Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
29.7.07 22:13

Has dortík byla opravdu mňamka,lepší jsem nejedla.
A u nás taky prší.Před chvílí začal takovej slejvák s větrem že než jsem zavřela střešní okna tak byl koberec i zeď mokrý a já jsem si s brýlema přpadla ajk když jedeš v dešti na kole.Pro neobrýlené-viděla jsem jenom kapky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.7.07 22:16

Jo vidíš Želvi to jsi mě připoměla-na zuby máme Mundisal gel-bohužel zatím jsem ho nevyzkoušla tak nemůžu napsat jaký je.

Tiko manžu chválím,tak se musí,ne si to nechat líbit ale pěkně mu dát po šlapkách kreténovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.7.07 22:17

No Mah byl trochu vyjukany, ale manzel byl k neudrzeni, ale predstav si, ze ridic se nezmohl ani na slovo blbec jeden blbec :twisted:

MS taky me jesta tato tetka nenavstivila, tak doufam,ze se ve vnitr nicnedeje :roll: a tudiz je mi Hlav moc lito,ze Te to tak trapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
29.7.07 22:27

Ahoj zdravím, zas jsme po dlouhé době doma.

Koukám, že je tu spousta nováčků. Dočetla jsme jen pár stránek.

U nás nic moc novýho, Lucinka se pořád nepřetáčí na bříško, už tady musí být jediná. Začíná už být chytřejší a vyčůranější a je s ní větší legrace.

Příkrmy začnem snad až po prázdninách. Kojení je pohoda.

Autosedačka - taky doufám, že nám ještě dlouho vydrží vajíčko. Zrovna tak korbička. Ještě se mi jí nechce dávat do sporťáku.

A dál nevím, musím si to ještě jednou přečíst.
Jo a ZTRACENI sleduju zrovna teď. Líbí se mi to, ale vždycky mě naštve, jak to skončí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 22:29

Mah - choutky na práci to zrovna nééé, ale svědomí mi tu furt do psaní něco kecá. V út si jedu pro jednu větší zakázku, tak jsem tohle chtěl mít už z krku.

MS - pořád nemám :dance: Když jsem s MS začínala (jako puberťačka), tak to bylo pro mně strašně otravné a počítala jsem, jestli se vyplatí být těhotná, že jako 9 měsíců to nebudu mít a pak po porodu 6 týdnů ano. A vyšlo mi, že se to vyplatí a to jsem ani nevěděla, že při kojení MS taky není (obvykle)

Tika - máte můj obdiv. My by jsme se na to asi vykašlali. Ale takhle si dá příště pozor. I když blbec se blbý barodí a i blbý umře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.7.07 22:37

Has já bych neřekla že si takový blb dá příště pozor,já bych to spíš tipla že se bude ještě víc mstít.Mě tohle dělal řidič pravidelně když jsem jezdila s Leňou ze cviční.Skoro bych řekla že se v tom úplně vyžíval.Ale já jsem ho přečůrala-nedobíhala jsem počkala jsem si automaticky na druhou.Tak teď jak jsem to napsala ta nevím jestli náhodou nepřečůral on mě :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.7.07 22:37

Lenyi: ja take nepsala o VSECH detech, ja psala tak jak je to u nas.. nic vic, nic min. Je jasne, ze kazde mimi je individi, kazde reaguje na neco jinemu, nekomu vadi kosmetika, nekomu vadi nejake papu, nekteremu zas nevadi vubec nic..
Co si piseme i maily s Pajkou, ma stejnou zkusenost jako ja s terkou. Take uz neblindej :-)

Tiko: Je dobre ze manzel dostal svemu slovu a vazne mu to natrel! Priste uz to rozhodne neudela na to dam krk!

Szelvi: No hned tam letim! :-)

Has: koukam, ze vsechno prepocitavas :D

Alicku: posilam moc moc pohlazeni at ta mrcha cervena odejde co nejdriv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
29.7.07 22:40

Leni…no taky me prijde ze to mam furt :! :-) ,ale ted to mam za 26dni,no nenadelam nic :roll:

Tiko…nekteri ridici jsou zrali na pest :-) a to asi koukal co 8O

szelvi…koukala jsem na fotky :D ,Filda je peknej klučík :pankac: a mate hezky vymalovano…to vy samy? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 22:48

Jeje - no jo, na matiku jsem byla dycinky dobrá :-) :-)

Hlav - a po porodu je MS stejná jako dřív? Já měla totiž před těhu dost bolestivou, první 2 dny bych bez Ibalginu lezla po zdi. A po porodu to prý má být lepší, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.7.07 22:49

No holky musim rict, ze ridicuv vyraz nezapomenu asi nikdy :D taky jsem rada, ze jsme nakonec dojeli az tam, ale priznam se mela jsem trochu strach :oops: A Leni taky si myslim , ze pokud bude chtit, udela to jeste tricetkrat, alelo onas pocit

Has moc preju, aby jsi dostala prima zakazku a sla Ti rychle od ruky.

Holciny mejte jen krasne sny, ja jdu s manzou jeste probrat nejake podrobnosti do naseho loze :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.7.07 22:51
hlaviiicky3 píše:

Tiko…nekteri ridici jsou zrali na pest :-) a to asi koukal co 8O

Teda koukal velmi zvlastne.

Jo a album na „rajceti“ jsem take shledla a musim jen pochvalit, opravdu moc hezke a povedene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.7.07 22:59

Szelvi: tak jsem to take zkoukla.. a nejen ze mate podle vsech fotek moc hezky byteceka vybavenicko (ja jsem na takovy veci uchylna..hledam ispirace na vsechno :D) ale hlavne maly je uzasny, fotky nadherne, krasne hracky, krasne hadriky,… no proste suepr! :-) A poslals jsem ti SZ!

HAS: za to ja vubec a dodneska jsem trubka na pocty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
29.7.07 23:00

Has…tak me po detech MS nejak zvlast neboli,pred detmi je fakt ze jsem si nekdy prasek vzit musela..ale po kazdem diteti mam den MS navic ,takze ted jsem na 8dnech ,coz je vopruz :roll: Vzdycky jsem zavidela holkam co mely konec behem tri dnu,ale tak nak nechapu prubeh,pac ja spotrebuju vlozek odjakziva hafo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.7.07 23:02

Achich ach,Davča má dva zuby a už jich mám plný zuby :lol:

od koupání naspal asi 10min :( ,ted tu zuřivě ožírá kousátko,já mám okousanou ruku a bradavky jsem takhle zrasený za svoji kojoéru ještě neměla :-(

Včera jsem šla spát v půl 4.Dneska chci jít dřííííív :(

Hawk,konec výlevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
29.7.07 23:17

MaK chudacku co na to rict …vydržaj pijaňér :pankac: :pankac:
pevne doufam,ze Adikovi vylezou zuby a ani nebudu vedet jak,jako holkam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí