Poradna duly
Jana Čurdová
jo, Leni, byla kaslaci a chraptici (a ja uz tu vlastne skoro nejsem
)
No tak než přijdete tak vám zatím řeknu,že jsem sežrala půlku ananasu a teď mám úplně bolavej jazyk
.Já jsem normálně nikdy ananas nejedla a v těhu jsem na něj dostala hroznou chuť a od té doby se ho můžu ubouchat.Prej je dobrej na kojení,nevíte o tom něco?Je to prvda nebo kec???
Fakt jo?Tak alespoň mám zdůvodnění,když nebudou mít ten ta 25.- tak že musím mít ten za 45.- abych mohla kojit
Jsem úplně trpěla po porodu měla jsem strach že je tam moc vitamínů aby se malá neosypala a tak jsem ani nemohla jít do zeleniny,protože jak jsem ho uviděla tak se dostavil pavlovovův reflex
.
Leni,
já ananas nejím…tak nevím…ty vo*e a další věc,co můj jazýček nene ![]()
Už jsem fakt trapná,ale jsem to holt já… ![]()
Ale já slyšela,že jsou dobré i borůvky a Ty jím
A taky nevím,jestli to není nějaká klamavá reklama…
Možná jsem si to právě vymyslela ![]()
Štičko,
už jsem dole ![]()
Jeje,
tak se ptej…jako bys nevěděla,jak mě tímhle trápíš ![]()
A jeste sem si vzpomnela, ze tu mam nejake restiky… nekdy o padesat prispevku vzad se me ptala Zanet , jestli si vazne myslim, ze Anysek se nachladila, ze se odkopala… no, ona se taky furt odkopava, jenomze tentokrat se dost k ranu ochladilo a mala byla pote (po odkopani)ledova jak zabicka a brzy nato ochrapla…
Ajko,
já náhodou vím,že byla Aninka odkopaná a že jsi to tu psala a bála se,že je to tím ![]()
Jsem ráda,že je v pořádku
![]()
Borůvky jo?Tak ty jsem papkala minulý týden,švíca dovezla z lesa a já je jedla hrstma
a nemytý-to by mě Štika dala,kdyby mě viděla
![]()
Jo a ještě se musím normálně přiznat,dneska jsem si dala kofilu a Lucka mě furt šahala po papíru od ní -čokošku dostal taky
- a tak jsem jí ho dla na hraní.Pořád si s ním fascinovaně šustila a pak ho šupla do pusy tak jsem jí ho hned vzala a zjidtila že už stihla kousek sníst
,tak budem zítra čekat na hovínko s papírkem
![]()
Štičko,
raz dva,raz dva,raz dva…Tě na dálku budu povzbuzovat,ju ![]()
Ježíííš,se mnou se nikdo nebaví
![]()
PET: no kdybch vedela na co, tak se zeptam. se mi to normalne nechutne vykourilo z mozkovny ![]()
Takze pracuji dal a treba si vzpomenu..
ale to vy tu uz zase nebudete ![]()
STIKO: Myslim, ze striknte NA DEN ty prikmy dodrzovat nemusis! Jen si to o vikendu pekne uzijte a pekne to zdokumentujte!
diky Pet, zatim co vyzerete, tak ja cvicim
, no musim byt sexy konkurence je velika
No jistě Štiko den sem den tam .Lucka bude mít 9 ukončený 6 měsíc a myslíš že něco dostane,prd.Až bude málo mlíka tak dáme něco jinýho dřív ne.
Pet nekousat,psat.Apropos co Sárinka jak si užívá prázdniny,jede někam na výlety?