Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
26.7.07 22:12

čus Lišti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.7.07 22:13

Gre já taky jenom kojím a váhu :?: v 5 měsících měla 5,90 za týden jdem na ko a tipuju alespoň 6,50-teď mě koooneečně baculatí :dance: .

A halvičku Pet my máme 39cm,takže nosíme furt kojenecký čepičky.My ty malý lebky máme v rodině,ale Lucka ji má zatím nejmenší-teda jako myslím ještě menší než měla Leňa v jejím věku a to jsem s ní musela chodit na neurologi jestli je v pořádku.

Holky nemám sílu ani na ten šmíring tak odcházím bubat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 22:14

Lu já jsem toho za tu chvíli,co tu sedim, sežrala zhruba tolik,co za celý den,včetně čokošky,kterou Týnka dostala od babi :oops: Budu muset nenápadně koupit náhradní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121

Normálně jsem Vás nestihla dočíst,vy teda dneska jedete,držtičky moje!!!! :D

Ahojky MaK :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864

Peti , kulaté, já to zaliju přesnídávkou, ony zvlhnou a já je poňahňám vidličkou. U Lukiho jsem je strouhala na struhadle a byly na prášek :roll: . Marťovi malé kousky jídla nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 22:15

Lucino,
Ty mrchóóóóóó…tak já v dobré víře,Vám sem dám fotečku mé berušky..jakáže to byla kočenka a Ty na mně takhle :-) …Jedu směr Český Brod a čekej přepadení :-( :pankac:

Čau Lišti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79

dobrou,jdu neco zkusit naspat nez se mi vzbudi mrne :roll:
Zitra si to doctu,snad bude cas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847

Ahoj kecalky, jeste jsem nic necetla, jen se jdu vybrecet a pak zas pujdu. Tak to radsi ani nectete…

Mam depku. Ma nahradnice v praci to vzdava, pry na to nema nervy (hlavne ji hloda jednani s ceskou stranou) a konci. Tak ja budu muset asi zpatky do prace, dite strcit do jesli nebo prijmout au pair nebo co ja vim. Nastesti jsem ji premluvila, aby zustala do vanoc, tak je este moznost, ze nekoho najdu a zaucime namisto ni… ale stejne me to docela vzalo. Chtela jsem zustat doma s malym, ale dalsi vec… zas mi nechce jist :? (sakrys, jsem ho chvalila dopredu zas), po dlouhem zapase vypije 60ml a konec. Proste zazene ten nejvetsi hlad. Ja delam asi neco blbe :cry: Mne to nebavi ho nutit a zapasit s nim. Ale ja vidim, ze ma hlad, cpe si vsechno do pusy a je nespokojeny (taky kdyz jedl naposled treba pred 3 hodinama a zas jen tech 60-70ml). Ach jo. :(
A este Danny je pryc, tak ani nemam rameno, na kterem bych se mohla vybrecet. Este ze tu jste vy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 22:16

MaK … cokosku tu mam jednu pro babicku k svatku, tu jist nebudu. Ja bych si dala housku se syrem a rajcetem. :-) Nic nebude Lucie, ovladej se!! Asi si jen schroupnu polystyren a pujdu spat.

Praci uz mam hotovouuuu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 22:17

Pa Grehlo.

Peti , no Sára byla fakt kóča :potlesk: na těch fotkách, ale teď je ještě větší :pankac: .

Nic, odcházím, podruhé, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
26.7.07 22:17

Radko děkuji za radu,mě zubařka dneska řekla,že si mám koupil modré balení Panadolu! A ohledně Anetky prý nic dělat nemůžu,teď musíme čekat,jestli jí náhodou zoubek nevypadne a pokud do tří měsíců nevypadne,tak bude v pořádku! Ale stejně mám strach,aby jí pak nerostly křivě zoubky!!! :cry: Ona je doteď měla tak krásné,že by mohla dělat reklamu na zuby..chjo…je to smůla,ale ještě že to jsou mléčné zuby… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 22:18

Pet … se necerti a prijed, udelame mejdan. :wink:

Zanet … to je blby s tim jidlem. Prace se nejak vyresi, to neni v USA materska?? Prece te nemuzou nutit pracovat? 8O Ale to jidlo, to nevim, co mu delat hustsi kase? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 22:18

Žanetko, nebuď smutná, to se spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 22:20

Zanet do konce roku někoho seženete,uvidíš!
A s tím jídlem,nevim,možná bych zkusila kaši,ta by ho zasytila víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 22:20

Lišti, no právě mně to říkala zubařka taky, ale jak to bolelo, tak jsem se ptala praktické doktorky a ona to hledala v počítači a výsledek víš. Jo a ahoj, jsem tě nepozdravila :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí