Poradna duly
Jana Čurdová
Cupi ,
děkuji za účast
Páč tam,kde mám uložené fotečky mých drahých ratolestí,tak jim to asi vypadlo..
No jo..to jsem celá já ![]()
Čau MaK ![]()
Sára mi usla u TV… ![]()
CUPI, MATESS: no ja ji to nekolikrat vysvetlila.. zvlast je jeste problem v nasi frekvenci prebalovani.. ale jeste ze nechodi s ni tak casto..bych byla vazne sediva ![]()
PET: psala jsem, ze to mas poslat, ale je to na minule strance, tak nevim, zda si to cetla.. takze posli ..
MATESS: Te uskrtim za ten odkaz!
Uz jsem si to dala do oblibenejch a zase budu utracet ![]()
Ja si tady hraju na Petisku
Sezrala jsem uz kybl polivky a jdu si jeste lavor pridat. To abych ji priste uvarila plny necky
Aby mela cela rodina neco v koryte ![]()
PET: ja nemuzu.. ty tvoje deti jsou si tak strasne podobni ! ![]()
Jeje, se omlouvam
Ty taky vlastne milujes zarizovani,co? Hele a co kumbalek? Jaktoze jeste nevisi v galerce???
Ja vam musim rict takovou blbost. My s Martinem kazdyho trosku divnyho cloveka nazivame „Aparatem“ anebo „Dusanem“. „Divej, ten ma vlasy jak Dusan“, „Tohle nebudu nosit, vypadam jak Dusan“, „Ti Dusani neumi ani poradne pripojit radiatory“, „Hrajes jak Dusan“ , „Nellinko, ty jsi proste Dusan“ atd…
A dnes mel Martin telefon, volal mu nekdo ohledne prace, pry po telefonu mluvil ja teplej Dusan. No a samozrejme kdyz tam Martin prijel a podali si ruce, tak ten chlapek se predstavil: „Dobre dopoledne, ja jsem Dusan“
A ten muj blbecek chytil zachvat smichu a nebyl schopnej se ani predstavit
Tak takhle se hycka klientela
![]()
To bylo veledulezite to sem napsat
![]()
Pet me pada hlava pri spani i ted, to jako nema byt? Asi jsem naka zabrzdena ![]()
Matesko ,
jakoupak polívečku dlabeš
![]()
Jeje ,
víš,já mám takový problém..on ten Koník,kde mám ty fotky dětí,má krátké odkazy či co,páč se mi to krásně vejde do podpisu…když jsem to zkoušela uložit tady do galerky na emimi,tak se mi tam nevlezly naprosto ty samé fotky ani dvě,natož tři…
Čím to je
Bych Ti je poslala,ale co když se tam nevejdou ![]()
Navíc já si je ořežu,uložím na stránky(Koník) a nevyjíždím z toho programu na úpravu fotek a pak jen nacvakám zpět a znovu uložím,takže na stránkách to mám v menším rozměru,ale ve svém pc vlastně stále v originále
Možná to dělám složitě,ale mě to vyhovuje ![]()
Nevím,jestli by Ti to tak šlo poslat,kdyžtak to zkusím a uvidíme,ju ![]()
cauves, tak u nas se uz taky spinka. Tak sem taky utracela jako Hel a koupila sem kuliskovne k zitrejsimu jubileu overalky, burtika za krk i s hrackou, neco takovyho
http://www.baby-eshop.cz/…tovani-ponik
taky sem dala na noc asi sedum lzicek kase sinlac, tak uvidime jak bude spinkat
zoubky, taky nemame ani naznak
Pet, polivku mam obyc kureci, ale s knedlickama a pro sebe tam mam i veeelikanske kusy mrkve
tu fakt zeru
Ale ty jsi spis na cockins a hrachkins polivky,ze? ![]()
Pet jestli ti jde o kratky odkaz na fotky, tak to muzem nahrat i na muj web. Kdyby to u Jeje nevyslo, tak to posli… ![]()
Stiko to uz budes davat Kuliskovne za krk ted ten burtik? ![]()