Poradna duly
Jana Čurdová
Grehlo , já jen kojím a v poledne obídek masozeleninový a odpoledene sváča piškoty (bezlepkové) s přesnídávkou. Lukajz říkal „mami, Majtínek má bezlepkové piškoty a my si dáme ty s lebkama“
.
…taky jen šmíruju, nemaje moc sil psát, ale Jeje , tobe je líto, že jsme nikdo nereagoval na ten link na galerku? To je nostalgie, kde ze jsou ty casy, kdy jsme se kochali jen nad fotkami z UTZ, vid? A jestli to bylo cokoliv jinýho, tak už stejně nesmutni!!!
Raduš
Lukajs je třída ![]()
A hláška Týnky od MaK byla taky úžasná…já ty děcka žeru
![]()
Radus,ten obidek mu varis nebo kupujes v tech sklenickach a ty piskoty jsou od jake firmy? ![]()
Jsem si oddechla Jejíku , nikdo nemůže ovlivnit kolik tak malé dítě váží a že je Terezka těžší, to tak prostě je. Možná jí to trošku zpomalí ten vývoj motorických dovedností, jako že se bude točit a tak, Ale v roce a půl nepoznáš, že byla jako malá baculka, jak to vyběhá.
papa, jdu hajat ![]()
Grehlo , někdy koupím, ale více vařím. Piškoty vyrábí myslím Kávoviny, kupuju ve zdravé výživě.
Ježkovy oči,
vždyť Terezka je úžasná…kilo sem,kilo tam ![]()
Sára byla taky baculka a jaká
A teď je šlank
V rámci možností ![]()
Raduš
a to kupuješ jaké piškoty???Ty dlouhé nebo ty kulaté???Já mám strach,že by mu ty kulaté zaskočily,tak ty neměla ani Sára..co??Nezaskočí
???
No Pet… Sara predevsim vypadala velice zajimave…
Ale ze je z ni kocka. ![]()
Ja mam normalne hlad?
No to musim jit zaspat, prece nebudu jist v deset vecer.
![]()