Poradna duly
Jana Čurdová
No tak Leni ,
co mi to děláš…copak nevíš,že jsem nejmoudřejší a Ty začneš zase s chodítkem
…ale teď vážně - nám se v nim nikdy nic nestalo,možná taky proto,že jsem v něm nenechávala Sáru bez dozoru…Tím pochopitelně nechci říct,že to dělal někdo tady
…
Já mám zas trošku obavy z toho,co jste tu dávali,že má Jeje …když se o to dítko zapře,jakože zapře,tak se to rozjede,jak to pak ubrzdí???To nerýpu,ptám se,páč tohle jsme neměli…tak nevím
A btw
my chodítko taky kupovat nebudeme
Možná ![]()
Mě třeba nahání strach a to šílený ty odrážedla
Ty motorky a tak…to je tak na polámání nosu a vyražení zubů…absolutně nevhodná hračka na věk,na který je to dělaný
Alespoň dle mého názoru ![]()
Neukamenujte mě,no… ![]()
Maty náhodu na té fotce vypadá naprosto úžasně.Mě se Nelinka strašně líbí,já bych ti ji mohla vykoukat a doufám že se někdy uvidíme naživo.
Has tak já s Leňou chodila do plavča kde jsem ji držela já.To bych ji teda z ruky nedala.A vůbec se nedivím že plakala,když byla s cizí babou a dělala naprosto neznámé věci v neznámém prostředí.To by se mě teda nelíbilo.
PET: no je fakt, ze jsem nad tim premyslela take.. co se tyce toho ze se zapre, rozjede se to.. a ujede ji to a ona padne na cumacek.
ale zatim ej to v krabici a tak netusim jak moc je to „rychle“, takze az bude terča chodit,t ak to vybalime a uvidime ![]()
A jestli jste nahodou nekoukly na ten odkaz, tak jeste tohle presne ta doktorka rikala: Nejde tady vůbec o úrazy v chodítku, ale o to, že chodítko je nepřirozený způsob, jak se má dítě naučit chodit. Ničíte tak normální vývoj kyčelních kloubů, celé postavení těla a tvar páteře.. podívejte se někdy na vaše děti jak v chodítku „visí“. Místo aby se jim utvářely důležité svaly pro vzpřímený postoj přirozenou cestou, ničí se v chodítku.. Až budou trpět skoliozou, zvětšenou kyfozou a lordozou, poděkují vám.. chodítka bych okamžitě zrušila.
Leni , jejda dekuju
Ja ti ji na sraze pujcim
Ja vzdycky, jak ctu hezky veci-hlavne treba nejake hezke prispevky k fotce nellinky, tak se mi spusti mliko ![]()
Ups, holky citite to?
To je fakt smrad, slzi mi z toho oci
Mam otevreny okno dokoran. Snad to nebude trapit i Nellinku-jestli jsem snedla neco nadymavyho…si nafackuju ![]()
Peti já jsem chodítko nepoužívala ale i tak z rodiny mám velmi nemilou zjušenost,ale nechcu to tady psát a odrazovat ostatní.Mě se taky nelíbí když mě někdo něco rozmlouvá.
To polochodítko měla kamoška a vždycky si ho moc chválila,ale jak se zastavuje
No máš pravdu nad tím jsem nikdy nemyslela.Tak víš co když jsem ho tak pěkně Jeje poradila tak teď počáme až ho začne Terezka používat a co na něho Jeje řekne.A když bude dobrý tak si ho pořídíme
.
A odrážedla,no to mě povídej
.Leňa měla takový dobrý stabilní,ne takový ty šroubovaný vixlajvanty,a mohla na něm jezdit jen po dvoře protože je hroznej ďábel a stejně spadla a sedřela si nos tak že potom měsíc měla obr strup přes nos a čelo.
Matesko …
Amerika..studie..no ani jsem nedočetla..sorry
![]()
Dost bylo chodítek,dost bylo chodítek
![]()
Has ,
Sára se taky bála vody,taky to trvalo tak první 3 koupačky v bazéně a pak pohoda,zlomí se to,to jo,ale za jakou cenu… ![]()
Ale to byla se mnou
Dost podstatný rozdíl!!
Na plavčo nechodíme,tak Ti neřeknu,jak to kde probíhá,ale nedá se s tou paní domluvit,že by sis ji po ukázání vzala…třeba i pak na sebe,utěšila a zkoušela to Ty…však si to platíte,ne
![]()
sakra o co v tom filmu jde? Ja uz jsem to vzdala a necucim
jsem se mela radeji odreagovat u Primy u romanticke komedie ![]()
Pet
americke studie jsou nejlepsi
stejne jako mexicke telenovely
![]()
Mati,
náhodou,nech být..já milovala Divokého anděla…koukaly jste na to některá ![]()
A ještě Divoký měsíc (ježiš,jmenovalo se to tak
)…no jo,tyhle dvě,to byly moje ![]()
Lepší než střílečky… ![]()
A já vím 100%,že odrážedlo kupovat nebudu,nedovolila jsem ho ani Sáře a nedovolím ani Lukášovi,to vím 100%
Ani si ho nesměla Sára nikdy půjčit od nikoho a stejně tak budu striktní u Lukyho.To jsem macecha,co
no jo,každý máme averzi k něčemu jinému… ![]()
Tady bouří holky
Konečně trošku čerstvého vzdoušku…
chodítko..to nevím ještě jsem to neřešila…
a na primě byl super film hodně se mi ta komedie líbila a hlavně ten happy end ![]()
Jé, Filípek! Tesi nas! ![]()
Lenii. No hezké teda ![]()
Kzadopadne myslim ze se modrin proste nevyhneme…
take jsem byla sama modrina a tak uvidime…
Pet. Divokeho andela jsem sledovala
PET: tedka daaj na prime nejakou telenovelu a dokonce tam hraji stejni herci co hrali v andelovi, ovsem je to krawina, videla jsem to asi 2× …
Jo Peti myslíš Milágros?Na to snad koukal každej.Telenovely může moje máti a švíca,jsou úplně nalepený na televizi a strašně to pak řeší.Já koukala ještě na Ošklivku Betty,prostě jen na ty srandovní.
no Reo , tak ted jsi me nastvala…ja tady cumim-necumim na cosi
a vubec me to nebavi a na tu primu jsem hodila bobana a ted me to stve
bych udelala lip… Co manza?
Ja se zase chlamu ![]()
Pet , divokyho andela jsem sledovala, to druhy ne ![]()