Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
2.8.07 18:41

Nazdarek, nez se pujdeme koupat, tak par radku:
V noci jsme opet povidali. Ve tri se vzbudila a ne a ne spat. Jeste ze jsem aspon o pulnoci sla hnipat, ze sem si trochu naspala. Ale co s ni zase je to nevim.. doufam, ze se to nebude opakovat :)
No jo.. jsem rozmazlena tim ze spava cele noci :)

Lucii mne se to take protaci ty drzatka. Ale to by mi nevadilo jako to, ze kdyz mala pije,tak ji z ty vrchni dirky kape na nos ta tekutina.. a kolikrat i do nosu.. to by nemelo!!! :(

Pet maniak jsem take. na plose, kolem sebe v rameckach fotky, na plose mobilu, jeji vyskani jako ton sms… :) proste vsude pusinka :)

rikanky na web jo dam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.8.07 18:47

Jeje … ja uz na to prisla, me se to protacela, pac sem tam mela misto nasosky dudlik a ten je tlustsi, tak to nedolejhalo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 18:51

ale ja pouzivam tu nasosku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.8.07 19:14

Pipi , s těma kašema jsem to myslela, jak jsi psala. Právě vím, že nemléčná keše je to proto, že to mléko se do ní musí přidat, a pokud je mléčná, tak že mlíko v tom prášku je a tudíž do toho patří už jen voda. Ale právě jsem myslela, že to, že je v tom mléko, tak to neznamená, že to obsahuje bílkovinu kravského mléka, toš tak. Ale díky za podporu. No nekecej, že ti po tom prcek spí hůř než po sunaru, to nechápu. :roll:

Ha, ha, Luciš teda slavil. :lol: Ale já ti to přeju berunko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.8.07 19:49

Berušky nechci si hrát na chytrou, ale mám takový dojem, že po kaši spí některé dfěti hůř, priotože se tíž tráví než mlíko…Já zkoušela nemléčné a hlavně bezlepku, ten by do roku neměli raději vůbec přidávat moje odstříkané, ale stejně ta konzistence nikdy ani A a V nejela. N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.8.07 20:05

Tak sem musela Jenikovi pustit fen, pac rve a rve a nechce zabrat. :roll: Ted je ticho a kouka, no alespon neco.

Jste tu nekdo nebo mam jit koukat na piti piti pa?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 20:12

LUcci: u nas se take nesmi.
Sem ji pred trema dnama pochvalila a doted mi to vraci mrska.
Ale ona nebreci, povida si, hulazna a hraje si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 20:12

Ja tak uz si take ztezuje :) Ja uz vazne nebudu nic psat co se u nas deje.. je to pak jen jen horsi! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
2.8.07 20:17

Čau,
kluci spí, jupí :-) , taťka je na cestě z Prahy domů, ale jedenáctá to jistí.

My se dnes rochnili u kámošky v bazénu, paráda :-P . Jsem se tam dovezla autem, jsem odvážná. Přežili všichni. :pankac:

Jo a ty kaše, u nás to tak bude, že se po ní spí malému hůře. Takže souhlasím, Nane .

U nás normálně doktor lepek od půl roku v poho doporučuje, respektive nezakazuje :wink: . No každopádně v některých hotovkách od půl roku lepek je, konkrétně Hipp, tak pozor.

Já se jdu umýt, žehlit atd., takže papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 20:18

Tak to si ztezovala na mokrou plenu.. ale dal pokracujeme v rozverne nalade.. ta vůůůůůůůůůůbec nevypada, ze by mela spat mrska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.8.07 20:24

Tak me uz Jenik usnul, uff… tydle revy nesnasim, pac musim vydrzet a nepovolit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 20:28

My furt nic.. cim dal hur.
Uz mame za sebou od koupani treti plenu zase :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.8.07 20:29

To fakt nechapu, tak casty meneni plen. :nevim: Si potvurka ucurne a vyzaduje pozornost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.8.07 20:29

Holky já se pudu pověsit
Malá má 38,3.Jsem sama doma.béééé
Za dnešek snědla jen 500ml UM,teď zatím nechce.Zatím má dobrou náladu a vyzpěvuje v postýlce.To jsem teda zvědavá na dnešní noc plnou vášně

Šupla jsem jí čípek do prdelky,nakonec vysosla 240 Hajaji a spinká.Doufám,že se nebude budit co chvíli,Uvidíme ráno a taťka volal,že zítra má ještě roční prohlídku,tak to přijede tak ve 12h.Ch joo.Nic kouknu na VKV a jdu lehnout,co kdyby noc byla náročná
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 20:32

Lucci, to prave ze neni ucurnuti. to jsou takove ty ranni dvoukilovky!!! Tak je to nasakle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí