Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
25.7.07 18:48

Jani: pokud jde o kaši, tak si vyber nějakou rýžovou. Je to tak jak psala Štika, obylný kaše se zatim nedoporučují. Jinak je dobré začít spíše zeleninkou a to proto, že pokud začneš třeba ovocem, tak se nim hůř na tu zeleninu zvyká. Jsou to totiž většinou blivajzy. Já tedy to trochu obrátila a začala ovocem a teď dávám zeleninu a sežere naprosto vše, ale to neber jako příklad, páč pokud je po svých rodičích, tak sežere na co příjde :wink:

Matess: ty jedna holko ošklivá :lol: :wink: . Co tady zase prezentuješ toho svýho supermana. :lol: :lol: :lol: . Né, to neber vážně, já ti moc přeju, že je Nelinka taková holka, pořádná. Vždyť my si na ní myslíme a kdo jinej by měl toho našeho lenocha honit než ona :wink: . To že bude o hlavu větší, s tim už se nějak vypořádáme :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.7.07 19:45

Holky, tak jsem teď hledala trasu na tu Seč a jela bych přes pět hodin jak Pendolínem, tak autem. Na to, že to je jeden den tam a druhý dom, to s dětmi nedám, je to daleko, chjo :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.7.07 20:15

Matess, vítám Nellinku v klubu lezců. Můžou se s Martinem domluvit a plazit se na nějakou procházku :D .

Jo Martin má Šestou nemoc , dneska po poledni se kompletně osypal. Takže ne z červeného krku, ty teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.7.07 20:33

Martinku at je sesta nemoc brzo pryc,chudacek, a Tobe Radko hodne sil at to zvladnete levou zadni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
25.7.07 20:54

Ahoj maminy :wink:

Radko , tak ať je Martínek brzo úplně OK,ale snad už jste z nejhoršího venku, pupínky už jsou prý nebolavé.

Pipi , stěhování musí být těžký, když jsi tam žila 30 let. Já šla v 18 do Prahý na vejšku a od tý doby pořád pendluju, ale stejně mám teď k mámě daleko a chtěla bych k ní být blíž. Bydlí za Plzní…

Jinak my se budeme stěhovat snad už v září, jen o ulici vejš, kde nám staví řadovej domek. S připojením to taky bude bída, bůh ví, kdy budu zase on line :( :( :(

Plešku v zadu taky Vojtíšek má, k tomu docela dost vlásků nových nahoře na hlavičce a ještě i nějaký z porodnice :potlesk:

Matess, Nellinka je borec :potlesk: A Martínek od Raduš taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.07 20:59

Ahoj,
tak já jen v rychlosti nakouknu co se stalo nového… a pádím spát…

Pleška - my máme taky… ale už se to pomaličku zmenšuje jak tráví čím dál víc času na bříšku :wink: :lol:
Koupání po očkování 8O tak to jsem snad ani ještě neslyšela že by se nemělo, takže my normálně koupem očkování-neočkování :wink: :lol:
Cupi , tak kluci dopoledne pokračovali v tom šíleném nerežimu… kdy jeden řval a druhý spal a pak si to obrátili :roll: … pak jsme byli venku a odpoledne se to už konečně nějak srovnalo a spali společně :potlesk: Teď jsme je uložili, já se zvesela pustila do šití… a oni se vzbudili :roll: tak jsem toho nechala (odloženo na zítřek :wink: ) a jsem tady :lol:
Pipi , :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: já se z tebe pominu… se tady fakt chlamu :-) :-) :-) Trapné to není ani trochu, ale fakt jsem se pobavila :wink: :lol:
A stěhování určitě zvládneš :wink: a uvidíš, že za chvilku si zvykneš zvládat vše sama a o to víc se budeš těšit na návštěvy :wink: :lol: Vše má své pro a proti ale hledej v tom ta pozitiva :wink:

Matessko , velká gratulace k lezení :potlesk: Toto frčí, že? My zatím jen zvedáme zadeček a místo plazení vpřed provádíme couvání :lol:

Jani78 , tak já bych s pšeničnou kaší taky určitě počkala… když už kaši, tak rýžovou, je bezlepková :wink: Já jí dávám večer (napůl s mlíkem), ale na oběd bych začla mrkví.

Ježiši Radko , co je šestá nemoc 8O ? :oops: Bože já jsem hrozná matka… nechápu jak mi mohli přidělit dvě děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 21:07

cau kocky, tak prcikovna spinka, to cumim 8O , jakoby si rekla, budu na maminku hodna kdyz je na me dneska sama :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.07 21:07

Tak prdelky kupony mám nachystaný zítra je posílám.Musela jsem jít nejdřív koupit obálky,nám nikdo úplatky nedává tak jsme tu neměly jednu jedinou :oops: .Ptaly jste se co za to budu chtít,tak vy i vaše děti mě budete neskonale vděční a při každém jídle či utírání prdelky budete dětem opakovat že díky nejhodnější tetě Lence maminky ušetřily korunky :-) :-) :-) a na srazíku si vás přezkouším :-) .

Jani pokud chceš příkrm místo jednoho kojení dej kaši,pokud jen pro to aby jste vyzkoušely něco nového tak radši mrkvičku.

Rady kde to prosímtě bydlíš že bys jela pendolínem 5 hodin 8O :?: .A Martínek brouček ať je z těch fujtajblíku brzy v pořádku.

Matesko nejste nějak moc dopředu,v půl roce už lézt 8O .No já to říkám furt že je Nelinka moc hezká a šikovná.

Jo a ještě si musím postěžovat,té mojí starší opici se vůbec nestýská.Dokonce ani nepřišla k telefonu když jsem večer volala,prej nemá čas zalívá kytky :? .No samozdřejmě si všechno tuze užila,byly na zámku ve Slavkově a na mohyle míru-macochu vynechaly kvůli špatnýmu počasí.Nejvíc se jí libilo v restauraci,snědla celý řízek s hranolkama a prej furt pokřikovala na servírku-paní uklizečko už to bude?já mám hroznej hlad :oops: Ostuda :oops: .

Žanet do makra jsem se nedostala ,sjedu tam zítra po obědě a pak ti dám hned vědět jak jsem dopadla.Ale pevně doufám že bude chci ho taky.

Apropos je tady ještě nějaký zájemce o ten bazének?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
25.7.07 21:09

LUCI - to bys byla moc hodná, kdybys mi nějaké ty masaže poslala, no je to docela opruy, když mi to břicho pořád bolí, ale podle doktora jsem ready, tak nevím.
Jinak jsem se sem chtěla přihlásit děvčátka už dřiv i Jeje mi to řikala, ale jsem hrozná, takže se omlouvám a slibuju, že to teďka napravím.
Jo potřebuju poradit ohledne kojení. Malej jakmile vidí prso, tak začne hystericky brečet a nechce pít. Vyzkoušela jsem všechny polohy, ale je to u všech stejný. No dělá to poslední dobou, ale když mu dám přesnídávku, tak dlabe a ani nepípne a npít mu dávám mlíčko a to řve jako tygr, ale čaj mi pít nechce. No je pravda, že zatím kojit nechci přestat, tak snad něco vymyslím co s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.07 21:13

Zelvičko , nechci tě strašit… ale mě tohle začal dělat jednoho dne Lukys a mě nezbylo než začít odsávat a odsávat a odsávat až mi z toho hrabe (ale pozor, mi od narození dokrmujem, takže ví co to je flaška :wink: ). Zkouším ho přikládat občas i přes den, ale on už to prso prostě nechce. ALE!!! V noci mu to neva :roll: to normálně tahá 8O a mě přijde, že si neuvědomuje v té tmě, že je to prso :lol: Zkus vydržet! Určitě se to zlomí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 21:14

szelvicko, to by melo do peti dnu prejit, to jsme mely taky a je to bojkot kojeni, taky rvala jak tur, ja ji vzdycky uklidnila nejakou hrackou a potom aniz bych s ni hla sem ji narvala prso, je fakt, ze sem kojila v kliku, kdyz podemnou lezela na zadech, abych ji tou spravnou technikou nevydesila.
ted nekdy kojim tak, ze mi pase na brise a pritom se pricucne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 21:14

tak dite spi, manza kali a tady prazdno :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 21:15

cumite na horakovi co babizny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.07 21:17

Ne štiko já čumím na pc :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.7.07 21:20

Leny , Pendolínem do Pardubic to bylo celkem rychle, ale pak autobusem na tu Seč, to byl děs.

Zuzi - mně taky přidělili dvě děti, :D jen ne najednou, tak už jsem kapku zběhlejší. Šestá nemoc je infekční nemoc mimin asi do roku. Projevuje se asi tři dny trvající nevysvětlitelnou horečkou a pak se mimi osype takovou flekatou červenou vyrážkou, ta už nebolí a mizí za dva dny, takže tak. My už jsme v pohodě, co se Martina týče, je bez teplot, jen flekatý.

Pipi, to zvládneš levou zadní, uvidíš. To bude akce kulový blesk a než se naděješ, jsi samostatná a hotovo. :D

Mně ta díra (po zubu :D ) furt dost bolí, chjo, ale prý je to normální při zánětu.

Dnes už spíme jako obvykle, tak jsem zvědavá, jestli už bude Martin fakt v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí