Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.7.07 15:30

Ahojky,
vůbec nemám na vás čas :oops:
Teď Luci spí v kočáru na zahradě, tak jdu něco dočíst. Hlavně abych se nezačetla tak, že si nevšimnu, že prší a mimi mi tam nezmokne :o
Alik076 (nemám svoje PC a zapomněla jsem se přihlásit) :oops:

• Citovat
  • Upravit
5811
30.7.07 15:36

Jo holky já jsem dnes zase utrácela :oops: Jsem šla do nákup. centra koupit dárek pro kámošku naší Aničky a stavila se v CA no a Any má i zimní bundu :lol: No nekupte to :potlesk: A mně Lucinka dnes nespí a nespí, vrznu ji do kočáru a jdeme do parku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.7.07 15:47

Leni … dekuju za kuponky, dneska dorazily DIKY DIKY DIKY :huban: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
30.7.07 16:08

Zoubky , tak ty mi taky nemáme a zatím to na ně ani nevypadá.
Na dásních nic vidět není, do prsa někdy kousne i bez zubů, jednu mě ťafla dokonce do krve. Se zubama to bude běs. :roll:

Kojení - zatím jen kojím, příkrmy ještě nedávám a kojím většinou v 7, 10, 12, 15, 18 a 20 hod. Poslední 3 dny se ale budí o hoďku později, tak kojím o hodinu později a v 15 nejpozději v 18 to zase dožene.

MS ještě nemám, zatím mi nechybí. :-P Vy, co už máte, tak ať je kratší a menší než před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 17:02

Zuby -nekdo se tim prosejri, nekdo prokasle, nekdo ma horecky, nekdo rve a nekdo vubec. Ja pry vubec nervala, Nellinka ted i sere i kasle, horecky nema, ale trochu mrci. A kdyz ji rostly prvni zuby, tak vubec nechtela cumel a u prsa vydrzela jen chvili.

Kojim asi taky tak 5-8minut. To jsem rada, ze vy taky. Me to totiz pripadlo hrozne malo, tak jsem ji trosku nutila. Ale nedala se, bojovnice :D

Jsem nervni jak prvnicka :arrow: tchyne si POPRVE vzala malou na prochazku :? Jenze ona je takova…ona nevychovavala ani Martina, protoze studovala, starala se o nej babicka. A o malych detech fakt nic nevi, natoz neco konkretniho o Nellince-jako proc zrovna ted dela tohle a tamto…Nevi kdy ji ma dat cumel(ani to neumi :oops: ), nevi, kdy je zima a kdy teplo a jak pozna, ze chce spinkat a ze bude pred spanim chvilku pomrckavat,ze se tim nema odradit a podavat ji cumel…v zadnem pripade ji nenechavat vyrvat :roll: :roll: :roll: :lol: Chjoooo, at uz jsou doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 17:04

A jeste neco, kdyz male rostly zoubky, tak se ji vubec nelibilo masirovat dasnicky, to zacala rvat a odstrkovat me a otacet hlavu :D Jste z toho jeleni??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 17:10

Spešl for Hel AHOJ :-) ,
a Ty vogo,co to máte za auto,že Vám tam lítala autosedačka 8O :?:
Však to normálka přiděláš pásama…hmm :nevim: :-P

Tak nás nepíchali,že prý jdeme o den dřív a to se nesmí…tak někdy příště :roll: Ale zvážili nás a změřili :arrow: 7,65 kg a 71 cm,prosím :wink: Kapku obřík :pankac:
Holky,
co používáte Excipial U Lipolotio ,předepisují Vám ho dr. nebo si ho kupujete za plnou cenu :?:

Ještě jsem něco chtěla,ale musela jsem odběhnout vypravit ty tři a zapoměla jsem to..Boha,nejsou schopni vyjet bez mé asistence,ježííííš :-( :roll:

Nic,jdu se převléct a jdu za nima,dám si jednoho pivsona,ať Luky dobře v noci spí a je to :wink: Teď jsem se koukala ráno na „A je to“…to je tak bomba večerníček…no,to taky zní,dívala jsem se ráno na večerníček 8O :wink:

Jo a k těm zoubkům :arrow: je to fakt jak u koho,dítko kajdit může a nemusí,koukám,že Vás to tu docela poděsilo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.7.07 17:14

Pet … ja pouzovam ten druhej Exci U Hydrolotio a kupuju ho za plnou cenu asi 80,– kacek. Sem ho chtela napsat a doktorka ze ma malej plet peknou a ze to neni treba a at nemazu a jen sem tam modrou indulonou. :roll: Asi proc ji ma peknou, protoze ho mazu prave timhle,ne? :roll: :roll: :wink:

Jenik spi, manza prijede kazdou chvili, me desne tresti hlava a mam hlad. A musim povesit pradlo. Tak ja jdu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
30.7.07 17:25

Pet chyba napravena :D
no auto máme Nisana Sunny a má sklopené zadní sedačky, nicméně jak to provlečeš tím okem tak není na pevno pás se sedačkou a v zatáčkách byla sedačka nestabylní :? no my když koupili tu sedačku tak jsme svoje auto nemněli, bylo buď služební, nenbo půjčené a v těch celkem seděla, já ji prodal měsíc po tom co jsme mněli svoje auto a hodně jezdila, to už malé byly dva :D (mi si předtím půjčovali i tu sedačku 8) ) a máme tuto: http://www.autosedacky-web.cz/…ree-line-19/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 17:38

Lu ,
přesně takhle to probíhá u nás s naší dr. :roll: Že prý by mi ho mohla předepsat jedině,kdyby to měl doporučené od kožní dr. :roll: Mám stejný názor jako Ty :wink: Ještě mi řekla,že to není jako lék,ale kosmetika,takže tak…Že by to pak zpětně musela ona hradit ze svého…tož tak..

Pádím,ahojte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.7.07 17:59

Holky stejne v tech sedackach co jste sem dali nemuzem vozit prcky proti smeru jizdy ne? :nevim: A to se prej do roka ma. Ach jo, sem zvedava, jak si tu pravou nakonec vyberem. 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
30.7.07 18:10

Luciku, my s Pet mluvíme o vyšší kategorii :wink: alééé pozor tu co sem dala Pet, tak ta je od 0-18kg a vozí se i v protisměru :-) A tobě malej přerůstá z vajíčka 8O jako že mu leze hlava ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 18:34

Hel kolik mám prosím tě dát tý Chamomily,když ji chci na zuby :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.7.07 18:36

Ahóóój :-) ,
Justí už dnes spí a vypadá to, že už jako usnula na noc. :nevim: Byla opět extra speciál protivná, tak jsem ji o hodinu dřív vykoupala. A ona se potom napapala a už spí. Jen doufám, že nebude vstávat ve 4 ráno :roll:

Helik - já mám taky Nissan Sunny (ale takový starý ročník) :-) .

Počítám tak půl roku a půjde do šrotu. Už je prokvetlý až hrůza. A do té doby si musím vydělat penízky na nové auto. Teda nééé na fungl nové, ale na nové pro mě. A hlavně aby bylo bezpečnější. Zítra si jedu pro prácičku, která by mi k novému autíčku mohla hodně pomoct. Ale to znamená, že na vás neudu mít moc času. :cry: :cry:

Pet - pivko bych si taky dala. Manža mi vozí ze Slovenska černý Šariš a ten prostě nemá konkurenci.

Autosedačka - chtěla bych značku Romer, protože patří mezi ty nejbezpečnější (a taky nejdražší - si taky budu muset vydělat)

A už nevím co ještě napsat. :nevim: Jdu žehlit a uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
30.7.07 18:44

MaK takové zodpovědné odpovědi :? helé můžeš to Davčovi dát mezi dáseň a ret (spodní) a on si to vycucá, dávala bych tak 2 kuličky na den, pokud budeš mít pocit že to nestačí přitlač :D
Nebo mu to rozdrť a kápni na to třeba mlíko, jen to nesmí přijít do styku s kovem! Vrzni mu teď večer 1ks a pokud je šílenej tak na noc mu klidně ještě dej. Tak mnoho řečí a žádné info :D

Has no ten můj je 12let starej, ale 10let jej mněla jakási dáma, která jej dávala jen do Nisan servisu a je vzkutku zánovní, nemá ani 100 tisíc najeto :potlesk: Ti čéče závidím že si můžeš vzít práci a vydělat korunky, jo to bych brala 8) takže ti držím palušky ať máš fáro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí