Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
28.7.07 21:53

No tak Leni ,
co mi to děláš…copak nevíš,že jsem nejmoudřejší a Ty začneš zase s chodítkem :roll: …ale teď vážně - nám se v nim nikdy nic nestalo,možná taky proto,že jsem v něm nenechávala Sáru bez dozoru…Tím pochopitelně nechci říct,že to dělal někdo tady :wink:
Já mám zas trošku obavy z toho,co jste tu dávali,že má Jeje …když se o to dítko zapře,jakože zapře,tak se to rozjede,jak to pak ubrzdí???To nerýpu,ptám se,páč tohle jsme neměli…tak nevím :nevim: A btw :arrow: my chodítko taky kupovat nebudeme :-) Možná :wink:
Mě třeba nahání strach a to šílený ty odrážedla :( Ty motorky a tak…to je tak na polámání nosu a vyražení zubů…absolutně nevhodná hračka na věk,na který je to dělaný :roll: Alespoň dle mého názoru :roll:
Neukamenujte mě,no… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.7.07 21:53

Maty náhodu na té fotce vypadá naprosto úžasně.Mě se Nelinka strašně líbí,já bych ti ji mohla vykoukat a doufám že se někdy uvidíme naživo.

Has tak já s Leňou chodila do plavča kde jsem ji držela já.To bych ji teda z ruky nedala.A vůbec se nedivím že plakala,když byla s cizí babou a dělala naprosto neznámé věci v neznámém prostředí.To by se mě teda nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:59

PET: no je fakt, ze jsem nad tim premyslela take.. co se tyce toho ze se zapre, rozjede se to.. a ujede ji to a ona padne na cumacek.
ale zatim ej to v krabici a tak netusim jak moc je to „rychle“, takze az bude terča chodit,t ak to vybalime a uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:59

A jestli jste nahodou nekoukly na ten odkaz, tak jeste tohle presne ta doktorka rikala: Nejde tady vůbec o úrazy v chodítku, ale o to, že chodítko je nepřirozený způsob, jak se má dítě naučit chodit. Ničíte tak normální vývoj kyčelních kloubů, celé postavení těla a tvar páteře.. podívejte se někdy na vaše děti jak v chodítku „visí“. Místo aby se jim utvářely důležité svaly pro vzpřímený postoj přirozenou cestou, ničí se v chodítku.. Až budou trpět skoliozou, zvětšenou kyfozou a lordozou, poděkují vám.. chodítka bych okamžitě zrušila.

Leni , jejda dekuju :oops: Ja ti ji na sraze pujcim :wink: Ja vzdycky, jak ctu hezky veci-hlavne treba nejake hezke prispevky k fotce nellinky, tak se mi spusti mliko :D

Ups, holky citite to? :oops: 8) To je fakt smrad, slzi mi z toho oci :oops: Mam otevreny okno dokoran. Snad to nebude trapit i Nellinku-jestli jsem snedla neco nadymavyho…si nafackuju :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.7.07 22:00

Peti já jsem chodítko nepoužívala ale i tak z rodiny mám velmi nemilou zjušenost,ale nechcu to tady psát a odrazovat ostatní.Mě se taky nelíbí když mě někdo něco rozmlouvá.
To polochodítko měla kamoška a vždycky si ho moc chválila,ale jak se zastavuje 8O :?: No máš pravdu nad tím jsem nikdy nemyslela.Tak víš co když jsem ho tak pěkně Jeje poradila tak teď počáme až ho začne Terezka používat a co na něho Jeje řekne.A když bude dobrý tak si ho pořídíme :-) :-) .
A odrážedla,no to mě povídej 8O .Leňa měla takový dobrý stabilní,ne takový ty šroubovaný vixlajvanty,a mohla na něm jezdit jen po dvoře protože je hroznej ďábel a stejně spadla a sedřela si nos tak že potom měsíc měla obr strup přes nos a čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 22:01

Matesko
Amerika..studie..no ani jsem nedočetla..sorry :-) :oops: :-) :wink:

Dost bylo chodítek,dost bylo chodítek :pankac: :pankac:

Has ,
Sára se taky bála vody,taky to trvalo tak první 3 koupačky v bazéně a pak pohoda,zlomí se to,to jo,ale za jakou cenu… :?
Ale to byla se mnou :! Dost podstatný rozdíl!!
Na plavčo nechodíme,tak Ti neřeknu,jak to kde probíhá,ale nedá se s tou paní domluvit,že by sis ji po ukázání vzala…třeba i pak na sebe,utěšila a zkoušela to Ty…však si to platíte,ne :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 22:02

sakra o co v tom filmu jde? Ja uz jsem to vzdala a necucim :? jsem se mela radeji odreagovat u Primy u romanticke komedie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 22:04

Pet :D :D :D americke studie jsou nejlepsi :D stejne jako mexicke telenovely :D :D :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
28.7.07 22:04

Test od Cupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 22:08

Mati,
náhodou,nech být..já milovala Divokého anděla…koukaly jste na to některá :?:
A ještě Divoký měsíc (ježiš,jmenovalo se to tak :nevim: )…no jo,tyhle dvě,to byly moje :potlesk:
Lepší než střílečky… :-P

A já vím 100%,že odrážedlo kupovat nebudu,nedovolila jsem ho ani Sáře a nedovolím ani Lukášovi,to vím 100% :! Ani si ho nesměla Sára nikdy půjčit od nikoho a stejně tak budu striktní u Lukyho.To jsem macecha,co :wink: no jo,každý máme averzi k něčemu jinému… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.7.07 22:09

Tady bouří holky :) Konečně trošku čerstvého vzdoušku…

chodítko..to nevím ještě jsem to neřešila…

a na primě byl super film hodně se mi ta komedie líbila a hlavně ten happy end :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 22:10

Jé, Filípek! Tesi nas! :-)

Lenii. No hezké teda :D

Kzadopadne myslim ze se modrin proste nevyhneme…
take jsem byla sama modrina a tak uvidime…

Pet. Divokeho andela jsem sledovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 22:11

PET: tedka daaj na prime nejakou telenovelu a dokonce tam hraji stejni herci co hrali v andelovi, ovsem je to krawina, videla jsem to asi 2× …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.7.07 22:11

Jo Peti myslíš Milágros?Na to snad koukal každej.Telenovely může moje máti a švíca,jsou úplně nalepený na televizi a strašně to pak řeší.Já koukala ještě na Ošklivku Betty,prostě jen na ty srandovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 22:12

no Reo , tak ted jsi me nastvala…ja tady cumim-necumim na cosi 8O :? a vubec me to nebavi a na tu primu jsem hodila bobana a ted me to stve :evil: bych udelala lip… Co manza? :D :D :D Ja se zase chlamu :D

Pet , divokyho andela jsem sledovala, to druhy ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital