Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
29.7.07 09:04

Ahojte, dobre rano.

Nevim, kdo to tu psal, ale o tom DINO parku sem taky uz cetla, ze mala holcicka pak mela dlouho nocni mury, ze tam ty potvory docela rvou a tak, taxem si rikala, jestli jsou na to vase holky (Tynka, Anny) dost velky, no ale to vite nejlip vy. :wink:

Jukla bych na mimiunor, ale adresu z hlavy nevim, pac to mam doma v oblibenych. No jdu to alespon zkusit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.7.07 09:07

Bryen,

Lucci, ja tu adresu taky nevim, ale vzdycky jen tuknu na odkaz u Jejinyho prispevku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
29.7.07 10:41

Chtela jsem mrknout na mimiunor a nejede mi :(
Fotku manzela nemam, tak prispet nemuzu

Ondra mel zas bezva noc, vecer jsem mela krajic chleba a rval co pul hodinu :roll: Jsem zvedava, kdy se normalne najim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.7.07 10:46

Ahojky, tak jsme přežili dnešní noc a malej ma trochu teplotu, tak doufam, že bude o.k., ale to má od toho zubu, co nám roste.
Jinak Cupi…dík moc, je to super…ale stejně mi pak budeš muset napsat, jak se to dělá, abych mohla malýho měnit sama a nemusela otravovat tebe…ještě jednou dík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
29.7.07 10:52

Ahojky,
Tak jsme včera přijeli od tchánů,byli jsme na té svatbě manželové sestry.Brai se oba podruhé,tak měli jen svatbu se svědkama a rodičema.My jsme byli jen na obřadu,bylo horka,malá byla nervózní a unavená.Co mě ale zarazilo,že ml. ségra na svatbu nešla.Prý měla být stejně v práci,takže když měla náhodou volno,tak šli dělat na barák.No nevim.Aspoň na ten obřad mohla jít.Bylo mi to dooost divný.Ale prej se tak domluvili,tak je to jejich věc.Večer jsme malou ani nekoupali,bo mi usla v náručí cestou do auta,probrala se až u vyslíkání,dostala najíst a šupla jsem ji do té cestovní postýlky.Od narození nepředvedla to,co tam.Co hodinu byla vzhůru a šíleně plakala.A protože nekojím,zkoušela jsem čajík a houpání v náručí.To zabralo,ale zase se probrala a řvala.Ale né umrčeně.Spíš jako by ji něco bolelo,nebo polekalo nebo se jí něco zdálo.pořádně zabrala až po 1hodině v noci,jedla v 5 a spala do těch 8,jak spává.Takže nakonec jsem se vyspala,ale malou jsem v tu 1 dala na gauč a obestlala ji polštářema.Nevím,jestli jí něco bylo nebo jí vadila ta postýlka,není na ni zvyklá a šustí… No nicméně doma mi to udělala včera taky,ale jen jednou.Naštěstí.
Toť mé zážitky z první noci mimo domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
29.7.07 11:00

Ahoj děvčata,

chlapi spinkaji, tak maminka místo uklízení hupsla k PC a kouká, co se tady včera dělo.

chodítko/odrážedlo : tak u nás neprojde zřejmě ani jedno a to kvůli prostoru, jinak by mi to bylo jedno. A ty studie, tak ty jsou z 99% na exkrement :lol: :wink: . Co mě zajímá, tak jsou testy, ty alespoň maji význam. Na chodítka jsem ještě ale žádný neviděla :?

Včera jsem zkusila opět dát před koupánim kaši a po koupání kojit. No nic moc, ale těch šest hodin spánku dal. Tak to dneska zopáknu a uvidim. Koupila jsem kaši od Sunáku (rýžová s banánem) a moc mu chutnala. Nějak koukám, že opravdu cena neni vždy to nejdůležitělší. Někteří lidé kupují dražší věci především proto, že je to pro ně záruka kvality. Cha, jak jsem se poslední dobou přesvědčila, tak je to skoro naopak. Sunar a Sunárek vede a to vešech bodech :wink: . Sákryš, ty by mi měli za tu reklamu platit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
29.7.07 11:14

Čauky,
tak já zavařuju broskve, malý spí na zahradě v kočárku už dvě hodiny 8O, jsme u tchánovců.

Růži , mně teda malý vstává v noci stále co dvě hoďky (někdy co dvě a půl, ať mu nekřivdím) a mám dost. Teď se naučil spát přes den po dvou hodinách dopo a odpo, tak aspoň to, ale kdy ho to noční vstávání přejde, to netuším.

Tak jdu dočítat, dokud mám čas.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.7.07 11:19

Cauky devcatka,
Radus ,me malej taky vstaval co 2hodky,ale jak jsem mu dala na noc kasi nebo Nutrilon,tak spi dyl :lol: ,ale dnes si nas lump pekne vybral :cry: Asi abych nezapomela jake to je vstavat casteji!
Taky jsem premyslela o choditku nebo hop:,–(lu,ale zatim ho doma nemame a ani nevim,zda ho budeme vubec resit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
29.7.07 11:44

Matess … diky. :lol: Ja to u Jeje uplne prehlidla, sem si davno myslela, ze uz tam odkaz nema. :)

Ty fotky jsou super, dodam nase, ale Jenik je celej tata. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.7.07 11:47

Holky, muzu vam ted zaplnit galerku 6 fotkama? Je tam jak mala leze, je to postupne foceny, abyste mi verily. Neumim to dat do jednoho obrazku, jak to dela Jeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
29.7.07 12:08

Mates sup tam s fotkama :)

Radi to bych asi neprezila 8O I kdyz on normalne nespi zase pres den, ted jo. Jenze ja neusnu :( Dneska uz chleba radsi jist nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.7.07 12:24

Ahoj devcatka,
tak mame za sebou prvni prikrm, tata krmil :lol: , papala bio mrkvicku od hippu a moc ji chutnala. snedla tri lzicky jak kdyby lzici jedla odjakziva a pak plakala ze chce jeste, kocka, to sem ji dokojila. snedla by celou sklenicku, ale nevim, jak na ni bude reagovat, tak sem zustala u tech predpisovejch tri lzicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 12:30

:-) :-) :-) :-) :-)
Dočetla jsem posledních 5(?) stránke a dělala jsem si poctivě poznámky :-)

Jeje - tak potom písni, jaké bylo plavání ve vaně u vás doma, ju? My vanu nemáme. :( Ale budu zkoušet trénovat aspoň u babičky

Matessko - pro koho jsi vybírala dárek a jaký? A vybrala jsi něco? Musíš nám to všechno hezky napsat. :-) :-)

Zanet - pro látkové plenky jsem se rozhodla už v těhu. Hodně jsem si toho pročetla, hlavně na baby-cafe a zjistila jsem, že by mi to mohlo vyhovovat z několika důvodů:
-praktický důvod: plenky mám pořád doma po ruce. Nemusím nic tahat z obchodů a nebo spoléhat na manžela, který je pořád pryč. Ani by nešlo nakoupit třeba balíky do zásoby, protože máme dost malý byt a už se sem skoro nevlezeme.
-finanční důvod - vše jsem si spočítala a zjistila jsem, že látkovými plenami hodně ušetřím. Zatím jsem za ně dala cca 7.500. Sada BM mě stála 6.000,– Kč. Objednávala jsem přes internet. Zbytek peněz 1500,– zahrnují 6× celulózové separační vložky a jedny vlněné plenkové kalhotky. Mám sppočítáno, že za vodu a el. energii, které se spotřebují při praní plenek dám za dva roky 2000,– Kč Při druhém dítěti bude úspora ještě znatelnější. Zatím jsem spotřebovala celkem 3 balíky jendorázových plenek, ale kupovala jsem pouze 1, ostatní jsme dostali.
- zdravotní důvody: Chtěla jsem mít Justínku většinu času zabalenou do něčeho lepšího, než je jednorázová plenka, která prostě není jen papírová. Ale tím jednorázovky neodsuzuji - sama je dávám na noc, když někam jedeme (většinou) a mám doma po ruce, kdyby látkové nestihly doschnout.
- ekologie - nejsem nijaký extra ekolog (máme 2 auta), ale když mě to moc nebolí, :-) proč ne
A proč jsem si vybrala zrovna BM? To byl největší problém, rozhodnout se které. Ale nakonec jsem zvolila ucelený systém. I když kombinace plenek Popolini a kalhotek BM (jak jsem někde četla) by mě asi vyšla levněji.

A víc poznámek nemám, asi jsem si je nedělala až tak moc pečlivě, jak jsem prve myslela.
Před chvíli jsem sežrala celou čokoládu TOBLERONE. :-) Se pak nemůžu divit, že mi míra přes zadek uvízla na 98. Ale oproti 111 cm v těhu je to rozdíl :dance:

My jsme byli dnes ráno za chládku venku. Jusťoš byla protivka protivná a tak jsem ji šupla do šátku a hurá ven! Byla to paráda. Koukala kolem a nakonec pod tíhou dojmů usnula. :-)

Plavání - mně se to tedy moc lámat nechce. Ale jak jsem psala vyzkouším vanu u mamky, kde budu s ní a uvidím, jestli se jí to bude líbit. Potom se rozhodnu, zda do bazénu ano nebo ne. Vy, co máte víc dětí a chodily jste s prvními plavat - teď taky chodíte nebo ne?

Chodítko - nepořizuju - přijde mi to jako zbytečnost a navíc jsem četla to samé, co psala Matess

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 12:35

Ještě jsem zpaomněla: Spaní v noci - poslední 3 noci se Justí budí co 2 hodiny (Štiko, to musí být hrozné, když ti tak malá spí pořád). Že by opět růstový spurt? Začala 6 měsíc, tak je to možné. Prý v období růstového spurtu děti vyrostou až 1 cm za noc :! Proto se třeba budí a pláčou ze spaní, protože je to rostení bolí. :cry:

Příkrmy - já pořád ještě jen kojím, ale už jsem četla Jídelníček kojenců a malých dětí a jsem už natěšená. Doufám, že to Justí bude hezky papat. Já jí dodnes nedala ochutnat ještě vůbec nic jiného, než MM. Ale Jsutí mě vždy sleduje, když jím. Normáně mám pokaždé dojem, že by si dala :-) taky. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
29.7.07 12:49

Has , můj Dr. říkal, kdyby malý vypadal, že by si dal jídlo s vámi, tak mu klidně dejte :D . To mu bylo pět a půl měsíce :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí