Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
25.7.07 12:12

Jeeeeeeeeeeee, tak ja snad poprve neco vyhrala :lol:
Leni dekuju moc, adresu poslu SZ a ty si promysli, co chces na oplatku. No mame doma treba tisice propisek :lol:

Jeste jednou diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 12:19

No tak to je smůla, Cup …a co až se najde :?: Pošle Ti ho nebo pošta sama doručí a kdo po něm bude pátrat,Ty nebo paní??
Každopádně se těš :wink: Včera jsem tam malého dala a jak nebyl unavený a bylo dost času,byl pěkně napapaný,tak si to užíval a Sára taky :potlesk: …a já v klídku seděla u nich :pankac: Žádné hrbení a strach,že se naloká..pohodička :dance:
Jo a lahvičku jsem koupila ten kouzelný hrneček od Aventu :arrow: http://babydream.mimishop.cz/detail.php?… ten modrý ,on má už tvrdou tu savičku a ta je od roku,takže jsem dokoupila ještě 2 savičky měkké a je to :wink: Ty jsou od 3 měsíců,tak snad z nich bude umět Luky pít a nebude chtít dudlík …takhle by to bylo jednodušší…uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.7.07 12:31

Peti , pátrá hlvně paní. Napsala jsem jí, že ještě tak týden počkám, a pak budu hledat jiné. A kdyby mi ho po tom týdnu doručili, tak si ho nepřeberu, poslala mi ho na dobírku, takže mě to teď netrápí, žádné penízky ode mě nedostala. Kdyžtak mi pak pošleš odkaz, kde jsi ho koupila, ju plííís? No už se na něj těším. Je super, že? A je asi i měkké, takže si tam prďola hoví, že?
Lahvičky, tak pak písní, jak si s tím luky dokáže poradit. Peti, kdyby ti nechtěl z hrnečku pít, tak mi písni, já mám tři dudlíky s 2 dírkama (2 jsem si kouila sama a 1 mi přišel dnes na té lahvičce) a já bych ti poslala, stejně je nemám šanci užít, víš? A ten dudlík pasuje i na ten hrneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 12:43

Cupi,
tak ještěže jsi neposílala penízky,aspoň máš klid…takhle by to byla starost navíc :roll:
Já ho objednávala tady :arrow: http://www.mimishop.cz/…m/detail.php?…
Tady jsem ho našla nejlevnější a fakt to byl fofr :potlesk:
Možná se to ztratí v davu příspěvků ten odkaz,tak kdyžtak pak písni a já Ti ho pošlu znovu :wink: Nema problema.. :D
A takhle si v něm hověl :arrow: 

A s těmi dudlíky..teď se ochladilo,tak Lukymu stačí normál kojení,takže začínat ještě nebudu,ale jestli nastanou zase takové horka,tak už se na to vrhnem..ať si zvyká… :wink: Pomalinku…A uvidíme,no…Myslím,že by mu to mohlo jít,zkoušela jsem to od Grehly a přijal to líp než dudlík…tak uvidíme,kdyžtak Ti písnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 13:02

Vypadá v tom sedátku spokojeně. Já se ještě podívám na Slovensku jestli ho tam neseženu levněji a když né tak ho po příjezdu koupím!

Teda venku je hnusně a ještě je tam klepka,jsem se cht+ěla jít na chvilku projít,ale prdím na to počkám až přijede manža a pak si všechno objezdím autem. My dneska přišli krásný skejťácky 3/4 kalhoty nextáčci pro malého a hlavně mi přišlo zpětné zrcátko do auta na děti!! Sestřenka si ho náramně chválila tak jsem zvědavá jak s ním budu spokojená! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 13:08

ahoj holky,

dneska jsem na chcípnutí, bo jsem skoro v noci nespala. Manžel zase večer začal o stěhování, pak nám začala padat omítka, začala jsem přemýšlet o tom jak budu v novym bydlišti chodit k doktoru a blablablabla… no prostě jsem tak přemýšlela až z toho bylo skoro celonoční čumění do zdi http://www.gify.nou.cz/…ubory/x8.gif

Žanet: nechtěla jsem to tady spát, ale nějak mi to nedá a musim se ti přiznat :oops: :oops: :oops: . Ty jsi tady vždy psala, že zase přijdeš až budeš „pumpovat“. No na tom neni nic špatného, ale Vaše Pipinka to nějak špatně pochopila a pořád nechápala, jak můžeš při tankování benzínu ještě stihnout jukat na net :roll: :roll: :oops: :lol: . No pak jsem si to spojila s těma letadlama a říkala si, že toho benzínu je asi hodně, jako pro ty letadla :lol: :lol: :lol: . Jo a taky jsem si ríkala, jak máte ty čerpací stanice vymakaný :lol: :lol: :lol: . No prostě Mako jako Pako :lol: :lol: :lol:

A vida už je mi líp. Neni nad to se pořádně ztrapnit :wink: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.7.07 13:21

Pipi moc hezke,ale ja bych se tomu u sebe tak ani moc nedivila, nahodou kdyz treba ty zrovna nepumpujes, tak ani neni divu, ze Te rovnou napadla cerpaci stanice,myslim, ze to neni vubec trapas.

Noci u nas probihaji ponekud podobne,porad premyslime,ktera varianta bydleni je ta nejlepsi a stejne nakonec „tvrdnem“ tady v tom pidibytecku na Zizkove. Jen u toho nelezime ale sedime i do tri do rana u stolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
25.7.07 13:27

nazdarek,

tak hlasim, ze reakce na hexa byla vcelku v pohode. Asi jsem byla pripravena na vetsi problemy. Teplotku jsme meli jenom trosku, protivnost jsme taky svedli na ockovani, ale jinak spinkal uplne ukazkove. Poprve si o papu rekl az ve 4 a to u nas opravdu neni obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 13:28

Tiko: my už vlastně máme všechno připraveno ke stěhování. Jediné na co se čeká jsem já. Máme tady obrovský dům a já v něm po 30-ti letech nechám mamku a babičku samotnou. Nějak si to nedokážu srovnat v hlavě a se vym svědomim. Jsem z toho hrozně nešťastná i když vim, že ve dvou místnostech prostě žít nemůžeme. Pořád si říkám až až až, ale to nikam nevede. Včera mi tudíž manžel řekl do 14-ti dní je stěhování a basta. Tož tak. Dneska jsem bloumala po vsi a snažila si to opět srovnat v hlavě, ale výsledek je zase ten, že se se nic nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 13:40

Pipi věřím,že je to těžké!!!!! Ale ber to z té druhé stránky,víš jak se budeš těšit na návštěvy za mamkou a babičkou,když budeš od nich dál??? Jestli si dobře vzpomínám tak jdeš do bytu,že??? V tom asi vidíš výhodou rodinného baráčku,ale ber to tak,že jdete do většího a hlavně kvůli tomu nesmutni ,ať si nepokazíš začátek ve tvém novém království!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 13:51

No, jestli já spíš nemám strach z toho, že budu najednou samostatná a nebudu mít pořád někoho za prdelí. No, nějak to dopadne. Nevim ale jak to vydržim bez vás. Bude to trochu trvat, než tam zavedeme net :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.7.07 13:56

Pipi tak to chapu, ze se Ti nechce z domova pryc, ale pokud tam budete mit vic mista, tak zase si muzes rikat „aha tak ted jsem si polepsila“ ale mne se to rika, kdyz mam moznost jit do vetsiho, ale ja proste nechci, protoze to tady miluju a mam to vsude kousinek, ale pritom tady vecer septame a chodime malem po spickach,aby se mala nevzbudila, ale zase to resime tim,ze jsme vlastne hodnevenku venku a nekde pryc a taky hodne v te praci. Takze cas,kdy jsme doma vsichni tri je minimlani.
Ale hezky to napsala Listicka, ze se budes o to vic tesit za mamkou na navstevy.
No je to tezke,ja vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 14:45

Pipi … nesmutni. Koukam ze mas strach z „osamostatneni“ no a ja se zas docela tesim, az mi mama nebude stat za zadkem. :lol: I kdyz o ni cely dny nevim, prece jenom se do noveho bytecku tesim. Jee to zarizovani a tak, to je prece super. A za mamkou muzes jezdit a jsou telefony a urco to bude jeste lepsi uvidis. Jen ty chvile bez netu to teda nevim, jak prezijes. :nevim: :-( :wink: Jestli chces, budu ti posilat sms info. :-) Jo a kam se stehujete, ja mam kamaradku v Beroune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.7.07 15:01

Zdravim vas devcatka,

ja opet nemam docteno , takze jsem mimo misu, ale uuuuplne :! Prisla jsem se vam pochlubit :oops: :oops: Jsem hrozne dojata, Nellinka uz od vcerejska leze! :-) To je pusinka moje milovana sikovnoucka :srdce: :D Vcera si to jen tak vyzkousela, dnes uz vybira zatacky a vali to skoro po ctyrech. Zatim se spis plazi, ale uz se snazi udrzet se na ctyrech. Chjo, kocka moje,kde je to moje miminecko bezbranoucky :?: :cry:

Tak zase ahoj :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 15:06

Matess … fakt regulerne leze jo??? Jako po ctyrech jo?? No to je machr, to koukam. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí