Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
30.7.07 22:54

Mak - díky za vysvětlení. U tebe nevidím nic :nevim:

A už jdu spát. :-) Zítra mě čeká náročný den, poněvadž převzetí zakázky je zároveň spojeno s prohlídkou objektu, který se má rekonstruovat. Doufám, že to tam bude bezpečné, páč musím vzít Justí s sebou. Jestli ne, tak se jim na to :-) nebo ať dodají fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.7.07 22:56

Jo a dnes jsem si koupila řasenku a omylem vzala hnědou místo černé. A účet nemám, že bych to šla vyměnit. To byl zase kauf. :roll:
To byla důležitá informace na závěr.

Doubrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577

ja tady jsem… :cry: :cry: :cry: ale neviditelna.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063

Has já mám ty normoš metříky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:59
Lucci píše:
Caudy Heli

No soupis… ja si moc nepamatuju a ani nevim, kdys tu byla naposled. :oops: Ale Hlav te chtela nahanet, ze se s tebou sejde v Plzni, no asi to nestihla. :wink: Nelli od Matess uz leze, Davca od MaK ma zuby, Jeje ma dodelany kumbal, mame dodat fotecky na tema Jsme si podobni, sraz se nikam nehnul (a podle me uz nesezenem misto :roll: ) Pet vozi Lukyho v kocarku na brise, Stika zacla s prikrmama, Zanet Gio spatne ji, chudince Cup umrela kamaradka :cry: resila se tu choditka a odstrkovadla, taky holky vzpominaly na nase zacatky, kdyz jsme briskovaly, sem tam nejaka napsala, ze sem nezapada, za coz ji ostatni sprdly a zas byl chvili klid, no a jinak asi nic novyho. :wink: Jo a tusim Ree (?) odjel manzel stanovat bez stanu. :-)

Howg!

Jani,
takhle to sesumírovala Lu pro Helika tuším,tak louskej :wink: Já to hledala,víš..Nejsi neviditelná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 23:02

Jani ,já jsem to taky hledala,ale Colombo byl prostě rychlejší :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
30.7.07 23:09

Zdravim :-)

Ja zas hodinu docitala 8O ,jste cim dal vic ukecanejsi :-)

Dneska jsem od rana do vecera makala na zahrade ,jsem ko,boli me cela Ali :-) a musim pochvalit ty moje zlaty holky ,ze se postaraly o brasku :D a dokonce mi i stihly v dobe kdy malej spal vyzehlit pradlo…sikulky moje :srdce: :dance:

Hel…moc moc se omlouvam ze jsem Te nenapsala ,mela jsem od Luci cislo,ale tentokrat mam nejak nabito :o ,ale priste jedem na 100%:pankac:

Pet.....kupuju Exipi.bez receptu :P ,jsem s nim maximalne spokojena diky jedne uzasne mlade pani…vid ? :wink:

Matesko.....bondury jsou krasny,taky poridime :D

Leni…berusko at je Ti zitra lip :P

Jejiku…Adik mel ve trech mesicich 7,20 a 66cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 23:09

MaK ,
nedělej,nedělej, tytyty :-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
30.7.07 23:12

dekuji :) za informace

jsem tu vzdycky na chvili a nestiham, mala mi zase pobrekava :roll: od te doby co jsme zacali s prikrmama ji trapi prdiky, hlavne vecer :roll: no a taky si rikam jestli nema nejake vedlejsi ucinky ockovani, v sobotu jsme byli poprve ockovat.

za chvili jsem zpet.......jdu ji trosku ulevit od prdiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 23:12

Pet :huban: :-)

Ahoj Ali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.7.07 23:14

HLAVI: Kurna, to tam zase vypadlo??? Uz myslim jsem to tam dodavala asi trikrat vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
30.7.07 23:19

Baby jedny ukecaný, tady se to vždycky po 22 zvrhne :lol: To se nedá tohle :?
Alenko no máš kliku že jsem ten dinopark našla :D jo a MaK ty máš ještě A za neúčast v dinoparku a bylo to bez omluvy :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 23:20

Ali,Heli ahojte holky jedny ušatý :-) :-)
MaK :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 23:21

MaK,
co děláš???Nakupuješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
30.7.07 23:22

Mak.. :-)
Jeje…no vcera to tam nebylo,dnes jsem nekoukala,ale to mas fuk :wink:
Pet…pekna fotka :pankac:
Hel…no kdyz ty si jela tak narychlo,ani jsme se nestihly domluvit,kdybych to vedela driv,tak bych si udelala na Tebe čásek si piš :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí