Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
30.7.07 12:44

Jo tak kojim taky max pet deset minut, proste chvilicku, hned je napuclej a dela kraviny. Spodni ret si Jenik kouse taky, tak ze by zuby? 8O No zatim nic. Ktery lezou nejdriv? Dolni, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 12:45

Lu jojo,dolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
30.7.07 12:58

No stěma zubama to u nás začalo přesně tak, malej byl protivněj, ale dásně nateklý neměl a vypadalo to, že to zuby nebudou a do dvou dnů už se nám první zoubek ukazal a od té doby je na dělo. No my máme ten Calgel, ale je na hovno..prostě na nás asi nezabírá, ale ten panadol baby nám pomáhá. Malej má zvíšenou teplotu a je i na bolest při prořezávání zoubků a je pravda, že dneska v noci spal i 3 hoďky v kuse…to je co říct, jinak se mi budil každou hoďku a to jsem se opravdu nevyspala.
Zakže všem co zuby teprve porostou, přeji pevné nervy a hlavně ať to máte v pohodě a né jako my..mě už s toho hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.7.07 12:59

cau kocky,
tak jsme byly u mudry a mame nejakou lehkou virozu a ta vyrazka prej muze byt alergicka reakce na cokoliv, tak moc moudra nejsem.
Dneska jsme dali mrkvicky uz vic, tak uvidime, jinak potom hned dokojim a jeste si pekne da. V noci se budi co dve hodky, tak mozna zkusim tu kasi, uvidim. jinak kojim tak5-8 minut.
Postylku- mame stale na horni poloze a nikam neleze, akorat mame stazenej bok co je u postela at tam muzu lip v noci a uz ho prelejza kdyz se hodi na brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.7.07 12:59

cau kocky,
tak jsme byly u mudry a mame nejakou lehkou virozu a ta vyrazka prej muze byt alergicka reakce na cokoliv, tak moc moudra nejsem.
Dneska jsme dali mrkvicky uz vic, tak uvidime, jinak potom hned dokojim a jeste si pekne da. V noci se budi co dve hodky, tak mozna zkusim tu kasi, uvidim. jinak kojim tak5-8 minut.
Postylku- mame stale na horni poloze a nikam neleze, akorat mame stazenej bok co je u postela at tam muzu lip v noci a uz ho prelejza kdyz se hodi na brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 13:02

Já taky všem přeju bezbolestné vyzubení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
30.7.07 13:03

Holky díky!

Jestli to jsou zuby ale nevím, protože když ho chovám, tak je celkem v pohodě. Ale přeci ho nemůžu mít na ruce celý den :roll: . Teď jsem se s ním pracně naobědvala a vlastně ani nevím, co jsem jedla :| .
Snad to bude zítra lepší. Dnešní den vypadá asi takto: ve 4 kojení, do 5:30 zábava se mnou v postely, do 6:30 spánek a definitivní budíček. Teď je 13 hodin a od rána spal 20 minut v kočárku. Vážně už jsem na mašli :-( .

No nic, jdu ho nakrmit a jdem ne sociálku prosit o almužničku :pankac: . Třeba bude odpoledne spát 3 hodiny v kuse (můj zbožný sen :-) ). Cestou se stavím v lékárně pro všechny gely, co mají :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.7.07 13:05

To mi ani neříkejte, že když lezou zuby, že mimi víc kadí. :roll: :roll: :roll: Justí už tak kadí až moc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
30.7.07 13:10

To mi neříkejte, že Vážně když rostou zuby, tak se víc kadí. Mz máme právě opačný problém..malej skoro vůbec nekaká, ale pravda, že to může dělat ta teplůtka…tak nevím, to jsme mi zase na:,–(ili brouka do hlavy.

Mahony - u nás přesně takhle jak to píše ty, začali růst zuby, tak nevím, podle mě se to moc nepozná a podle slintání už vůbec ne..jelikož malej slintá už od 2 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 13:13

U nás se teda kadí furt stejně(hodně :lol: ).Ne víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.7.07 13:16

Tak nám se tedka zoubky prořezavají ven a řeknu vám je to fakt šilený..Malý prvé dva týdny byl šileně protivný ated kouše co muže už když mu dám palec do pusy tak tam nahmatam takový ostrý špiček… Strašně ale m,ě bolí tedka kojení on totiž někdy více zkousne a to mě zabolí… Kadění nevím muj malý kadí jednou za 4dny..ale nic se nezměnilo nemáme prujem nic… Ono některé deti mají prujem když rostou zoubky někteé zas horečky no a některé jsou jenom protivné.. každé dítě reaguje jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.7.07 14:26

Jak tak ctu vsechny vase priznaky zoubku, tak kdyz to sectu, nam uz zoubky rostou hodne dlouho :lol: :lol: ovsem teda jak psala Pet, pokud dam Ivce ruku do pusinky, tak si ji hned dava na dasnicky a tlaci dasnema takovou silou, ze uz jsem mela i strach o svuj malicek ,au au

Tady je celkem teda zima, ja si snad pritopim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
30.7.07 14:42

Tak já byla okouknout 10 dení mimi 8O ten je malý 8O Lucinka proti němu obr :D No taky mněl při narození jen 3100g, ale on nejí nýbrž „žere“ a dožene to :pankac:
Pet tak a já s tebou nemluvím :-P si mne spešl nepozdravila ato jsem tu nebyla cca týden :-( takže zapsáno :D :wink:
Jo a tu autosedačku co jsi sem dala jsem do měsíce prodávala :? bo nám lítala po autě, dost záleží i do jakého auta autosedačku dáváte :!

Zuby tak nám nic nevylezlo, ale honí je tam zdatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.7.07 14:43

Takze jak to tak procitam,tak budeme se zubama asi posledni :cry:
Malej kadi tak 1-2× tydne,ale dneska jsem mu musela pomoct :cry:,ono jak zkousime ty prikrmy tak se ani nedivim,vykajdil takovou nodlu tuhou,az mi ho bylo lito bobatka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.7.07 15:13

Dnes má malý nějak spací den možnáje to tím že se venku tak nějak ochladilo tak se mu lépe spí.. Spal dneska do 10:30 a ted zase spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí