Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
30.7.07 18:58

Heli … nene hlavicka mu nikam neleze ja to resim predem. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
30.7.07 19:43

ahoj vsem :-) :-) :-)

holky vubec nestiham docitat, muzete mi nektera udelat shrnuti. Prosim pekne :)

u nas se delo za poslednich par dni hodne veci :

Elen zacala spat na brisku a to tedkom porad :D
meli jsme prvni ockovani, pichnuti vubec nevnimala, zato z pediatra mela silenou hruzu, takhle rvat jsem ji jeste nevidela… :cry:
a papame mrkvicku uz jsme v tom profici :-)

ve skoro sesti mesicich vazime 7,1 kg a 65 cm :wink:

DOTAZ: jak se zbavit fleku z mrkve ???? :roll: :roll: kdyz se ma prat obleceni na 30 stupnu :?: :?:

hodne pozdravu vsem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
30.7.07 19:55

hooooj kočky,
Autosedačka - díky za odpovědi pro nablblou matku. :lol: Nevím proč jsem si myslela, že vajíčko je do 9 kg, no nic. Já do té další půjdu určitě do Romeru, taky kvůli bezpečnosti. Luci já to právě taky řešívám dopředu a to hlavně kvůli tomu, že si vyberu v předstihu a pak čučím, jestli do té doby někdy není ve slevě. :wink: Jo a ještě přemýšlím, jestli kupovat 0-36 kg, nebo tu 9-18, ale myslím, že Romer stejně dělá jen tu 9-18, tak to možná mám usnadněné.

Mah tak co malej, už je lepší?

Has , nám včera mrně usnulo v 17:45 a taky se k probuzení neměl. Ve 21 hodin jsme mu v polospánku narvali kaši, pak se teda trochu budil, ale spal až do 7 do rána. Taky jsem měla bobky, abchom třeba ve 4 neměli budíček, bo to by mě asi švihlo. S tím plaváním - to je jasný, že ty sama nejlíp Justí znáš a určo dobře zvážíš, jestli chodit, nebo ne.

Jéje a jak vy s tou paní, už u vás byla a ukazovala vám koupačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
30.7.07 20:02

Čauky,
tatík šel sportovat, děti spí :-) a půjdu žehlit :roll: .

Cupi - takové noční spaní - to je můj sen.

Autosedačky - podívejte se na ty testy. Jo a lepší je to brát postupně, tedy 9-18 a pak ještě jednu do těch 36 kg.

Jo a mlaďas dnes naspal za celičký den 2 hodiny, klacek jeden. 8O :twisted:

Tak papa děvčátka, mám moc práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
30.7.07 20:05

Rady , nám se ty noci zlepšily s tou kaší. I když dneska mu nějak nejela, dal jen 90, jindy dá i 170, tak doufám že nebudu vstávat co 2 hodiny. Však tobě se to pak taky určo zlepší. S tou autosedačkou jsem to právě myslím taky slyšela, že je lepší postupně, že to tomu dítěti líp pasuje na tělíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.7.07 20:17

Tak u nas se uz taky spi, ale asi oba zasednem k praci, no jak jsem spousty veci porad odkladala a odkladala, vsak to znate a ted je toho hromada :?

Autosedacka taky budem asi porizovat nejdriv do 18kg a pak az tu dalsi, ale znacku jeste teda nevime, ale zatim ten odkaz od Pet se mi nahodou moc libil, ale zase kdyz rika Hel, ze spatne sedi, no nevim. Ale dekuji za dobry poznatek, ze se urcite ma dat az do lehu, priznam se, ze bych to mozna ve vlastnostech primo nevyhledavala.

U nas se dnes celkove lepe spalo, asi je to tim, ze uz neni takove dusno.

Doufam, ze jsem to nezakrikla a nebudu tady chrastit hrackama ve dve rano

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.7.07 20:29

Cupi - vidím, že máme zálusk na stejnou značku autosedačky. Já bych koupila klidně i použitou. Doufám, že Justí na tom bude stejně s tím spaním jako váš Jonášek.

Helik - tak moje auto slaví letos rovnou dvacítku! Jinak přivydělání při rodičáku je fajn, ale je to všechno na úkor spánku a volného času. Dřív jsem hrozně ráda pletla a vyšívala a paličkovala a četla a teď nemám ani čas se podívat na reklamní leták. Teda pardón, kdbych netrčela tady, tak možná i nějaký časák zvládnu. Ale tady je to přínosnější.

A jestli si myslíte, že už mám vyžehleno, tak omyl! Psala jsem jeden veledůležitý mail. Ale už jdu na to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
30.7.07 20:33

Has , tak teď jsem koukala na test autosedaček a světe div se, vyhrála to pro mě neznámá značka Kiddy Infinity Pro. A stojí cca 4700 kč. Tak že by? Jsem myslela, že jasně vyhraje Romer nebo Maxi Cosi a ono ne. A taky jde polohovat na spaní, ale jak jsem koukala, tak to jdou skoro všechny v téhle kategorii 9-18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 20:37

Určitě je lepší a bezpečnější kupovat autosedačky postupně..ne to shrnout do jedné…možná proto máme na Sáru už třetí… :wink:
Tenkrát ale tuším nebyly autosedačky,které by se kolem těch 9-10 kg daly polohovat do úplného lehu ,což mi moc vadilo,protože Sára měla tuto váhu v roce a to hlavičku ve spánku neudržela,ale to ostatně neudrží ani teď… :?
No,každopádně já mám autosedačky vyřešené,takže tak :wink: :potlesk:
Za chvíli nám začíná jakýsi film v TV,tak budeme se Sárinkou koukat a taťka se asi přidá :wink:
Tak zatím papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 20:41

Si tu hraju půl hodiny s metříkem a nakonec vypadne server :-( Se na to vysu… :-)
**Jeje
,
prosím,když Ti pošlu meilem zmenšené fotečky,hodíš mi někam na net,kde bych si mohla obkopčit adres a dát do metříku???Na toho Koníka nemám nervy,věčně jim to nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 20:47

Tak u nas uz se taky spinka. Prochazka z babkou cislo 2 dopadla dobre, coz bylo vlastne jasny, ale stejne jsem byla nervozni :oops: :?

Ja vybiram dekorace na zed do pokojicku-to brzo,co? :oops: A ted se rozhoduju mezi temito bordurami:
http://www.babywelt.cz/…medvidek-pu/
 http://www.babywelt.cz/…ek-pu-modra/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 20:49

STOP :! uz se na ty odkazy nedivejte, nasla jsem miliardu dalsich bordur :roll:

http://www.kuratko.cz/…rie/bordury/

CO TED :?: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.7.07 20:52
Matessa píše:
STOP :! uz se na ty odkazy nedivejte, nasla jsem miliardu dalsich bordur :roll:

http://www.kuratko.cz/…rie/bordury/

CO TED :?: :(

A kam to presne chces davat, do jake vysky? Je to nahodou moc hezke, jeste jsem to nikde , jako u nikoho nevidela, necham se rada inspirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 20:58

Tiko, bude to nad postylkou. Chtela bych to vzit rovnou i s vymalovanim :roll: Od podlahy nahoru necham barvu sytejsi, pak to predelim tou bordurou a do stropu nejaky svetlejsi odstin… Jenze to by bylo az za stopadesattisic let :evil: Takze to objednam a nalepim uz ted a pak se to da pry opakovane nalepit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 21:01

A bude to bud tahle, protoze je sirsi nez ty ostatni a je ruzova pro holku…

http://www.kuratko.cz/…g/D42227.jpg

anebo tahle, protoze pokoj bude asi merunkovej:

http://www.kuratko.cz/…g/D42320.jpg

A JESTLI VAS TO NEZAJIMA, TAK MATE SMULU :wink: :D PRASKLA JSEM VAM SEM OBRAZKY, ABYSTE TO NAHODOU NEPREHLEDLY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí