Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
24.7.07 20:26

Ty bláho, já toho mýho roztrhnu… víte co mi řekl na ten sraz? Prý „uvidíme“ … :evil: no to teda uvidíme :lol:

Jen mi teď došlo, že my nemáme cestovní postýlky :( tak to fakt nevím jak budem řešit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.7.07 20:31

Zuzi: on pojede uvidíš. A nedaly by se ty postýlky někde půjčit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.7.07 20:33

jé,já pojedu i s manžou.Už jsme o tom mluvili :D :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.7.07 20:34

Holky, vy jste taaak hodné :srdce: , jste mně potěšily. Posílám vám všem velkého hubana :huban: .

Martin - je lepší, teplota už jen kolem 37,5, tak uvidíme noc. Je to prý z infekce v krku, ty horečky, ale během dvou dnů by to mělo přejít, říkal doktor. To vyšetření CRP ( Zuzi - to je vyšetření z kapky krve, podle kterého se pozná, jestli je infekce bakteriální nebo virová a jestli se tedy mají dát antibiotika nebo ne) nedělal, že si je téměř jistý, že na to antibiotika být nemusí. Tak uvidíme, uvidíme :D .

Moje hubka - antibiotika asi začínají zabírat, ale otok na puse mám furt a bolí to taky, ale je mi kapku líp :-) . Zítra zase návštěva zubařky i s dětmi, jak jinak :roll: . Žanet - já vyplachuju heřmánkem. Při představě, jak mně štípe v puse ta slaná voda, když mám hubu rozbolavělou, mám husí kůži. To fakt zabírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.7.07 20:35

Jani: neni manžel taky cyklista? Že by mohl dělat tomu mýmu společnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 20:36

My taky nemáme cestovní postýlku 8O To mi nedošlo..a kupovat ji kvůli jedné (či dvou) dnům se mi fakt nechce :roll: Tak bude spát asi s náma na posteli nebo v korbičce hluboké z kočárku…asi jo :wink:

Jinak AHOJTE :-)

Máme po koupačce a Luky leží v pelechu,ale jsem zvědavá,jestli zabere,nevypadá tak :?

Raduš,
ať jste brzy v pořádku,Ty i Martínek a čéče,pojedeme asi příští týden do Ostravy,tak kdyžtak bych Ti písla sms kdy a co a jak a s kým a za kolik :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.7.07 20:37

Radko: přeji Vám všem brzké uzdravení a ten zub :::::: jedině whisky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.7.07 20:41

pipi,no kolo máme oba,ale zas tak žhavý to není :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
24.7.07 20:54

:-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ahoj,
telegraficky od nás. Justínka spinká - stop - manža vaří Pyšné kuře podle receptu od Hlaviček - stop - já zapínám druhé PC a jdu pracovat - stop - ten srazík asi beze mně, páč Pardubický kraj fakt sama s Justí nedám :cry: a taky asi v té době rozjedeme stavbu - stop-

:-) :-) :-) :-) :-) :-)

PS: Děkujeme všem (vím o Štice, kteží přáli Justí k jejímu dnešnímu kulatému výročí :dance: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.07 20:57

My teda cestovni postylku mame, pac cestujeme skoro porad, i kdyz u tchanovcu ma Jenik postylku nastalo, ale jinak uz jsme ji nekolikrat vyuzili. Koupili nam ji kamaradi v akci v Kauflandu za 150,– no nekup to, to ale bylo jeste za tehu. Je sice takova silene barevna, videla jsem krasny jednobarevny modry, ale coz, za tu cenu. :D
Ja teda asi pojedu bez manzi, beztak to bude na jednu noc, no jeste uvidime. Ale kola nemame. :)

Zuzi … my mela taky dnes den na :-) a to mam doma jen jedno vydani. Fakt sem rada, ze dnes uz spi, i kdyz mel prodlouzenou az do pul osmy. :-)

O vikendu jsme byli na narozeninovy oslave a normalne nas Jenik a kamosky rok a pul stara Kacka sli spat v sedm a rok a pul starej Peta tak lital do pul jedenacty, no ja se nestacila divit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.7.07 20:58

Tak mě už mimi spí a bez Leničky tu mám takový nezyklý ticho :cry: .
Cestovní postýlky tady v Brně vím o pár bazarech kde jdou pujčit ,tak by to mohlo jít i jnde.A v hotelích a rekreačních centrech bývají k pronájmu taky-někde :) .

Rady 100% vyléčení bolavého zubu zajistí vlaštovičník.Ale bohužel ne jen tak utržený ale takový výluh z něho.Naše máti to dělá každý rok a je to na všechny obtíže od nemocných zubů a žaludků až po vyrážky.Nemáš nějakou bylinkářku?Já ho mám odzkoušený na zánětu okostnice do 5 dnů v pořádku.

Pipi :potlesk: :potlesk: :potlesk: jsi dokonale akční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.7.07 21:08

Radka-Martinek ,jak si poznala,ze je malej marod?Podle teploty nebo jinak?Malej ma taky porad zvysenou teplotu :cry: ,ale nevim jestli je to po ockovani-vcera nebo chytl virozu ode me :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.7.07 21:09

Grehla: to asi bude po tom očkování. Kolik má teplotu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.7.07 21:12

omlouvám se, že tady budu pořád otravovat s tim srazem, ale všechny rády na něj neúmyslně zapomínáme. :wink: A jelikož se datum neuvěřitelně blíží, tak je nutné se co nejdříve dohodnout a objednat ubytování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.7.07 21:13

Ted mel 37,5,tak uvidim zitra.Mam jen hruzu z toho,ze chytne rymu nebo kasel ode me :x Snazila jsem dat nejeke fotky do galerie,ale nevim jak na to :nevim: Musim se domluvit s Petisou at mi to ukaze,tak me to stve,ze nemuzu ukazat toho mojeho cvrcka neposedneho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí