Poradna duly
Jana Čurdová
Jo holky já jsem dnes zase utrácela
Jsem šla do nákup. centra koupit dárek pro kámošku naší Aničky a stavila se v CA no a Any má i zimní bundu
No nekupte to
A mně Lucinka dnes nespí a nespí, vrznu ji do kočáru a jdeme do parku
Zoubky , tak ty mi taky nemáme a zatím to na ně ani nevypadá.
Na dásních nic vidět není, do prsa někdy kousne i bez zubů, jednu mě ťafla dokonce do krve. Se zubama to bude běs. ![]()
Kojení - zatím jen kojím, příkrmy ještě nedávám a kojím většinou v 7, 10, 12, 15, 18 a 20 hod. Poslední 3 dny se ale budí o hoďku později, tak kojím o hodinu později a v 15 nejpozději v 18 to zase dožene.
MS ještě nemám, zatím mi nechybí.
Vy, co už máte, tak ať je kratší a menší než před tím.
Zuby -nekdo se tim prosejri, nekdo prokasle, nekdo ma horecky, nekdo rve a nekdo vubec. Ja pry vubec nervala, Nellinka ted i sere i kasle, horecky nema, ale trochu mrci. A kdyz ji rostly prvni zuby, tak vubec nechtela cumel a u prsa vydrzela jen chvili.
Kojim asi taky tak 5-8minut. To jsem rada, ze vy taky. Me to totiz pripadlo hrozne malo, tak jsem ji trosku nutila. Ale nedala se, bojovnice ![]()
Jsem nervni jak prvnicka
tchyne si POPRVE vzala malou na prochazku
Jenze ona je takova…ona nevychovavala ani Martina, protoze studovala, starala se o nej babicka. A o malych detech fakt nic nevi, natoz neco konkretniho o Nellince-jako proc zrovna ted dela tohle a tamto…Nevi kdy ji ma dat cumel(ani to neumi
), nevi, kdy je zima a kdy teplo a jak pozna, ze chce spinkat a ze bude pred spanim chvilku pomrckavat,ze se tim nema odradit a podavat ji cumel…v zadnem pripade ji nenechavat vyrvat
Chjoooo, at uz jsou doma ![]()
A jeste neco, kdyz male rostly zoubky, tak se ji vubec nelibilo masirovat dasnicky, to zacala rvat a odstrkovat me a otacet hlavu
Jste z toho jeleni??? ![]()
Spešl for Hel AHOJ
,
a Ty vogo,co to máte za auto,že Vám tam lítala autosedačka
![]()
Však to normálka přiděláš pásama…hmm
![]()
Tak nás nepíchali,že prý jdeme o den dřív a to se nesmí…tak někdy příště
Ale zvážili nás a změřili
7,65 kg a 71 cm,prosím
Kapku obřík ![]()
Holky,
co používáte Excipial U Lipolotio ,předepisují Vám ho dr. nebo si ho kupujete za plnou cenu ![]()
Ještě jsem něco chtěla,ale musela jsem odběhnout vypravit ty tři a zapoměla jsem to..Boha,nejsou schopni vyjet bez mé asistence,ježííííš
![]()
Nic,jdu se převléct a jdu za nima,dám si jednoho pivsona,ať Luky dobře v noci spí a je to
Teď jsem se koukala ráno na „A je to“…to je tak bomba večerníček…no,to taky zní,dívala jsem se ráno na večerníček
![]()
Jo a k těm zoubkům
je to fakt jak u koho,dítko kajdit může a nemusí,koukám,že Vás to tu docela poděsilo… ![]()
Pet … ja pouzovam ten druhej Exci U Hydrolotio a kupuju ho za plnou cenu asi 80,– kacek. Sem ho chtela napsat a doktorka ze ma malej plet peknou a ze to neni treba a at nemazu a jen sem tam modrou indulonou.
Asi proc ji ma peknou, protoze ho mazu prave timhle,ne?
![]()
Jenik spi, manza prijede kazdou chvili, me desne tresti hlava a mam hlad. A musim povesit pradlo. Tak ja jdu. ![]()
Pet chyba napravena ![]()
no auto máme Nisana Sunny a má sklopené zadní sedačky, nicméně jak to provlečeš tím okem tak není na pevno pás se sedačkou a v zatáčkách byla sedačka nestabylní
no my když koupili tu sedačku tak jsme svoje auto nemněli, bylo buď služební, nenbo půjčené a v těch celkem seděla, já ji prodal měsíc po tom co jsme mněli svoje auto a hodně jezdila, to už malé byly dva
(mi si předtím půjčovali i tu sedačku
) a máme tuto: http://www.autosedacky-web.cz/…ree-line-19/
Lu ,
přesně takhle to probíhá u nás s naší dr.
Že prý by mi ho mohla předepsat jedině,kdyby to měl doporučené od kožní dr.
Mám stejný názor jako Ty
Ještě mi řekla,že to není jako lék,ale kosmetika,takže tak…Že by to pak zpětně musela ona hradit ze svého…tož tak..
Pádím,ahojte ![]()
Holky stejne v tech sedackach co jste sem dali nemuzem vozit prcky proti smeru jizdy ne?
A to se prej do roka ma. Ach jo, sem zvedava, jak si tu pravou nakonec vyberem.
![]()
Luciku, my s Pet mluvíme o vyšší kategorii
alééé pozor tu co sem dala Pet, tak ta je od 0-18kg a vozí se i v protisměru
A tobě malej přerůstá z vajíčka
jako že mu leze hlava ven?
Hel kolik mám prosím tě dát tý Chamomily,když ji chci na zuby ![]()
Ahóóój
,
Justí už dnes spí a vypadá to, že už jako usnula na noc.
Byla opět extra speciál protivná, tak jsem ji o hodinu dřív vykoupala. A ona se potom napapala a už spí. Jen doufám, že nebude vstávat ve 4 ráno ![]()
Helik - já mám taky Nissan Sunny (ale takový starý ročník)
.
Počítám tak půl roku a půjde do šrotu. Už je prokvetlý až hrůza. A do té doby si musím vydělat penízky na nové auto. Teda nééé na fungl nové, ale na nové pro mě. A hlavně aby bylo bezpečnější. Zítra si jedu pro prácičku, která by mi k novému autíčku mohla hodně pomoct. Ale to znamená, že na vás neudu mít moc času.
![]()
Pet - pivko bych si taky dala. Manža mi vozí ze Slovenska černý Šariš a ten prostě nemá konkurenci.
Autosedačka - chtěla bych značku Romer, protože patří mezi ty nejbezpečnější (a taky nejdražší - si taky budu muset vydělat)
A už nevím co ještě napsat.
Jdu žehlit a uklidit.
MaK takové zodpovědné odpovědi
helé můžeš to Davčovi dát mezi dáseň a ret (spodní) a on si to vycucá, dávala bych tak 2 kuličky na den, pokud budeš mít pocit že to nestačí přitlač ![]()
Nebo mu to rozdrť a kápni na to třeba mlíko, jen to nesmí přijít do styku s kovem! Vrzni mu teď večer 1ks a pokud je šílenej tak na noc mu klidně ještě dej. Tak mnoho řečí a žádné info ![]()
Has no ten můj je 12let starej, ale 10let jej mněla jakási dáma, která jej dávala jen do Nisan servisu a je vzkutku zánovní, nemá ani 100 tisíc najeto
Ti čéče závidím že si můžeš vzít práci a vydělat korunky, jo to bych brala
takže ti držím palušky ať máš fáro ![]()
Ahojky,

vůbec nemám na vás čas
Teď Luci spí v kočáru na zahradě, tak jdu něco dočíst. Hlavně abych se nezačetla tak, že si nevšimnu, že prší a mimi mi tam nezmokne
Alik076 (nemám svoje PC a zapomněla jsem se přihlásit)