Poradna duly
Jana Čurdová
lhaní taky nesnášim,přemýšlím o tom úplně stejně
když mu neva zalhat o prkotině,tak co teprv kdyby šlo o něco důležitýho ![]()
hádky s manžou my se teda hádáme minimálně,ale když,tak o blbostech ![]()
Pet se po mně včera sháněla
-my jsme slavili ten Týnky svátek,víš?Měli jsme tu návštěvy,takže jsem to sem nestihla.
Ale dneska jde manža na squash,tak tady budu určitě ![]()
Ja se taky pridavam ke gratulantum vsem Annam, vse nej!!!!!
Venku je zas pradelna,fuj, to jsem se radovala predcasne, ze uz bude porad tak hezky 25 a vetricek.
Ja se z toho picnu, ted mi volal davny kamarad, nevideli jsme se snad ctyri roky, a slyseli snad pred rokem, ze se zitra zeni a ze by mne tam moc rad videl. A pry samosebou i s manzelem a malou. A jako kdo toma behem pul dne vse zaridit? Manzel dovcu, ja mela v planu taky jit do prace,no to je bomba teda.To mi to jako nemohl zavolat driv. Mam sto chuti nikam nejit. On na nasi, ac byl pozvan, taky neprisel. Ale zase jsem ale ted venku Ivance koupila moc hezke saticky
![]()
cus,
tak sporak je jako novej, teplotka klesla, ale ten parak venku, no fuj, uz sem myslela ze nebude vedro do konce cervence aspon.
hadky s manzelem - co prestal kourit, je jako naslapna mina, ale klidne at se hadame, hlavne ze nekouri. nevite jaka je to parada, kdyz mu nesmrdej, ruce, vlasy, obleceni a kdyz se tuli k maly jsem v klidu, driv se mi otevirala kudla v kapse.
jak ji pusinkoval.
taky se hadame kvuli prkotinam, treba klistata versus chalupa, kojenecky plavani versus vymachany genitalie maminek a tak, no jeste ze on je normalni a usmernuje me.
Aničkám vše nej k svátku
tak my jsme dnes malou šupli do děcáku a teď se tam ubrečela do spaní.Já nevim,že ty děti,když jsou unavený,že nezavřou očka a nespí.To nééé,to musí být řev nebo drncání v kočáře
![]()
ty jo nevim, jestli je to horkem, ale kojim prtouskovnu kazdy dve hodiny. Manza rikal, ze ma takhle stale hlad, ze petkrat denne cvici a spali hodne energie, myslite ze to ma na to vliv?
http://www.uzlicek.cz/(lc1gf5yf15olhni4oxzs43nd)/default.aspx?ido=152&sh=42078395
holky, to stoji za to se zaregistrovat, jsou tam uzasny videa, porod, detsky smich, tatinci hlidaji a tak
![]()
Čus děčátka, děkuju všem za rady a pokusím se s malým nějak to kojení přežít..no je to opravdu o nervy, tak nevím, až mě to našve, tak s tím seknu a bude to
.
Jo Lucí díkes za tu masaž, už jsem to zkoušela je to dobrý, tak uvidíme, ale doufam, že to pomůže, jelikož jít opět k doktorvi, aby na mě koukal jako na blázna, to opravdu už nechci ![]()
Jinak dneska jsme byli s malým na výlete v Plzni v ZOO a docela se mu to líbilo. Měla jsem strach z tý cesty, ale nakonec malej spal a byl v pohodičce. No tak musíme na výlety jezdit časteji. Jo kam se dá vyjet takhle s malým prckem…poraďte mi něco, je jedno kde v ČR to bude, taťka má dovču, tak budeme vyrážet na výlety.
Tak zátím jsu bojovat s křiklounem…zase kojení, mě asi odvezou
jo ta kase sinlac ze svatojanskeho chleba je mooooc dobra, uz sem snedla celej pytlik ![]()
Ahoj holky,
tak mi to nedá se nepochlubit. ja vím že nekteří tady už dávno to mají za sebou ale nám se teprve ted kloube první zoubek ![]()
Malý to snaší zatím tak ruzně není to nejhorší koupila jsem mu i gel at mu to trošku zprijemníme…
Tak musela jsem se pochlubit mám šilenou radost:)
Mates…tá tvoje Nelinka je šikovná někdy mám pocit že i ten náš lump začne brzo lozit. Skoro pořád je na břišku a začína se s nožičkama odrážet..tak se plazí…otačí se a hodně se tak nějak pohybuje už skoro po celé podlaze…
Manže říka že zachvilku mu bude chodit pro pivo ![]()
Cauky holky,
tata nam zase uzme v sest hodin notas, tak vam honem honem pisu, ze me tu dlouuuho neuvidite, pac zitra odjizdime na takovou mini dovcu… do nedele budem na Slovensku, mela bych jit pomalu balit…
A dneska jsme byly na kontrole a ze je mala zase zdrava jako ripa, tak jsme za odmenu dostali treti hexu. Toz sa odholavam, ze pristi tyden pujdem uz asi konecne do nausnicek.
Vse nej a hodne zdravicka vsem Anickam k svatku ![]()
Luci - stejne jak jsi psala Szelvicce o te poloze pri kojeni (ja ji rikam „hore nohama“ - toz tak to praktikuju ja s tim nasim zlobidlem, kdyz se rozhodne, ze se na levy bok pri kojeni proste neotoci…
Aha, jeste jsem se zapomnela pochlubit, ze od minuleho mesice Anja pribrala presne pul kila, takze ted vazi neuveritelnych 5,7kg ![]()