Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
26.7.07 23:23

Dobrou Leni :-)

Můj Coufal nikoho nezajímá,tak jsem tu zatím dožehlila,abyste věděly :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 23:28

No…
tak teda dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.7.07 23:29

Brou! N.
Kouknu na mapu jak je ten Bruntál daleko! N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.7.07 02:22

Takze ted jsem do nej za hodinu dostala 200ml, ale byly to fakt nervy. Vzdycky se po 50ml zasekne, semkne pusinku, hlavou smyka ze strany na stranu, mruci, no hysterak, fakt.

LENI - vyhladovet jsem zkousela, to je akorat pak protivny a je to este horsi to do neho dostat. Je fakt, ze mu to uz ted nutim nasilim, desne me to stve (a mozna mas pravdu, ze jsem mu to zprotivila, jsem fakt hrozna matka :( ), ale ja mu proste po vsem mirumilovnem nabizeni nakonec tu pusu chytnu, flasku mu tam vrazim a on pije…!
PET - prso zkousim obcas, kazdy den ne, to je totiz docela o nervy, vis, kdyz me pokazde odmitne :-(

Toz fakt nevim. NANE, mas pravdu, hlady neumre. Asi se budu muset zklidnit, ze ma malo a udelat tu flasku nejakym zpusobem vzacnejsi. Co radis?
Pane jo Davidek je teda fakt tezka vaha :-) Prosim, chci taky videt fotky, nejlepe, jak ho drzis na rukou ;-)
Ja mam zrovna taky splin (nebo posledni dobou? :roll: ja totiz uz nekojim, jen pumpuju, totiz odstrikavam :-), prcek mi prso odmital, no a ted uz i flasku, pripadam si fakt neschopna…), ale jinak jsem vetsinou spokojena. S vahou je to divne, mam skoro o 5kg min nez pred tehu :roll: to jsem mela snad v 5. tride naposled (to jsem byla tlusta!). Je to asi to pumpovani a nervy kolem toho…

Tak, dala jsem si cokoladu a jeste k tomu kakao a je mi lip. Zitra bude lip. :-)

Moravsky sraz - ja bych brala tu Lesnou ;-) Ale az nekdy pristi rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 06:40

ahoj kocenky, vas docitat, to je sila
Listi, ja uz sem taky vystavena a mit dve deti tak sem taky v bohnicich. Prtouskovna jedla v 11,2,4 a od ty doby je vzhuru, tes s ni sedim v obyvaku, protoze dela hluk a manza se chudak nevyspi.
nane, to me mrzi ta depka, vim jak ti je, ja mam depky neustale, uz sem se zase objednala na radu laktacni poradkyne k psychologovi, prej kulda potrebuje pohodovou maminku a ne vystresovanou, co se stale neceho boji. Prej infekce ciha vsude a stejne ji neuhlidam :( .
Zanet, s tim papanim to bude lepsi uvidis. my zaciname s mrkvickou od hippu v nedeli, manza si zamluvil prvni lzicku auz si pripravil bryndacek co ji koupil, kde je tatinkuv milacek :D :lol:
vcera jsme se byli podivat na byt, jsou to ale palky, 80m, umakartovy jadro, drevena okna, lodzie 5m a oni chtej 2600000,–. no je fakt, ze se tady uz skoro nehnem a to nemame ani jidelni stul, na kterym mame cvicit vojtovku, sme byli jak blbi kdyz sme vysvetlovali za cvicime a prebalujeme na zemi, ze nemame stul, ze se nam nevejde do bytu. Mame jen vyklapeci pultik. :oops:
Tak ted koukam ze prtouskovna vytuhla na hraci dece, tak jdu jeste do pelechu, ale v sedum zacne rvat manzovi budik a mam po pr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.7.07 07:01

Dobre ranko. :-)

Tak jsem po dlohe dobe spala bez manzi, a ani nevim, jestli se mi spalo lip. Asi ne. Jen sem se nebala, ze ho Jenik v noci vzbudi. :)

A uz nevim, co jsem vam chtela, asi nic, Coufala neznam, na Moravu klidne prijedu, Jenik se mi prave otocil na zada, no to koukam 8O 8O 8O ale je na kraji postele, tak ja jdu hlidat, at nesleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.7.07 07:54

Ahojky holky,
tak jsem se vrátila s Péťou z nádraží a moje starší sluníčko právě odcestovalo s babičkou vláčkem na Slovenskou!!!! Jsem to děsně ořvala!!!! :oops: :cry: Já jsem od ní nikdy nebyla na víc než ani né jeden den a až teď co jsem byla v porodnici to bylo čtyři dny a mohlo mi to utrhnout srdce!!!!! :oops: :cry: Ale když jsem viděla jak je šťastná,prďolka moje ,ale stejně je tu podivné tico a snad i smutno,jak vím,že sem už nikdo nepříjde…člověk je strašně nevděčnej,celou dobu si přeje,aby si konenčně na chvilku odpočinul od dětí a když to konečně příjde tak je v podstatě nešťastnej,že je tu sám!!!! Začarovaný kruh!!!! :?

Víte,já jsem už dlouho večer nechodím kvůli tomu,že malej jakmile odejdu z ložnice se probudí a začne brečet,já to fakt nechápu,on byl hodný miminko až jsem nevěřila,že je pravda že druhé děti jsou hodnější,ale teď je fakt zvláštní,přes den mu nevadí,že spí v ložnici sám,nepotřebujeme mě,ale v noci si nesmím dojít ani na záchod…co se týče těch zubů,tak to můžou být,ale připomnělo mi to fakt,jak jsme špatným náladám Anetky přisuzovali růst zoubků asi už od třetího měsíce a první zoubek jí vyrostl až v 11 měsících!!!! Tak asi tak!!!! :D

V noci měl malej zase teplotu a nemohla jsem jí srazit a vyjímečně nechtěl prso on ale musela jsem mu ho cpát já…

tož píšu zase román co??? :D

Až se malý probudí tak pojedu do města si koupit barvu a vymaluji si předsíň a možná i kuchyň…co tu budu sama dělat,když všichni jsou pryč,…kámošky na dovolený…příbuzný též.....chjo jen já tu musím smrdět až do pondělí,protože bez manžela by zřejmě ten peněžní ústav spadnul či co,se tam musí ještě v pondělí stavit,takže tak…
Ale nejdůležitější je,že někám potáhnu!!!!! :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.7.07 08:05

Listi … tak to mas peknej plan vymalovat si. Me malovani bavi a jakou budes mit barvu?? Ja se tesim az budeme na jare malovat bytecek. A bez Anetky to zvladnes, neboj. Uz je to velka holka a taky potrebuje byt nekdy bez rodicu, no ne? A alespon si odpocines, ber to tak. :wink:

Jezis ja sem dneska ospala, ze si pujdu asi lehnout s Jenikem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.7.07 08:12

Víš,že bych Lucko byla někdy raději,že by si vzal někdo malého a já nych byla jen s Anetkou!!!! Strašně mi chybí to když jsme byly spolu jen my dvě,jak jsme se mazlily,jak jsem jí četla pohádky,jak jsme chodily na procházku…teď jí kvůli Peťulkovi nestíhám ani přečíst pohádku a všechno s ní prožívá převážně manžel.....chodí spolu do kina,do divadla,na houby a já sedím s malým doma… :cry:
Teda já mám dneska náladu,rpyč s ní!!!!!!!! :D

Rozhodla jsem se že předsíň nakonec vymaluji místo žluté meruňkovou a přemýšlím,že bych rovnou koupila i nový koberec,si to tu udělám podle svého…juchúúúúúúúúúúú už se těším!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 08:32

listi,
merunkova je krasna, my mame jednu stenu zelenkavou, druhou lososovou, treti bilou a ctvrtou okna :D .
lisacek je peknej zavislak na mamulce co, asi jako nase kuliskovna, uz jsme premejsleli jestli se neboji tmy nebo co, bo ve dne v postylce normalne usne.
Ja normalne kojim kazdy dve hodiny a furt se to zkracuje i v noci, nechapu 8O , je to pani otesankova :D
jeje, miry mame 7440g, 68cm a 42 obvod hlavinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 08:35

Bré ránko :-) ,
Lišti,
ať to manža doma pozná,až přijde domů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 09:02

Lišti,
ta fotka Anetky je kouzelná a jak má tu ručičku na okně…hezounké :huban: :-)
A nesmutni,užije si to tam a ono je svým způsobem dobře (hlavně pro ni),že má teď větší kontakt s taťkou…aspoň se jim utvoří zase o něco pevnější vztah…a to neznamená,že ho ztratíme mezi sebou Vy dvě :wink:
Tak nevím,tady říkáme,jaké jsou ty naše děti mamánci,jestli to nebude nakonec naopak,že my jsme děťánci :wink: jestli nakonec nejsme my víc závislejší na těch dětech než oni na nás :-) :wink:

Už chválit nebudu :( ..zatím to vypadá tak,že prokletí je emimču dané :roll:

Kde jste všechny :?:
Lu,
nechrň…budíčéééééék :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.7.07 09:11

Ahoj holky,

tak o vikendu budem sami doma. Manža jede na nějakou vypravu APALUCHA někde do brna z kamarádama kteří berou i svoje děti. Ja mu samozřejmě to svoje nedám ale bere aspon psa :) Dou někam do aquače a dělat ruzné tury :) Takže bude s malým sami doma..nic nového. Furt jsme sami doma…Někdy siuž připadám jako svobodná matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
27.7.07 09:19

Ahoj holčiny,

ani jsem tady včera skoro nebyla. Večer jsem dala Martinovi sunar a nechala ho v postýlce. Pak si říkám, že ho půjdu skontrolovat a on ležel na zádech a z pusy mu šla fontána a měl v puse totální bílej rybník. Tak jsem ho rychle vyndala, aby se nedusil a on hodil druhou totální šavli. chuděrka moje malinká. Tak jsem ho chlácholila a manžel uklízel totální mrdník. Koberec, postýlka, povlaky, peřiny všechno totál. Jsem ani netušila, co se do těch kulíšků vejde. Asi mě osvítil duch svatý, že jsem ho tam šla zkontrolovat. Tak jsem ho samozřejmě po celou noc hlídala a teď jsem kántry. Po dlouhé době jsem si tedy vyzkoušela v noci jen kojit a tak to bylo v 23,2,4,6. Po sunárku běžně spí těch 7 hodin. No už jsem ho nechtěla ládovat.

Hlav: dneska jedeme do Plzně na ty fotky, tak se těšim. Martínek vyspává, ale až se probudí, tak jedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.7.07 09:24

Pipi ježiši to je hrozný,ale ještě že to tak dobře doapdlo!!! Kolikrát si říkám,že my mamky máme nějaký šestý smysl co se týče dětí nebo co!!!! Já ho kolikrát slyším brečet ještě dříve než začne!!!! :)
Ty máš rande s Hlavičkou?!!!! 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital