
Schvalne mrknete na komentar Zanet ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
dobrou noc
Ja odchazim a specham
Mejte se kocky. Az ukecate 50 stranek, tak zase prijdu ![]()
Tak jsem dočetla a jdu chrnět.Jsem zvědavá.Malá je dnes poprvé sama v pokojíčku - děcáku .Zítra jedeme na tu svatbu,tak budeme první noc spát mimo domov.Mám strach,jak to malá v cestovní postýlce a cizím prostředí zvládne.
Tak dobrou a o víkendu čauky
Ty jo, my se se svými 6,7kg můžeme zahrabat
. No Martin je atletické postavy a aspoň je mrštný
(až moc).
Růži - opravdu jsi hodná ženská, žes tam šla potěšit ty lidičky
.
Jani … dodrzite-li casovej rezim (u nas treba koupani v sedm, pak kojo a spi se) tak to zmakne v poho si myslim. My teda nemeli problemy nikde a ze uz Jenik vystridal mist i postylek. ![]()
Matess … sotva te pozdravime, tak utikas, jo? ![]()